Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το d3bro είναι για να γλεντάω τον kdami4...

Σημασία έχει ποιός στέκεται όρθιος στο τέλος μετά από το χαμό...!!!

Συν ότι εσύ έχεις και off hand...Είμαι 15 πόντους πίσω με ένα slot λιγότερο...

Ναι μωρέ, γιατί τα stats του Skorn είναι σαν τα one-handed. Δεν είναι καθόλου O-P! Σας αδικούνε και εσάς! Θα έπρεπε να μπορείτε να κρατάτε Skorn και το βατράχι να το βάζετε στη κωλότσεπη!!!

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γλεντζέ, είσαι 15 πόντους πίσω..

ρε συ! ο tzitzimpiras μου ρίχνει ΕΝΑΝ ολόκληρο πόντο εμένα! ...στον Sonar! :D

Δημοσ.

Να πλένεις το στόμα σου με ροδόνερο πριν μιλήσεις για τον τζιτζιμπίρα (τζιτζι για τους φίλους)

κοίτα τζιτζι (lol),  θα αρχίσω να λέω τίποτα γαλλικά για το τόσο ωραίο κιόλας ονοματάκι σου, αλλά είσαστε και μικρά παιδιά και δεν πρέπει να μαθαίνετε κακές λέξεις!

Τσίπουρο αν σου κάνει ευχαρίστως ! άκου εκεί ροδόνερο …μπλιάχχχχχ ! πω, ξενέρωσα μιλάμε τώρα! :-D 

Υ. Γ. : @ mphxth πες μου σε παρακαλώ ότι έχασες και τον Μονκ πάλι στο HC! ...να σου φάω το λαρύγγι ! :shock:

Δημοσ.

@awake

ε αφου μου το ζητας τοσο ευγενικα....στο λεω...ΤΟΝ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ :)

καταντησε αηδια με το lag...δεν ξανα ασχολουμαι με HC...

παιζω σημερα ολη μερα softcore ουτε ιχνος lag...παιζω χτες HC το lag ειχε την τιμητικη του....ημαρτον πια!!

• Like 2
Δημοσ.

προφανως δεν εχουν βαλει καλη υποδομη στους servers σε σχεση με το κανονικο που στην αρχη θυμασαι, ειχαμε

παρα πολλα προβληματα! Ελπιζω να το βελτιωσουν συντομα, οταν δοκιμασω θα σου πω...

Δημοσ.

ρε συ μπηχτη πριν 1 βδομαδα μου λες θα κανω ενα διαλειμα απο HC γιατι εχασα στο 59 και εχω ξενερωσει . Και τωρα μου λες εχασα και μονκ ?!?!!?!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε συ μπηχτη πριν 1 βδομαδα μου λες θα κανω ενα διαλειμα απο HC γιατι εχασα στο 59 και εχω ξενερωσει . Και τωρα μου λες εχασα και μονκ ?!?!!?!

εσυ παρατα το WOW γιατι εχει πεθανει προ πολλου και μπες κανα diablo ....αντεεεεε γιατι το παραχεσες :)

ΥΓ:πριν τον μονκ και μετα τον 59αρη hunter ,  εχασα και εναν βαρβαρο :)

Επεξ/σία από mphxths
  • Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...