Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καθίστε ρε παιδιά, και εμείς που δώσαμε μερικά ευρώ τώρα παίζουμε μέσα στην ξενέρα;

Τώρα είναι που γουστάρω απίστευτα. Πως ξέρετε μερικοί πως αισθανόμαστε χωρίς να έχετε μπει στην θέση μας;

Απλά υποθέτετε ότι άμα δώσετε 2.5 ευρώ να πάρετε 100 million ή δώσετε 5 να πάρετε 200 μετά θα ξενερώσετε και θα παρατήσετε το παιχνίδι;

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω δεν το κρυβω οτι εβαλα 3-5ευρω για να αγορασω χρυσο..για να παρω κανα UPGRADE για τον DH.

Sorry κιολας αλλα αμα περιμενω να πεσει το σουπερ ντουπερ drop που θα ειναι upgrade ή θα πουληθει για κανα bilion ωστε να ψωνισω για τον DH χαιρετα μας τον πλατανο...

Ενταξει χαβαλε εχει το παιχνιδι , το γουσταρω αλλα αμα βλεπω το ιδιο νουμερο στο dps για πανω απο 2 μηνες , δημιουργειται και μια αισθηση του "ειμαι μαλακας τελικα".....

ΥΓ: η αληθεια ειναι οτι θα μπορουσα να χα natalyas ring..αλλα καποιος εδω μεσα..προτιμησε την προδοσια ...γκουχ γκουχ λεγε με gozzar γκουχ γκουχ :)

• Like 1
Δημοσ.

το να αγορασεις καποιο αντικειμενο πιστευω με αληθινα λεφτα δεν εχει και πολυ νοημα αν εχεις υπομονη . Βεβαια αυτη η υπομονη μπορει να ειναι και χιλιαδες Playtime ωρες αλλα ειναι αναλογος γιατι παιζεις . Εγω ας πουμε που ανεβαζω DH αυτη την στιγμη τον ανεβαζω χαλαρα για χαβαλε και για να περασει η ωρα μου το βραδυ που το μωρο κοιματε και εγω χαλαρωνω μεχρι να παω για υπνο . Δεν βρισκω νοημα να σκασω ουτε 1 ευρω για να παρω Item στον Wizard Μου για να φαρμαρω π.χ MP10 Και στο MP5 που ειμαι καλα ειμαι για να περναει η ωρα μου  . Κανεις δεν σε υποχρεωνει να ντυθεις ΑΜΕΣΑ τουμπανο . Ουτε εχεις να κερδισεις κατι αν το κανεις π.χ σε Pvp ουτε τιποτα . Χαλαρα για να περναει η ωρα ευχαριστα .

Οταν το παιχνιδι σου παυει να ειναι διασκεδαση και γινεται αναγκη χανει την μαγεια του

ακριβώς έτσι είναι!!!Είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι από το 1,βεβαια το 2 μακράν καλύτερο από 1 και 3 αλλα και το 3 αξίζει τα λεφτά του παρότι ήταν υπερβολικά τότε!!!Δεν μπορώ να πω ότι έχω την τόση τρελα που είχα τότε με το 2,δεν ενθουσιάστηκα τόσο αλλα γούσταρα και με το 3...τώρα πες μεγάλωσα και το είδα αλλιώς? πες οντως δεν το φτιάξανε καλά? δεν ξέρω,πάντως την τρελα που είχα με το 2 δεν την έχω με το 3!!!

Δημοσ.

@mphxths ρε αλήτη, τόσα gems σου έδωσα.. πόσο καιρό ακόμα θα μου το χτυπάς??

Πάντως εμένα μου έσκασε εχτες ένα upgrade για τον WD μου (+13,5κ dps, το οποίο θα το έδινα στον mphxths αλλά έχει DH :P ) και πραγματικά ήταν απο τα καλύτερα drop, πάνω απ'όλα επειδή έγινε όπως λέτε πιο πάνω.. στη φάρμα. Σάλιωσε το τσουτσούνι μου! πως να το πω.. :X

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως εγώ δεν ντρέπομαι που αγόρασα gold. Δεν αγόρασα δα και ναρκωτικά!  :-D

Άμα είχε βγει PvP να δω τι θα κάνατε. Με το κιλό θα αγοράζατε.

• Like 2
Δημοσ.

όχι, το παίζουμε για να το παίζουμε και αντί να παίζουμε κάτι άλλο. πες μας, σε ποια τιμή θα αρεσκόσουν να το αγοράσεις? 

όταν μάθεις να μιλάς με τρόπους και φυσικά χωρίς ειρωνια τότε ξαναμιλάμε.( έλεος λες κ σου πήρα το φαγητό αντιδράς)

Δημοσ.

χαζές ερωτήσεις -> χαζές απαντήσεις.

βλέπεις ένα topic full active, βλέπεις κόσμο να παίζει, βλέπεις 11.752 απαντήσεις που αφορούν το παιχνίδι. κάτσε διάβασε μερικά / παρακολούθα πριν κάνεις την ερώτησή σου / έτοιμο φαί στο πιάτο. όσο για το ξαναμιλάμε δεν μιλούσαμε και πριν για να μιλάμε και τώρα :D 

το να ζητάς review και να ρωτάς εάν αξίζει τα λεφτά του είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό και at least laughable. σαν να πάω να πάρω mercedes και να λέω "αξίζει τα 60k που κάνει?".  γι αυτό κάτσε αφιέρωσε πάνω από 3 λεπτά (κάτω από 5) δες τι επικρατεί στις last 5 σελίδες που δείχνουν 100% το τι επικρατεί στο diablo μπες και ένα reddit για να δεις τα hype του και voila... 

THAT HARD YO!

Δημοσ.

για εναν τιτλο που ξερεις οτι θα εχει παντα υποστηριξη με Patch και Updates οπως το Diablo 3 ( εδω το 2 ακομα εχει community Και κοσμο και προσφατα βγηκε Patch ... 10 χρονια μετα ) αξιζουν τα λεφτα του . Παρολα τα προβληματα του και το κραξιμο που εχει φαει ειναι παιχνιδι που θα σε κρατησει και θα θελεις να παιξεις ...

για αυτό τον λόγο ρώτησα και εγώ , γιατί ξέρω ότι δεν έχει ακούσει τα καλύτερα λόγια , και με βάση το content που προσφέρει (ήταν η ερώτηση για το πόσο αξίζει το 40αρι)

φυσικά και γνωρίζω ότι θα έχει μια ζωή τα updates , απλά σε τι κατάσταση βρίσκεται τώρα.

Όντος αν είχε pvp θα ήταν pay2win και λογικό θα είναι.

Όπως και να έχει ευχαριστώ guys για τις απαντήσεις!

Δημοσ.

@mphxths ρε αλήτη, τόσα gems σου έδωσα.. πόσο καιρό ακόμα θα μου το χτυπάς??

Πάντως εμένα μου έσκασε εχτες ένα upgrade για τον WD μου (+13,5κ dps, το οποίο θα το έδινα στον mphxths αλλά έχει DH :P ) και πραγματικά ήταν απο τα καλύτερα drop, πάνω απ'όλα επειδή έγινε όπως λέτε πιο πάνω.. στη φάρμα. Σάλιωσε το τσουτσούνι μου! πως να το πω.. :X

40 amulets εφτιαξα και το ενα πιο μουφα απο το αλλο....αν δεν αποδωσουν τα gems..ειναι σαν να μην τα δωσες :)

Δημοσ.

Μακάρι να μου κάτσει άλλο ένα Natalyas (καλύτερο απο το άλλο) να το ξαναπουλήσω.. Θα σου ταχυδρομήσω και την απόδειξη. Αχάριστε.. ουστ

• Like 1
Δημοσ.

το παιχνιδι αυτη τη στιγμη (για τα τωρινα δεδομενα πρεπει να μιλαμε παντα) αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω αφου

ουσιαστικα εχει γινει διασκεδαστικο να παιζεις παρα το αναγκαστικα κακο drop στο 99% των drops. Εχει βασικο στοχο το παραγκον 100 που θελει ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ για να το φτασεις. Επισης εχει 5 χαρακτηρες που εχουν διαφορετικες ιδιοτητες κτλ. Αμα ειδικα εισαι πορωμενος και θελησεις να ανεβασεις και τους 5 στο level60 - παραγκον100 τοτε πιστεψε με πρωτα θα παρεις συνταξη.

Επισης θα χασεις ευχαριστα ωρες ψαχοντας στο ΑΗ για ευκαιριες για gold-real money η και για να ντυθεις καπως καλυτερα.

Το μονο που θα χασεις ξεκινωντας τωρα για μενα ειναι το εξης. Επειδη αργησες ισως δε βγαλεις ποτε τα λεφτα του μεσω του ΑΗ οπως καναμε εμεις αφου τον πρωτο καιρο ολοι αγοραζαν full και με gold και με λεφτα. Εκτος αν σου πεσει βαρβατο drop. γιατι τωρα κινειται ΜΟΝΟ το barbato drop. Φυσικα εμεις σαν gamers δεν εχουμε απαιτηση να βγαλουμε λεφτα απο ενα παιχνιδι αλλα αφου το εχει... αμα κατσει εκατσε. Εγω π.χ εβγαλα περιπου 60 ευρω εως τωρα και εδωσα τοτε να το παρω περιπου στα 50-55. Αρα δεν εχασα τιποτα και εχω να παιζω ενα game για πολυ καιρο... Οποτε σκεψου το αν και η γνωμη μου ειναι η εξης.

αγορασε το με κλειστα ματια... και χωρις να βγαλεις 1 ευρω θα σε κρατησει ωρες-μερες-μηνες-χρονια. τελος.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε τσιφούτη έχεις βγάλει και 5 ευρώ κέρδος από την καημένη την blizzard και κάτι από το μαγαζί της δεν έχεις πάρει.

Ντροπή!!!!!!!!! :P

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ψωνισα καλε με την πιστωτικη καρτα! (gold καρτα...) :lol:

* τωρα πλακα πλακα δε θυμαμαι ποσο ακριβως πηρα το game θα δω το χαρτι και θα δω και το paypal να το βγαλω ακριβως

ετσι απο περιεργεια και μονο!

edit : αλλο ενα κριμα...

post-44836-0-89500700-1373294047_thumb.jpg

post-44836-0-87413500-1373294377_thumb.jpg

Επεξ/σία από greeneye
Δημοσ.

Pay δεν σημαινει απαραιτητα και win αν δεν ξερεις τι ψωνιζεις.. :P Θελει ενα skill και γνωση και αυτο, μην το βλεπετε απλα οτι οποιος πληρωνει κανει και καλο char αυτοματα..

• Like 1
Δημοσ.

Pay δεν σημαινει απαραιτητα και win αν δεν ξερεις τι ψωνιζεις.. :P Θελει ενα skill και γνωση και αυτο, μην το βλεπετε απλα οτι οποιος πληρωνει κανει και καλο char αυτοματα..

φαντάζομαι αυτός που έχει σκοπό να τα σκάσει δεν θα πάει αδιάβαστος να πετάξει τα λεφτά για μούφα.  :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...