Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι ακομα...υπαρχει βεβαια αυτο το site απο τοτε που εφυγε το NDA

http://us.blizzard.com/en-us/company/events/diablo3-announcement/index.html#summary

και καποιοι βρηκαν στο source της σελιδας οτι προστιθεται ενα script για countdown

Πολλοι λενε οτι ειναι πολυ πιθανο να ανακοινωθει η beta στο αυριανο conference

Δημοσ.

μαλιστα .... η blizzard δηλαδη θα περνει ενα cut απο τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ λεφτα που θα πουλας στο ΑΗ items ... κατι σαν τα mount του wow με 20 € ... ΓΑΜΩ την activision μου μεσα γαμω ... ΕΛΕΟΣ αυτο το πραγμα εχει καταντησει ξεφτυλα

Δημοσ.

@activeX , κι όμως όχι. Δηλαδή με το ζόρι θα πρέπει να περάσει η "νέα" μόδα του WOW σε όλα; ΟΧΙ. Το single του DII μπορεί να τελειώνε γρήγορα,αλλά μπορούσες να καείς με ένα σωρό τρόπους. Υπολογιστές πιθανοτήτων bosses,runes, στήσιμο άλλου χαρακτήρα για stashing, να μαζέψεις σπάνια item sets.

Τυχαινε φορές που εβγαζα το bosses 20 φορές για να βλέπω τι θα πετάξουν.

Μωρε δίκαιο έχεις αλλά κάποιες εποχές είναι δεδομένο ότι έχουν φύγει ανεπιστρεπτί :devil:

Δημοσ.

δεν γκρινιαζω για το ΑΗ αυτου καθ'αυτου αλλα για το οτι θα κραταει καποιο ποσοστο απο την πωληση για λογαριασμο της ......ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ..........

• Moderators
Δημοσ.

δεν γκρινιαζω για το ΑΗ αυτου καθ'αυτου αλλα για το οτι θα κραταει καποιο ποσοστο απο την πωληση για λογαριασμο της ......ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ..........

Γι'αυτούς είναι business όμως...

Δημοσ.

Κράτος εν κράτη...ε και χωρίς φόρο πως θα σταθεί ; :P

Δημοσ.

ερχεστε στα λογια μου . Για αυτους ειναι Business αρα καλα κανουν με το online :D προσπαθουν να προστατεψουν την δουλεια τους :D

Δημοσ.

Το Diablo II ειναι πραγματικα το ωραιοτερο παιχνιδι που εχω παιξει ποτε και το αγαπημενο μου.

Περιμενα πραγματικα να κανουν την τελεια δουλεια με το Diablo III αλλα με ολα αυτα που εχουν βγει με τις συναλαγες με τα πραγματικα χρηματα,την μονιμη συνδεση στο νετ που θα χρειαζεται κλπ κλπ... εχω απογοητευτει!Θελω να ελπιζω πως οντος θα βγει κατι παραπολυ καλο οπως και θα πρεπει να ειναι η συνεχεια ενος τετοιου παιχνιδιου.

Δημοσ.

Το Diablo II ειναι πραγματικα το ωραιοτερο παιχνιδι που εχω παιξει ποτε και το αγαπημενο μου.

Περιμενα πραγματικα να κανουν την τελεια δουλεια με το Diablo III αλλα με ολα αυτα που εχουν βγει με τις συναλαγες με τα πραγματικα χρηματα,την μονιμη συνδεση στο νετ που θα χρειαζεται κλπ κλπ... εχω απογοητευτει!Θελω να ελπιζω πως οντος θα βγει κατι παραπολυ καλο οπως και θα πρεπει να ειναι η συνεχεια ενος τετοιου παιχνιδιου.

Συμφωναω....... Το εχουν μαμισει το θεμα.......

Ακου εκει μονιμη συνδεση.. Εγω και οποιος δηποτε αλλος που δεν μπορει να την εχει? Μου φαινεται θα βγει το 3 και εμεις θα παιζουμε φανατικα το 2 και το 1........

Δημοσ.

Νταξ οχι και τετοιες υπερβολες...Λογικο ο κοσμος να εχει προβλημα με την μονιμη συνδεση αλλα απο την στιγμη που μπορεις να γκρινιαζεις online για το θεμα αυτο,μπορεις και να παιξεις online.

Και στην τελικη το single player του diablo δεν ειχε ποτε το φοβερο narrating για να θελει τοσο πολυ καποιος να το παιξει.

Δημοσ.
Και στην τελικη το single player του diablo δεν ειχε ποτε το φοβερο narrating για να θελει τοσο πολυ καποιος να το παιξει.

:unsure: Άραγες τι να εννοεί ο ποιητής...

Δημοσ.

Οτι ποτε δν ειχε φοβερο narrating

Το diablo ο περισσοτερος κοσμος το επαιξε για το gameplay του και το gameplay εδειχνε την πραγματικη αξια του online

To story ειναι ωραιο γενικα αλλα ποτε δεν εμβαθυνε το παιχνιδι σε κατι,οι περισσοτερες λεπτομερειες ηταν παντα στα βιβλια.

Αυτα εννοει ο ποιητης

Δημοσ.

Οτι ποτε δν ειχε φοβερο narrating

Το diablo ο περισσοτερος κοσμος το επαιξε για το gameplay του και το gameplay εδειχνε την πραγματικη αξια του online

To story ειναι ωραιο γενικα αλλα ποτε δεν εμβαθυνε το παιχνιδι σε κατι,οι περισσοτερες λεπτομερειες ηταν παντα στα βιβλια.

Αυτα εννοει ο ποιητης

Διαφωνω. Το diablo 2 ειχε για εμενα τα ωραιοτερα cinematics και το πιο τρομακτικο story στην ιστορια των games. Ακομα θυμαμαι τον εαυτο μου πιτσιρικα να χεζεται απο τον φοβο του στο θεαμα των baal,mephisto kai diablo

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...