Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επείδη είδα πολλές αντιδράσεις για pay2win( που σαν όρος δεν ισχύει άμεσα για το diablo γτ στην ουσια δεν έχεις κατι να κερδίσεις)

γνώμη μου είναι οτι χάνετε η μαγεία του drop ( μιάς και ειναι το μόνο πράμα που κάνεις στο diablo). Όσοι αγοράσαν Gold/Items μεγειά

τους με χαρά τους. Εγώ πάντως υπάλληλος της blizzard και αμισθί δεν γίνομαι. Παίζω τον βαρβαράκο μου χαλαρά και ωραία και αναμένω

για Loot 2.0+Expansion patch. Όποιος χρειαστεί οτιδήποτε(εξαιρουντε οι ζητιάνοι)φαρμάρω εύκολα MP10  το bt μου ειναι : frantic#2660

• Like 1
  • Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επείδη είδα πολλές αντιδράσεις για pay2win( που σαν όρος δεν ισχύει άμεσα για το diablo γτ στην ουσια δεν έχεις κατι να κερδίσεις)

γνώμη μου είναι οτι χάνετε η μαγεία του drop ( μιάς και ειναι το μόνο πράμα που κάνεις στο diablo). Όσοι αγοράσαν Gold/Items μεγειά

τους με χαρά τους. Εγώ πάντως υπάλληλος της blizzard και αμισθί δεν γίνομαι. Παίζω τον βαρβαράκο μου χαλαρά και ωραία και αναμένω

για Loot 2.0+Expansion patch. Όποιος χρειαστεί οτιδήποτε(εξαιρουντε οι ζητιάνοι)φαρμάρω εύκολα MP10  το bt μου ειναι : frantic#2660

εισαι σιγουρος οτι μιλαμε για το ιδιο παιχνιδι ? :)..δεν υπαρχει καμμια μαγεια στο drop...ουτε καν αγωνια τι θα ρολλαρει στο identify :)

• Like 2
Δημοσ.

φαντάζομαι αυτός που έχει σκοπό να τα σκάσει δεν θα πάει αδιάβαστος να πετάξει τα λεφτά για μούφα.  :-)

Λαθος φανταζεσαι.. :P Εχω δει ποσους να πετανε λεφτα σε sub-optimal gear και setups.. Το item μπορει να μην ειναι μουφα αλλα πολλες φορες δεν ειναι αυτο που χρειαζεται για να περπατησει σωστα το build.

Δημοσ.

εισαι σιγουρος οτι μιλαμε για το ιδιο παιχνιδι ? :)..δεν υπαρχει καμμια μαγεια στο drop...ουτε καν αγωνια τι θα ρολλαρει στο identify :)

Δηλαδή για να καταλάβω εσυ π.χ όταν ρίξεις ένα mempo ή EF είσαι σίγουρος οτι θα βγει το τουμπανο mempo με c/c kai to EF c/c + sock. και δεν εχεις καμία αγωνια έτσι? χωρίς παρεξήγηση ή πάσχεις απο απάθεια ή μάλλον δεν μιλάμε για το ίδιο παιχνίδι :D

Δημοσ.

Δηλαδή για να καταλάβω εσυ π.χ όταν ρίξεις ένα mempo ή EF είσαι σίγουρος οτι θα βγει το τουμπανο mempo με c/c kai to EF c/c + sock. και δεν εχεις καμία αγωνια έτσι? χωρίς παρεξήγηση ή πάσχεις απο απάθεια ή μάλλον δεν μιλάμε για το ίδιο παιχνίδι :D

μην με παρεξηγήσεις απλά είναι σίγουρο και δεδομένο ότι θα βγει μούφα το Item, γι' αυτό λέει ότι δεν υπάρχει καμία μαγεία στο drop/identify :D

Δημοσ.

μετα απο ποοοοολλες ωρες παιχνιδιου , αναρωτιομουν γιατι θεε των παιχνιδιων δεν μου ριχνεις και εμενα ενα mempo να νοιωσω μονο και μονο την χαρα του mempo...

Τσουπ στο επομενο βημα να σου ενα mempo...σκεφτομαι απο μεσα μου..ΡΕ ΛΕΣΣΣΣ?identify...crap of the craps...ουτε το 1 μυριο δεν επιανε..

Λεω δεν γαμιεται , ενιωσα την χαρα του drop...την μαγεια που λεει και ο φιλος μου ο φραντικ.

Στο επομενο βημα...Ω ΘΕΟΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ MEMPO...

E ειλικρινα δεν ειχα καμμια αγωνια για το τι θα ρολλαρει..και οπως αποδειχτηκε , ειχα δικιο :)

Μου χουν πεσει κατα καιρους διαφορα σοβαρα lvl63 legendaries ..  vile ward , lacuni , andariels , κλπ κλπ που με λιγη τυχη αν ρολλαρανε θα μαζευα κανα χρημα της προκοπης...\

Ε ποτε δεν ρολλαρε κατι καλο...συνολικα αν αθροισω τα κερδη μου απο το ΑΗ (που δεν ειναι και τραγικα πολλα) πιο πολλα εχω βγαλει απο rares (και ειδικα αυτα των followers) παρα απο legendaries...

YΓ : πες μου οτι το gear του βαρβαρου σου το μαζεψες ΜΟΝΟ απο loot....να τρελαθουμε τελειως :).. μετρησα πανω απο 1billion μονο σε 2-3 αντικειμενα αθροιστικα....εκτος και εισαι τοσο κολοφαρδος οπως ο greeneye και ρολλαρουν τα drops σου στον θεο :)

Δημοσ.

Λολ, το πιασα το σκεπτικο σου απο την αρχη απλα ηθελα να το επιβεβαιωσω, σε νοιωθω μεχρι ενος σημειου.

Απο κει και μετα ΝΑΙ μου εχει πεσει Mempo me crit ΝΑΙ μου εχει πεσει EF με σοκετ κ κριτ! Εχω κανει και μερικες

''ματσαραγκιες'' στο AH με αγοροπωλησειες (flip if u know). Υστερα παντα μα παντα παω για το DEAL. δεν αγοραζω ποτε 

items στην πραγματικη τους τιμη, ετσι βγάζω γολδς απο τις μεταπωλησεις, περιληπτικα ετσι εγινε το Βαρβάρη τουμπανακι.

Δημοσ.

mphxths εννοεί ότι στο 99% των περιπτώσεων τα drops είναι προβλέψιμα (ως προς το πόσο χάλια είναι)

στο σημείο που να λες "....άντε, ας κάνουμε και ένα identify να τελειώνουμε και με αυτό το run"

βέβαια, κάποτε μπορεί να σου κάτσει το καλό...

Αυτή τη στιγμή το να πιάσεις ένα καλό αντικείμενο στο d3 έχει ανάλογες πιθανότητες με το joker.

Πρώτη κατηγορία (την καλύτερη) θα την πιάσεις πάρα πολύ σπάνια

την επόμενη λιγότερο σπάνια αλλά λιγότερα λεφτά κοκ.

Αυτή η σπανιότητα για το καλό drop είναι που έχει κουράζει τους παίκτες και τους αποθαρρύνει έως ένα σημείο διότι στο d2 δεν είχες βέβαια τέτοιες ποικιλίες αλλά τα item που έπεφταν άξιζαν κάτι. Τα SoJ ήταν μονάδα αξίας και τα υπόλοιπα αντικείμενα, αν και μέτρια είχαν ανταλλακτική αξία γιατί, πέρα από όλα τα άλλα, δεν ήταν εύκολο να τα κάνεις και trade. Έπρεπε να βρεις κάποιον που θα το θέλει και ο άλλος να σου δώσει κάτι που θέλεις κι εσύ κοκ και έτσι το SoJ έγινε μονάδα αξίας.

Αυτή τη στιγμή στo d3 μπορείς να αφιερώσεις ατελείωτες ώρες με την ελπίδα να σου κάτσει κάποιο σούπερ αντικείμενο ή να μαζέψεις ατελείωτο gold και να αγοράσεις το gear και σιγά σιγά να ανεβαίνεις. Ή αντί να λιώσεις στο d3, μπορείς να μην πας για έναν καφέ των 4 ευρώ, να τα βάλεις στο RMAH και είσαι έτοιμος.

Όπως είπα και σε προηγούμενο post αυτό δε μου αρέσει αλλά από τη στιγμή που υπάρχει το gold AH, ε ας υπάρχει και το rmah.

Ελπίζω στο expansion αυτά να αλλάξουν και το AH να είναι μέρος ανταλλαγής αντικειμένων και όχι gold αλλά δεν το βλέπω για να είμαι ειλικρινής.

Διότι έτσι όπως έχουν τα πράγματα δε σου δίνει ιδιαίτερο κίνητρο να παίξεις αλλά κυρίως να ξοδέψεις και όταν γευτείς τη γλύκα και δώσεις τα 3-4 ευρώ και ντυθείς αξιοπρεπώς και κάνεις και 20-30 fail runs που δε θα σου ρίξουν τίποτα καλό, τότε θα πεις "μωρέ...δεν πάω να δουλέψω καμιά ώρα παραπάνω, να βγάλω τα βραδινά ποτά και να βάλω και 3-4 ευρώ, να ανέβω ακόμα παραπάνω σε mp" και αυτό κάνεις και βλέπεις ότι είναι πιο αποδοτικό από το να λιώνεις.

Αυτό το νόημα το έχουν πιάσει πολλές εταιρείες και είναι άσχημο για να πω την αλήθεια αλλά από την άλλη, στην εποχή που ζούμε, δεν υπάρχει χρόνος για fail runs, ή τέλοσπάντων δεν υπάρχει ατελείωτος χρόνος.

Πρέπει τα AH + RMAH να έρθουν σε μια καλύτερη ισορροπία για να έχουν περισσότερο κίνητρο οι παίκτες να παίζουν μέσα το παιχνίδι και όχι μόνο να κάνουν flipping το ΑΗ (το οποίο είναι αρκετά διασκεδαστικό if u ask me) γιατί μόνο το εξαιρετικό fluid combat, τα πολλά builds και οι αλλαγές on the fly και τα 100 lvl paragon δεν αρκούν κατά τη γνώμη μου.

Δημοσ.

φραντικ δεν θελω πολλα απο την ζωη μου στο diablo...να μου πεσει ΕΝΑ drop του 1bill , να παρω 2-3 πραγματακια και να ντυσω τον DH για mp10. :)

Θα μου πεις , ρε φιλε ντυσε καποιον αλλον χαρακτηρα πιο φτηνιαρη ..π.χ. βαρβαρο.....ε τι να κανουμε τον DH θελω :)

Θεωρω μαλακια , απο τις μεγαλυτερες..να κατοσταρισω τον DH (ή οποιον χαρακτηρα τελοσπαντων) και να μην ειναι αξιος να παιζει στο μεγιστο του παιχνιδιου..γιατι αν μεχρι να κατοσταρισω δεν πεσει/αγοραστει κατι να τον ανεβασει...ακομα και στο p100 δεν θα αντεχει mp10.

Δηλαδη αυτο που θελω να πω ειναι οτι αν παιζω το παιχνιδι στο μεγιστο σημειο του (inferno mp10) και δεν πεφτει τιποτα , εν μερει το φταιξιμο ειναι και δικο μου , ας επαιζα περισσοτερο...

Αν ομως ειναι να παιζω σε μικροτερο mp ή να παιζω κουτσα στραβα μισο run mp10 με το ζορι γιατι δεν τραβαει ο χαρακτηρας..εε δεν ειναι το βελτιστο σεναριο...

Και αμα το παιχνιδι , η  μοιρα , η τυχη ή το συμπαν δεν βαλουν το χερι τους , θα το βαλω εγω στο πορτοφολι..αλλιως ειναι χασιμο χρονου το παιχνιδι :)

Δεν ξερω αν πιανεις την λογικη και το σκεπτικο μου :)

Δημοσ.

Κοίταξε δύο είναι τα τίνα σαυτο το παιχνίδι όπως το 'χουν στήσει οι φίλοι μας, ή λιώνω λίωνω και δεν παλιώνω(306 λελε) και στο δε γαμιέτε θα ρίξω το κασέρι, ή με υπομόνη και πίστη θα πέσει το drop το καλό. Αυτοί είναι οι πλέον ''νόμιμοι'' τρόποι να εξελιχθείς.

Τώρα υπάρχει και το φλιπαρισμα στο AH που όπως είπε και ο BlackScorpionX και συμφωνώ μαζί του είναι αρκετά διασκεδαστικό και

επικερδές αν ξέρεις να το κάνεις σωστά(θελει λιγο εμπειρία). Απλά γνώμη μου το φλιπ=''cheat'' έτσι το βλέπω εγώ και το χρησιμοποίω

μόνο όταν μένω ταπί.

Δημοσ.

παιδια και εγω δεν ειχα αγωνια για κανενα drop απο ενα σημειο και περα και τσουπ... πεταει ενα 1-Η το οποιο μπορει να ηταν των 20 Μ οπως ειπαν τα παιδια αλλα εμενα μου εδωσε + 20 Κ damage τουλαχιστον και τωρα φαρμρω (οχι τοσο ανετα αλλα ενταξει) στο ΜΡ8.

Το παιχνιδι ανα πασα στιγμη μπορει να σε γλυκανει... ριξε ριξε θα πεσει δε μπορει... ξαφνικα μπορει να πεσουν και 2 και 3 καλα.

Και εμενα ο σκοπος μου ειναι να φαρμαρω ανετα ΜΡ10 και να αναβαθμισω ολα τα gems και να ανεβασω και αλλο damage.

Ξεκινησα με 20 Κ και τωρα εχω 160 Κ σιγα σιγα μεν αλλα οκ. Παμε για ανωτερα... (Βαρβαρος)

Οσο παιζεις ελπιζεις αυτη ειναι η αληθεια...!

Δημοσ.

Απλά γνώμη μου το φλιπ=''cheat'' έτσι το βλέπω εγώ και το χρησιμοποίω

μόνο όταν μένω ταπί.

Οταν μενεις ταπι πως εχεις λεφτα να κανεις flip?? :P Ασε που πλεον οι περισσοτεροι που παιζουν νιωθουν και γνωριζουν τις τιμες, στο RMAH μπορεις να βρεις undervalued item καμια φορα η να κανεις maxbid 2bill κανενα item που αξιζει 4-5b, απο αυτες τις γκαφες που κανουν μερικοι(το βαζουν με minimum 2b χωρις να ξερουν οτι δεν παει παραπανω..) Αυτα προϋποθέτουν να εχεις κεφαλαιο ομως και να κανεις refresh την κατάλληλη στιγμη και να προλαβεις το item..

Υπομονη και καλο drop δεν υπαρχει εκτος αν θες να γερασεις πανω στον diablo, ησουν τυχερος και σου επεσε mempo με cc και EF μην το παιρνεις ομως σαν δεδομενο οτι θα τυχει και στους αλλους αν συνεχιζουν να παιζουν.. 

Δημοσ.

Τάπι στο επίπεδο που είμαι είναι 100mil+ μιας δεν υπάρχει upgrade για να τα δώσω καπου. Οπότε αν φτάσω σε σημείο τέτοιο

τότε εφαρμόζω flip.

Δημοσ.

Αυτο που σου ειπα ειναι οτι αν δεν εχεις τουλαχιστον 2b να κυνηγας τα maxbidded τα υπολοιπα ειναι ειτε παρα πολυ σπανια ειτε οχι και τοσο αποδοτικα. Αν κανεις ενα καλο maxbid εβγαλες 2-3b με 100m αντε να αξιζει ποσο 140-160?? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...