Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ολοι το πεζατε μεγαλοι και τρανοι και ΜΡ10 γαμι*δες και απο οτι βλεπω ολοι ειστε κατω απο το ΜΡ10 :P

να χεσ*  τα (2) σπαθια σας δηλαδη :lol:

Δημοσ.

προφανως το σαιτ βγαζει τι mp μπορεις να φαρμαρεις...ξερεις να σκοτωνεις αερα πατερα...γιατι τον βαρβαρο μου τον βγαζει 5αρι αλλα μπορω να την παλεψω στο 10 .....αρκει να συμβιβσστω με την ιδεα οτι θα σκοτωνω αργα :)

@awake παει ο HC :) lag -->elite grp --> το παιχνιδι ειχε παγωσει για μερικα δευτερολεπτα ---> Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΙΝΔΟΥ :)

Κα μου χε πεσει βαρβατο legendary amulet..τι μαλακια ....

Δημοσ.

ολοι το πεζατε μεγαλοι και τρανοι και ΜΡ10 γαμι*δες και απο οτι βλεπω ολοι ειστε κατω απο το ΜΡ10 :P

να χεσ*  τα (2) σπαθια σας δηλαδη :lol:

Καλά σας λέει ρε noobαδες...

Εγώ έχω skorn... :devil: 

• Like 1
Δημοσ.

προφανως το σαιτ βγαζει τι mp μπορεις να φαρμαρεις...ξερεις να σκοτωνεις αερα πατερα...γιατι τον βαρβαρο μου τον βγαζει 5αρι αλλα μπορω να την παλεψω στο 10 .....αρκει να συμβιβσστω με την ιδεα οτι θα σκοτωνω αργα :)

@awake παει ο HC :) lag -->elite grp --> το παιχνιδι ειχε παγωσει για μερικα δευτερολεπτα ---> Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΙΝΔΟΥ :)

Κα μου χε πεσει βαρβατο legendary amulet..τι μαλακια ....

ΟΧΙ !!!!!!!! ρε, γαμώτο το! ξενέρα στο full, λέμε!

και τώρα θα παίζω μόνος μέχρι τα 100 paragon? ..είναι και ο Nevermore, πάντως ακόμα !(χεχε, ακόμα).

φτιάξε ρε συ έναν Μονκ...μάλλον σε female σε κόβω που είναι ωραίο γκομενάκι, κιόλας :-D και δεν ψωφά με τίποτα~! μα με τίποτα λέμε! ρεεεεεεεεε.... :D

Δημοσ.

@awake 

με το μαλακοlag  ολοι πεθαινουν....

οποτε επαιζα HC συχνα πυκνα εσκαγε lag-ακι...σε softcore ΠΟΤΕ..κατανταει υποπτο...

Δημοσ.

Καλησπέρα/μέρα και από μένα,παρακολουθώ το Forum κάνα χρόνο τώρα κ επιτέλους έκανα εγγραφή :-D .

Ο char είναι εδώ http://eu.battle.net/d3/en/profile/Akkan-2649/hero/8089193

Το ΒΤ  Akkan#2649

Κάντε add ελεύθερα,απλά πείτε ότι είστε από insomnia.

Θα χαρώ πολύ να κάνουμε κάνα run παρέα.

Δημοσ.

Εμένα μου έγραψε να παίξω Normal.

Diabro

@HighEndLalanis είσαι 15 πόντους πίσω.. Αγχώσου. Πάρε ασπίδα. Κάνε κάτι...

Έλα που μιλάει και το mp8...

Παίξε με τα κουβαδάκια σου και άσε το mp10 για τα μεγάλα παιδάκια...

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...