greeneye Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 ναι ? κριμα... δεν πειραζει ετσι και αλλιως το κραταω γιατι δεν εχω καλυτερο. ! Παρακατω με το πρωτο καλυτερο θα το στειλω στο πρωτο θυμα !
ozi Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Eiσαι παντως ρε Greeneye η ψυχη του Diablo!Ειχα να παιξω κανενα 5μηνο και τωρα τελευταια κανω κανενα run μονο και μονο επειδη βλεπω κινηση στο thread! 1
mphxths Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 gozzar περισσοτερα απο εκεινα τα ψιλα που εβγαλες με το dh ring? το καταλαβαινεις οτι το εξελαβα σαν προδοσια που το πουλησες ε? 1
gozzar07 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Θα σου το έδινα.. αλλά μετά τα όσα είπες για τις φακές άλλαξα γνώμη... το επόμενο που θα βρω είναι δικό σου!
Retromaniac Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 39,90 http://www.plaisio.gr/games/pc/pc-paixnidia-games/Blizzard-Diablo-III.htm Πρόσεξα κάτι άσχετο στο link, δείτε τι γράφει κάτω κάτω το πλαίσιο "Τα Action Role Playing Games (Action RPG) είναι μία κατηγορία παιχνιδιών όπου ο παίχτης συνδυάζει το gameplay ενός παιχνιδιού πρώτου προσώπου (First-person) με αυτό ενός RPG." Που το είδε ότι πρέπει να είναι πρώτου προσώπου ένας θεός ξέρει, ειδικά δε όταν το βάζει κάτω από ένα παιχνίδι που είναι third-person.
GaGaS_Thess Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 μαλλον αυτος που το γραφει παιζει μονο tetris - pacman - bubble bobble .... απο GAMERS για GAMERS>...λολ
lefteris210 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 αρκετά μου φαίνονται τα 40Ε. εσείς που το παίζετε τα αξίζει ?
paularas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 όχι, το παίζουμε για να το παίζουμε και αντί να παίζουμε κάτι άλλο. πες μας, σε ποια τιμή θα αρεσκόσουν να το αγοράσεις?
GaGaS_Thess Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 για εναν τιτλο που ξερεις οτι θα εχει παντα υποστηριξη με Patch και Updates οπως το Diablo 3 ( εδω το 2 ακομα εχει community Και κοσμο και προσφατα βγηκε Patch ... 10 χρονια μετα ) αξιζουν τα λεφτα του . Παρολα τα προβληματα του και το κραξιμο που εχει φαει ειναι παιχνιδι που θα σε κρατησει και θα θελεις να παιξεις ...
fr4ntic Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Το game αν και έχει πολύ δρόμο ακόμα ώστε να γίνει ευχάριστο αξίζει τα λεφτά του. Για την ώρα άπαξ και έφτασες 60 lvl para 100 έναν char. το μόνο που σου μένει είναι ή να ξεκινήσεις καινούριο char. ή να κάθεσαι και να φαρμάρεις ασταμάτητα για να ''τουμπανιάσεις'' το main σου. Τώρα υπάρχει και η επιλογή pay2win που άμα τα ''σκάσεις'' αγοράζεις χρυσό/αντικείμενα με ευρώ. Σε αυτή την περίπτωση χάνετε η όλη ''μαγεία'' του παιχνιδιού( αλλιώς ειναι να ρίξεις ενα αντικείμενο αξίας την ώρα του φαρμ αλλιώς να το αγοράσεις, πόσο μάλλον με ευρά) μεν άλλα γλιτώνεις πολύ χρόνο απο το farming. 1
GaGaS_Thess Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 το να αγορασεις καποιο αντικειμενο πιστευω με αληθινα λεφτα δεν εχει και πολυ νοημα αν εχεις υπομονη . Βεβαια αυτη η υπομονη μπορει να ειναι και χιλιαδες Playtime ωρες αλλα ειναι αναλογος γιατι παιζεις . Εγω ας πουμε που ανεβαζω DH αυτη την στιγμη τον ανεβαζω χαλαρα για χαβαλε και για να περασει η ωρα μου το βραδυ που το μωρο κοιματε και εγω χαλαρωνω μεχρι να παω για υπνο . Δεν βρισκω νοημα να σκασω ουτε 1 ευρω για να παρω Item στον Wizard Μου για να φαρμαρω π.χ MP10 Και στο MP5 που ειμαι καλα ειμαι για να περναει η ωρα μου . Κανεις δεν σε υποχρεωνει να ντυθεις ΑΜΕΣΑ τουμπανο . Ουτε εχεις να κερδισεις κατι αν το κανεις π.χ σε Pvp ουτε τιποτα . Χαλαρα για να περναει η ωρα ευχαριστα .Οταν το παιχνιδι σου παυει να ειναι διασκεδαση και γινεται αναγκη χανει την μαγεια του 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις