mphxths Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 πρασινοματη πρεπει να μας περνας για μεγαλα παλτα ε? λες στο βιντεο "ελπιζω να πεσει legendary σε αυτο το βιντεο" δηλ αν δεν επεφτε θα το ΠΟΣΤΑΡΙΖΕΣ? δεν νομιζω τακη οποτε μην μας θεωρεις τοσο τσεκουρια σημερα με 5 στακς , σε mp8 μου επεσαν 3 legendaries και 1 πρασινη ζωνη (immortal's king)..αν ειναι να σου πεσουν σου πεφτουν και σε mp1..ειναι θεμα τι διακοπτες πατανε εκει στην μπλιζαρντ το θεμα οπως λες και στο βιντεο ειναι να βγει το αντικειμενο της προκοπης....πλεον με το mf% που μαζευουμε..κουτσα στραβα θα μας πεσει το legendary... ΥΓ : ολα εγιναν brim εκτος απο την ζωνη που την εβαλα για 200 χηνοπουλα...παλι θα τα κονομησουμε δηλ 1
Stavrakas13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 O mphxths έχει γίνει ο arch rival του greeneye 1
greeneye Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 θα το ποσταριζα, αλλωστε εχω ξαναποσταρει χωρις να πεσει σε προηγουμενα post για να δειτε ΜΑΧΗ. Το θεμα παντως ειναι να δειτε οτι οντως πεφτει και μαλιστα με ταχυτητα φωτος οποτε δεν εχει νοημα να ποσταρω αλλο video. Ειπα να πεσει σε αυτο γιατι δεν εχω χρονο να κανω 5 video και εκτος τουτου εχει καθε video μεγεθος 120 Μβ περιπου και μου παιρνει παρα πολυ χρονο το ανεβασμα κτλ. παντως το εχω μετρησει 3 διαφορετικες μερες και μου βγαινει μεσο ορο 1 legendary στα 5 λεπτα το πολυ. καπου εκει ειναι. Οποιος δεν το καταλαβε ακομα δε μπορω να κανω κατι αλλο... και εγω ετρεξα σε ΜΡ8 και πηρα τα @@ της βλιζ οποτε στο κολπο μου και αντε γεια!
mphxths Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 O mphxths έχει γίνει ο archon rival του greeneye fixed λεμε
greeneye Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 το σημερινο ring γ*μισε μιλαμε... το εβαλα 60.000 για να φυγει. και εφυγε ΑΜΕΣΩΣ προβληματιστηκα... ποιος το πηρε?
fr4ntic Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Νάμαστε πάλιι..λοιπόν μάγκες μιάς και μίλατε για φαρμάρισμα το καλύτερο farmin place evah είναι στο act2. Και συγκεκριμενα στο waterlogged passage στα Flow Controrls. Εκεί πιάνεις πρώτα την east πλευρά και αφού βγείς απο κεί συνεχίζεις στην west μεριά και φτού κιαπτην αρχή. Μιλάω πάντα για mp10 και περισσότερο για βάρβαρο αλλά όλοι οι χαρκτήρες μπόρουν( ο βάρβαρος απλά το κάνει πιο γρήγορα). Τώρα βάση δικών μου στατιστικών ρίχνω ( 550mf unbuffed ) 5-6 lege την ώρα. Θεωρείτε από τα πιο καλά μέρη για lege farm όχι τοσο για xp. Από κάτω είναι ενα βίντεακι που δείχνει το route καλα droparismata. Εδιτ: Para (100) ή έστω 80+ είναι απαραίτητο.
greeneye Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 αμα πετυχετε τετοιο χαμο το legendary ειναι δεδομενο...
gozzar07 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Εμας να μας βγαινει το λαδι και ο Awake να ποζαρει σαν φωτομοντελο... 3
awake68 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Εμας να μας βγαινει το λαδι και ο Awake να ποζαρει σαν φωτομοντελο... XAXXAXAXAX~ οχι ρε μαλακ@ ! ήμαρτον πια! Congratulation, ρε φίλε για τον 2ο char! αντε και τους υπόλοιπους! χεχε Y.Γ. : και hratz κιόλας για να μην ξεχνιόμαστε! lol 1
greeneye Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 ωραιοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
mphxths Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Χαρα στο κουραγιο σου ρε gozzar..εγω 2 περιοχες παιζω και βαριεμαι κατευθειαν
gozzar07 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 @Mphxths πέτα τον DH να βρεις την υγειά σου! (και κανα Natalyas ) @awake HRAAAATZ! χεχε είσαι θεός! 1
mphxths Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 ψηνομαι gozzar , αν πουλησω το gear του DH ντυνω 3 βαρβαρους
lalanis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 @Mphxths πέτα τον DH να βρεις την υγειά σου! (και κανα Natalyas ) @awake HRAAAATZ! χεχε είσαι θεός! Παίζαμε με 411κ paper dps DH και ο καψερός δεν έκανε τπτ.... Κάτι έκανε εκεί σα να κατουράει πέτρες από τα νεφρά, αλλά δεν έκανε damage....Συν ότι οι πέτρες στα νεφρά πονάνε κιόλας... Θέλει κανά buff, κρίμα είναι ο char....
Προτεινόμενες αναρτήσεις