Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ παράλληλα έχω αρχίσει και HC γιατί την έχω δεί πολύ σκληρός άνδρας ! :D ...εννοείται με Monk! τι άλλο?...

Δημοσ.

εγώ παράλληλα έχω αρχίσει και HC γιατί την έχω δεί πολύ σκληρός άνδρας ! :D ...εννοείται με Monk! τι άλλο?...

Αν θες βοήθεια, εδώ

Δημοσ.

Αν θες βοήθεια, εδώ

σ΄ ευχαριστώ πολύ ! φυσικά, και σε είχα στα υπόψη μου!.. :-D

Y.Γ. : και μόλις τον 100αρισω στο HC (άνετα.. lol), θα τον κτυπήσω και tattoo τον καράφλα!!!

• Like 2
Δημοσ.

Σοβαρά τώρα 51m αυτή η ασπίδα? 

φυσικα... - η ασπιδα ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ. Ειδα και κατι καλυτερες με 400 Μ και 700 Μ. ειχαν 10 cc και υψηλοτερο vitality κτλ.

Την ειχα ξαναβαλει ακομα και με bid στα 12 Μ και δεν ειχε ουτε bid... τωρα την εβαλα 60 Μ μικτα και... για δευτερη φορα

πουλαω ακριβως ιδια υψηλοτερη τιμη που εχω πουλησει αντικειμενο δηλαδη 60 Μ μικτα... πιστευω εκει αξιζει ομως περιπου γενικα.

Μια χαρα μου εκατσε γιατι ειχα μεινει απενταρος... ωρα να τελιωσουμε βασικες δουλειες...!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

* μεθοδος flipping για δοκιμη... αγορασα με 15 Μ και πουλησα σε χρονο dt με 29 Μ μικτα, εβγαλα καπου κοντα 10Μ - τελεια!!!

Μολις εχω κανα 500 Μ να "παιζω" θα γινει ΧΑΜΟΣ :rolleyes:

νεο edit : και νεο φλιπ και αλλα 11 Μ στον κουμπαρα! θα γινει χαμος λεμε...!!!

Επεξ/σία από greeneye
Δημοσ.

Και τώρα που τον σκότωσα κι εγώ τον καριολητονντιαμπλο μπορώ να πέσω ήσυχη για ύπνο ^_^

Προσεχώς ξαναρχίζω όμως γιατί ζηλεύω κάτι ωραία αντικείμενα που έχετε μερικοί μερικοί. Θέλω να μαζέψω rare, να δοκιμάσω κ auction κλπ.

Cheers!

Δημοσ.

Αυριο ο Lalanis θα ανεβάσει video σπιτάκι run, με barb, και την παραπάνω ασπίδα.

Με τον WD ρε...Τόσο τούμπανη που brimάρω το skorn....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...