GaGaS_Thess Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Retro thanks φιλε αλλα ολα οκ ηρθε ενας φιλος μπαμ μπαμ και καθαρισε
GaGaS_Thess Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 εχω ενα προβλημα ΜΟΝΟ στο Diablo . Σε κανενα αλλο παιχνιδι που παιζω . Οταν εχω ανοιχτο το Skype και παιζω Diablo το παιχνιδι πεφτει κατω απο 10 fps . Ειναι αδυνατο να παιξεις . Σε μεγαλα Pack απο Mob απλα ψοφας πριν παρεις χαμπαρι τι εγινε . Σε κανενα αλλο παιχνιδι δεν μου το κανει αυτο . Αναγκαζομαι και το κλεινω για να παιξω . Εχει παρατηρησει κανεις σας κατι παρομοιο;
BlackScorpionX Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 εχω ενα προβλημα ΜΟΝΟ στο Diablo . Σε κανενα αλλο παιχνιδι που παιζω . Οταν εχω ανοιχτο το Skype και παιζω Diablo το παιχνιδι πεφτει κατω απο 10 fps . Ειναι αδυνατο να παιξεις . Σε μεγαλα Pack απο Mob απλα ψοφας πριν παρεις χαμπαρι τι εγινε . Σε κανενα αλλο παιχνιδι δεν μου το κανει αυτο . Αναγκαζομαι και το κλεινω για να παιξω . Εχει παρατηρησει κανεις σας κατι παρομοιο; Ναι το ίδιο ακριβώς οπότε επειδή έχω συνέχεια το skype ανοιχτό κατέβασα την ανάλυση σε 1000κάτι χ δε θυμάμαι πόσο και είναι ok.
GaGaS_Thess Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 τσίμπησα απο το ΑΗ πριν 5 λεπτά το παρακάτω αντικείμενο με 1.500 gold..... εχω την εντύπωση ότι ο τύπος έκανε μαλακία που το έβαλε τόσο λίγο . Για δείτε και πείτε γνώμες ......
gozzar07 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Όχι οτι θα πιάσεις κανα φράγκο αλλά κάτι παραπάνω θα το πάρεις! κατα τα άλλα πούλησα κι εγω κάτι αξιόλογο! υγ: greeneye μην μου στείλεις κανα χαράτσι! δεν έχεις καμία ελπίδα.. 1
GaGaS_Thess Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 για να το χρησιμοποιησω το κρατησα δεν το πουλαω μια χαρα +dmg μου δινει
greeneye Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 επειδη στραβωθηκα τωρα... μου επεσε καλο drop...? ΛΕΣ?
Retromaniac Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 επειδη στραβωθηκα τωρα... μου επεσε καλο drop...? ΛΕΣ? δεν εχει vit/ls, εχει χαμηλο cd, δεν ειναι axe ειναι που δινει cc bonus. ΜΑΠΑ ΛΕΣ;
Stavrakas13 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Εγώ λέω όχι πάντως Τα mace δίνουν cc με το Weapon Master
greeneye Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 το ψαχνω και εγω ακομα αλλα απο τις πρωτες εντυπωσεις ασχημο δεν ειναι! τελειο φυσικα δεν ειναι. Αμα ειχε strength αντι για dexterity θα μαμουσε για βαρβαρο. Παντως απο την ασπιδα ειναι σιγουρα καλυτερο, οπως και απο το αλλο 1-Η που ειχα! Μου ανεβασε κατακορυφα το damage οποτε το θεωρω καλο drop. επισης αν το πουλησω κατι πιανει αλλα το κραταω τελικα και το φορεσα με διαμαντακι που ειχα ετοιμο για 100% critical damage. Αντε και στα μεγαλυτερα... ποσο θα πουλιοταν λετε? το λεω μηπως το πουλουσα και επερνα αντιστοιχο για να εχει strength αντι για dexterity...
Retromaniac Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 ΟΚ. Και πάλι χαμηλό dexterity, όχι vitality, όχι ls/loh, χαμηλό cd, χαμηλό attack speed. Εγω πιστεύω ότι δεν αξίζει αλλά δεν είμαι σπίτι να το δω. @greeneye είχα axe 870 dps, με socket, cd 96%, vitality 300+, strength 300+ και attack speed 1.4+ και πουλήθηκε 58 million.
greeneye Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 θα το κρατησω μεχρι να μου πεσει ενα καλυτερο η να κραφταρω ενα και μετα πουλημα για bid 50 Μ και ανω... απο το τιποτα καλο ηταν παντως δε λεω. Δεν ειμαι και απληστος. θα μπορουσε παντως να ειναι καλυτερο η εστω να εχει strength τουλαχιστον ρε γμτ!
Retromaniac Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Τι 50 million ρε τρελέ; Σε λίγο θα πάω σπίτι να δω πόσο έχει.
greeneye Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 οκ δες το οταν πας και προτινε τιμη για τα τωρινα δεδομενα ποσο θα το εβαζες εσυ. Εγω πιστευω οτι με 50 Μ πουλιεται οποτε και σκεφτηκα να το βαλω 50 M και αν ανεβει ανεβηκε. Μην το βαλω χαμηλα και φυγει για ξεφτιλα τιμη...
ozi Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Kανα 20m και πολυ ειναι!Εχει αυτη την στιγμη στο ah mace με 1075dps.129dex,58vitality,60cd με 17m! Tα mace με dex δεν πιανουν πολλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις