mphxths Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 κατι εκανε λαθος lalanis εγω εχω μονο 274k dps και καθαριζω ανετα τα παντα σε mp8 ...και οταν λεω τα παντα...τα παντα..απο πεταλουδες μεχρι ελιτς... αυτος με 411k επρεπε να καθαριζει τουλαχιστον mp10 με το ενα χερι δεμενο πισω απο την πλατη και τα ματια κλειστα. Παραυτα ο dh για να βαρεσει πρεπει να ειναι στατικος κατι το οποιο προφανως δεν ευνοει το γρηγορο φαρμαρισμα....σκεφτομαι να τον κατοσταρισω τον μπαγασα και να το γυρισω σε κανα βαρβαρο μετα για φαρμαρισμα.....
lalanis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Mp8>mp10 έχει διαφορά... Αλλά Συμφωνώ εν πολλοίς...
mphxths Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 ναι οκ , εχει σαφως τραγικη διαφορα..αλλα αν εγω με τις κατουρο-οβιδες βλεπω κατα μεσο ορο 350k dps (με ονομαστικο οπως ειπα 274k) , αυτος με 411k dps θα επρεπε να βλεπει πανω απο 500....για αυτο λεω οτι κατι δεν εκανε σωστα... Τεσπα , ο dh οπως ειπα ειναι ασυμφορος λογω του οτι ειναι 99% της ωρας στατικος.... Εκτος και αν εχεις τραγικα μεγαλο dps..οποτε να καθαριζεις ΣΤΑΤΙΚΑ μεσα σε τραγικα ελαχιστο χρονο..τοτε ναι , ισοφαριζει σε ταχυτητα τα υπολοιπα classes...
Jikail Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Εγώ δεν βλέπω να σχολιάζετε το video του greeneye... Πάντως εμένα με έπεισε και ψήνομαι άσχημα για run μαζί του για να χαρεί το χειλάκι μου από leg.
greeneye Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 jikail πως να το σχολιασουν οταν ξερουν οτι οντως δουλευει ?! Ακομα και το σημειο που εχω υποδειξει ειναι το καλυτερο αφου μαζευει περισσοτερο κοσμο, σκοτωνεις σε χρονο dt αφου μιλαμε για απλο mob με περιπου 30% πιθανοτητα για 2διπλο item drop. Sε καθε run των 5 λεπτων σκοτωνω ελαχιστο 300 τερατα που σημαινει περιπου ελαχιστο 200 items. Ασε τους αλλους να σκοτωνουν 50 bosses με valor5 για να παρουν οτι παιρνουμε εμεις μεχρι να πιουμε την πρωτη ρουφηξια του frape!!! Εκτος αυτου το συστημα βοηθαει να παιζεις ΜΡ10 χωρις να εχεις αναλογο χαρακτηρα (εχω μολις 160 Κ damage!!!) και να παιρνεις full ΧΡ !!! μαλιστα εχω φορεμενο και το hellfire... που να το βγαλω κιολας. * απο legendary εχω χαρει αφανταστα εως τωρα μετα απο ξενερωτα πολυωρα run χωρις ιχνος legendary (χωρις το συστημα) αλλα με λυπει που δεν επεσε ενα drop τωn 500 - 1000 Μ. Υπομονη ομως θα πεσει και αυτο!
lalanis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Η πιθανότητα να πέσει legendary των 500 m+ ειδικά όπως είναι η αγορά, είναι γύρω στο 0,01%, μην βάλω και άλλα μηδενικά και ξενερώνουμε... Καλή τύχη...
mphxths Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 jikail εγω προσωπικα το σχολιασα και θα το ξανακανω greeneye , με το χερι στην καρδια πες μας ποσα βιντεο εχεις κανει που να λες "ελπιζω σε αυτο το βιντεο να πεσει legendary" και στο τελος να το εκοψες και να το εσβησες επειδη δεν επεσε ουτε ραδικι ?
Retromaniac Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 greeneye , με το χερι στην καρδια πες μας ποσα βιντεο εχεις κανει που να λες "ελπιζω σε αυτο το βιντεο να πεσει legendary" και στο τελος να το εκοψες και να το εσβησες επειδη δεν επεσε ουτε ραδικι ? Από που νομίζεις ότι πρασίνισε το μάτι του; Από το πράσινο στο Act που παίζει
greeneye Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 προκαλω οποιον θελει να το δουμε μαζι σε καποιες ωρες παιχνιδου να δουμε ποσα θα βγαλω με τι μεσο ορο κτλ. Εγω τονισα οτι ανα 5 λεπτα εχω 1 legendary περιπου. Αλλα με στοιχημα τουλαχιστον 100 Μ. Αμα χασω χανω 100 Μ αμα κερδισω κερδιζω 100 Μ. Σας προκαλω λοιπον ποιος θελει?! Οσο αφορα τα video εγω πρεπει να ανεβασω video να δειτε οτι πεφτουν γρηγορα και ευκολα. Το να ανεβασω αλλα 2-3 που δεν επεσαν δεν εχει νοημα. πιστευω. Αλλωστε το τονισα. Μπορει σε 1 run να μην πεσει, μπορει σε δευτερο να μην πεσει αλλα στο τριτο θα πεσει και μπορει και 2 μαζι. Εσεις ποιο video θελετε το πρωτο το δευτερο η το τριτο? προφανως το τριτο! Παντως δεν κανω 10 video να ανεβασω 1, αλλη δουλεια δεν ειχα! χαχα
mphxths Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 @greeneye φιλικα να στο πω μαλλον δεν γνωριζεις απο στατιστικη αν στα 3 run , πεσει μεσα στο 5λεπτο του ενος run , 1 legendary αυτο σημαινει οτι επεσε ενα legendary ΣΤΑ 15ΛΕΠΤΑ! (αν υποθεσουμε οτι καθε run το τρεχεις για 5 λεπτα , βλεπεις αν επεσε ή οχι το μαρουλι και το κοβεις) Αλλο λοιπον 1 legendary στα 5 λεπτα (στο 1 run δηλ) και αλλο 1 legendary στα 15λεπτα (στα 3 runs δηλ)... Eπισης το ολο σκηνικο στηριζεται στο οτι στο mp10 υπαρχει αυξημενη πιθανοτητα να πεσει και 2ο αντικειμενο απο οποιοδηποτε τερας..αρα αυξημενες πιθανοτητες να πεσει καποιο legendary...Αυτο που δεν ξερουμε..ειναι οτι το 2ο αντικειμενο που πεφτει ΠΟΣΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ εχει να ειναι legendary ? Γιατι αν ειναι τραααααγικα μικρες (που ειναι δηλ) ...τοτε χαιρετα μας τον πλατανο Τελος οταν βρεις 100μυρια θα βαλουμε το στοιχημα...δεν γινεται να βαζεις στοιχημα χωρις να χεις φραγκα...ακομα και οι τελειωμενοι καταδικοι ξερουν πως δουλευει το "βαζω στοιχημα"
greeneye Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 φιλε μπηχτη και λοιποι ... για να γινω κατανοητος γιατι ισως δεν το εξηγησα πολυ καλα. μπορει σε 2 run να μην πεσει (οταν λεμε run μπορει να κρατησει και 3 λεπτα μολις αρα δεν χανεις χρονο) στο τριτο θε πεσει. Στα επομενα 3 run ομως μπορει να πεσει και τα 3. Γενικα μεσο ορο σε χρονο επειδη το χρονομετρησα με διαφορετικες μερες και ωρες (το εκανα 3 φορες) ... και στις 3 φορες λλοιπον ο μεσος ορος να πεσει ηταν 5 λεπτα. Δηλαδη μπορει στα 9 λεπτα να μην ειχε πεσει... στο δεκατο λεπτο επεφταν 2. δηλαδη 2 legendary σε 1 run η απλα legendary στο τριλεπτο, leave game και ξανα στο 2-3 λεπτα legendary. Mphxth krata thn oysia. Εγω σε 5 λεπτα περιπου εχω καφε η πρασινο. Αυτο ειναι 100%. Τοσο γρηγορα με valor δε ριχνεις οσο και να χτυπιεσαι κατω ακομα και με 5000 mf που δεν υπαρχει! Τελος στο ΜΡ10 δεν πεφτει ισως δευτερο drop... πεφτει 100% δευτερο drop. περιπου 1/3 απο οτι σκοτωνεις ριχνει 2 items. Οσο ποιο πολλα πεφτουν τοσο γρηγορα ερχονται τα legendary... για να το εμπεδοσεις δηλαδη ειναι ΣΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ BOSSES ΜΕ VALOR5 !!!! * το δευτερο αντικειμενο εχει τις ιδιες πιθανοτητες με το πρωτο που πεφτει να ειναι legendary! ακριβως τις ιδιες. Ομως συνολικα επειδη παω σε μπουγιο ριχνω 60-100 αντικειμενα σε χρονο dt. Για σκεψου λιγο... πολλα κιτρινα λιγο gold πολλα μπλε και μερικα legendary. Ετσι απλα! παραδεξου το απλα οτι ειναι ετσι το ειδες σε τοσα video! Οσο για τα 100 Μ οταν μου πεις οκ θα αγορασω με 3 ευρω αρα δεν τιθεται θεμα...!
Tmark Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Τελος στο ΜΡ10 δεν πεφτει ισως δευτερο drop... πεφτει 100% δευτερο drop. περιπου 1/3 απο οτι σκοτωνεις ριχνει 2 items. Κάτσε εδώ σ έχασα.. Αφού πέφτει 100% δεύτερο drop, γιατί μόνο το 1/3 από οτι σκοτώνεις ρίχνει 2 items και όχι τα 3/3?
greeneye Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Κάτσε εδώ σ έχασα.. Αφού πέφτει 100% δεύτερο drop, γιατί μόνο το 1/3 από οτι σκοτώνεις ρίχνει 2 items και όχι τα 3/3? παμε ξανα. Στο ΜΡ10 οτι σκοτωνεις (ασπρο mob sto AKT1, απλους σκελετους κτλ) εχει περιπου 30% πιθανοτητα να ριξει 1 item το οποιο item μπορει να ειναι gold-ασπρο οπλο,μπλε οπλο,kitrino oplo, legendary καφε η πρασινο. Λογω του ΜΡ10 και του 100% bonus item οταν τυχουμε στην περιπτωση που ριξει το πρωτο, τοτε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ριχνει και το δευτερο που μπορει να ειναι ενα απο τα παραπανω ακριβως. Οποτε λαικα 1/3 kills σε ασπρο mob ριχνει 100% 2 items που μπορει να ειναι απο τα παραπανω. Οποτε μπορει να ριξει π.χ λιγο gold kai 1 κιτρινο, η μπορει 1 μπλε και 1 κιτρινο η μπορει (μου εχει τυχει) να ριξει και 2 legendary!!! ακομα και 2 πρασινα! * Αν σκοτωσετε π.χ 3 σκελετους και ριξει 1 item τοτε μην ανησυχειτε... εριξε 1 αντικειμενο που ειδατε αλλα εριξε και gold ου επειδη εγινε αμεσως pickup οπτικα δεν το ειδατε! οποτε εχει ριξει οντως 2 αντικειμενα. * αν παιξεις ΜΡ9 τοτε 1/3 kills ομοιος θα ριξει 100% 1 item και κατα 85% το δευτερο οποτε δε συμφερει γιατι χανεις αντικειμενα... Ελπιζω να εγινα πληρως κατατοπιστικος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις