Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει ενα προβλημα με την witching hour δεν εξηγειται αλλιως! και την δικη μου σαπιλα τη βγαζει περιπου για δες!

* δες και το γαντακι μου μονο για vendor δεν το βγαζει!!! θελει βελτιωσεις το site mallon

GMWARRIOR#2670

EUROPE

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γενικά πρέπει να έχει θέμα με τις ζώνες, άλλωστε όταν πας επάνω με το ποντίκι, δε δείχνει τα stats της ζώνης αλλά του δαχτυλιδιού!!

Δημοσ.

ναι εχει προβλημα με κερσορα λογικα θα τα βελτιωσει αρχη ειναι καλη δουλεια παει να κανει!

* Με αυτο το site βεβαια θα με κυνηγανε τα θυματα που τους πουλησα πατατες για χρυσαφι! :X

Δημοσ.

http://www.diabro3.com/?armoryURL=kdami4%232893&submitButton.x=33&submitButton.y=41&serverBox=eu

Να'μαι και εγώ. Mp7 optimal. Παίρνει κάποια βελτίωση το gear. Απορώ γιατί τι ζώνη μου τη βγάζει τόσο σαπίλα! Δεν είναι τόσο άθλια! Θα βαλω μία με life steal... Α ξέχασα, μόνο οι βάρβαροι έχουν τέτοιες...!!! (Δίνω πάσα σε lalani!!! Έχει καιρό να πει το γνωστό...!!!)

NERF!!!

Εγώ φταίω που σε παίρνω μαζί με mp7...Εσένα και τον άλλο το nooba (ονόματα δε λέμε...)

Δημοσ.

NERF!!!

Εγώ φταίω που σε παίρνω μαζί με mp7...Εσένα και τον άλλο το nooba (ονόματα δε λέμε...)

Όλο και κάποιος θα χρειαστεί ηλεκτρική σκούπα, δε θα μείνω από parties!!! Πρόσεξε μην κάνουν κόμμα οι noobαδες και σε αφήσουν στην απ' έξω!!!

• Like 1
Δημοσ.

Καναν ανακαινιση??

@mphxths σου κρατάω το παρακάτω drop για να δεις οτι μετάνιωσα για το Natalya's.. Όποτε θες περνάς να το πάρεις. (1,5B)

post-185096-0-18424500-1373915234_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@ Gozzar μας δουλεύεις ε?! τι drop είναι αυτό ρε!!!

HRAAAAAAAATZ !!! ρε φίλε. πολύ ζουμερό (χεχε)!,

και κάτι που δεν με χάλασε! αλλά δεν το θέλω ακριβώς εκεί ! :-D

http://diabro3.com/?armoryURL=awake%232814&serverBox=eu&submitButton.x=113&submitButton.y=30

Επεξ/σία από awake68
  • Like 2
Δημοσ.

Είμαι σε σκέψεις για το αν πρέπει να το brimαρω ή όχι..

Παρά πολύ καλά rolls σε str-at.spd-cr.damage.Αν είχε και vit έπιανε πάρα πολλά...

Να το brimαρεις...

Δημοσ.

το site είναι ένας μπούσουλας. σου λεει ποια αντικείμενα έχουν περιθώριο βελτίωσης γενικώς.

πχ φοράς shoulders  χωρις vit αλλά τέρμα main stat. θα στο βγάλει κάτω του μετρίου ή μέτριο γιατί shoulders μπορούν να roll άρουν πολύ AR+vit+armor+life (πχ).

Δηλαδή σου λέει αν αυτά που έχεις, πόσο καλά είναι σε σχέση με αυτά που ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ να είχες αν τα ίδια αντικείμενα είχαν perfect rolls ή σχεδόν perfect rolls.

Δημοσ.

Παιδιά πέρα από την πλάκα τώρα, για χαβαλέ είναι αυτά τα site.

Δεν ξέρει ο μέσος παίχτης μετά από 1.5 χρόνο ποια είναι καλά αντικείμενα ή αν έχει περιθώρια βελτίωσης; Και αν δεν ξέρει δεν θα πει το d3bro.Αν ήταν 100% optimised ίσως, άλλα έτσι όπως είναι έχει θέματα....

Το d3up έχει μια χρησιμότητα.

Το d3bro είναι για να γλεντάω τον kdami4...

Δημοσ.

Pvp ρε το απόγευμα...Πίσω από το σπιτάκι...Εγώ εσύ και το gargantual...

Ξανάδες με μια το απόγευμα...

Συν ότι εσύ έχεις και off hand...Είμαι 15 πόντους πίσω με ένα slot λιγότερο...

1-0 www.glenti.gr

Edit: Πλέον είμαι παραπάνω...Παρόλο που έχει ο ξάδερφος σου το site και το βατράχι σου έχει 50000 πόντους...Αίσχος πόσο χαμηλά θα πέσεις πια..!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...