Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια μπορει καποιος να μου πει γιατι μου βγαζει τα γαντακια μου τοσο χαλια? Γενικα το βλεπω πολυ σωστο το site

αλλα στα γαντια μου απορω

gmwarrior#2670

Δημοσ.

Ρε πες στα παιδιά ότι είσαι τόσο lowlevas που σε κάνουν oneshot τα goblins...Που σε κυνηγάνε αντί να τα κυνηγάς...

ρε παιδια μπορει καποιος να μου πει γιατι μου βγαζει τα γαντακια μου τοσο χαλια? Γενικα το βλεπω πολυ σωστο το site

αλλα στα γαντια μου απορω

gmwarrior#2670

Έχει θεματάκια το site...
Δημοσ.

αφου το ξερετε ρε οτι ειμαι για ΜΡ6-8 και οχι 10 λογικο ειναι να με σκοτωνουν τα bosses. Οταν ειμαι μονος καθαριζω

μερικα αμα θελω αλλα αργω και εχω και κανενα death.

Με τις αλλαγες που προωθω παω καρφωτος για ΜΡ8-9.

Ηδη αλλαξα παντελονια...

Δημοσ.

Ρε συ greenουλη.. είναι λίγο κωλένιο το γάντι! Θα μπαίνεις να παίζουμε μαζί αν είναι όπως μπαίνει ο Lalanis και τον κουβαλάω. Και αντι για ενα ευχαριστώ, μιλάει για κουβαδάκια και goblins.

Δημοσ.

γιατι ρε γαμωτο εχει και attack speed και cc και cd και strength. δεν εχει average damage και vitality. vitality ειμαι 47 Κ ομως

και χωρις το 18% του κρανους δεν εχω θεμα. Ωρες ωρες απορω... βεβαια δεν ειναι 150 το strength αλλα δε μπορουν να

ειναι και ολα μεγιστα...

εσυ τι λες ?!

θα παιξουμε μαζι ενοιτε γιατι οχι!

Δημοσ.

Ρε συ greenουλη.. είναι λίγο κωλένιο το γάντι! Θα μπαίνεις να παίζουμε μαζί αν είναι όπως μπαίνει ο Lalanis και τον κουβαλάω. Και αντι για ενα ευχαριστώ, μιλάει για κουβαδάκια και goblins.

Το βατράχι σου το έχεις παλουκώσει για να μη φύγει επειδή είσαι νουμπάς, και μιλάς...;;
Δημοσ.

Σταματήστε το spam γιατί υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι που μπαίνουν για σοβαρή ενημέρωση για ένα σοβαρό game (εντάξει τα σπάω λέμε)

awake εγώ δεν πέθανα γτ τον άφησα εκεί που ήταν (είχα ασχολίες με την γυναίκα :D )

ρε σεις έχω ξενερώσει με βγάζει mp6 και θα πάω το απόγευμα να αγοράσω μία ασπίδα και θα λιώσω στο εξοχικό mp0 mέχρι να ντυθώ μόνος μου΄, την έχω ακούσει στερεοφωνικά λέμε..

• Like 2
Δημοσ.

3 μαζεμενα καφε δεν μου εχει ριξει ποτε...κοιτουσα για κανα διλεπτο και δεν το πιστευα...να περιμενω το επομενο καφετι σε κανα 6μηνο παλι ε???

2mnepnc.jpg

Δημοσ.

3 μαζεμενα καφε δεν μου εχει ριξει ποτε...κοιτουσα για κανα διλεπτο και δεν το πιστευα...να περιμενω το επομενο καφετι σε κανα 6μηνο παλι ε???

2mnepnc.jpg

random number is random number my friend μην μασάς δεν θα γίνει :D 

Δημοσ.

τα 2 δεν πιανονται , τα plans και το κλειδι δηλ...ηταν ψιλοστανταρακια :)

το two handed sword ηταν για τα πανυγηρια....θα μπορουσε φανταζομαι ομως να ριξει μονο το plan  (και το οποιο εψαχνα) και οχι και κλειδι μαζι με sword..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.diabro3.com/?armoryURL=kdami4%232893&submitButton.x=33&submitButton.y=41&serverBox=eu

Να'μαι και εγώ. Mp7 optimal. Παίρνει κάποια βελτίωση το gear. Απορώ γιατί τη ζώνη μου τη βγάζει τόσο σαπίλα! Δεν είναι τόσο άθλια! Θα βαλω μία με life steal... Α ξέχασα, μόνο οι βάρβαροι έχουν τέτοιες...!!! (Δίνω πάσα σε lalani!!! Έχει καιρό να πει το γνωστό...!!!)

Επεξ/σία από kdami4
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...