Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάνω κάτω, ό,τι είπατε πάιδες, δίκιο είχατε, όλοι!

Απλά να προσθέσω και μια άλλη παράμετρο... δουλεύω, για την ακρίβεια είμαι απασχολημένος λόγω δουλειάς κάθε μέρα 9.00-15.00 και 18.00-βλέπουμε. Το 3ώρο (που δεν είναι πάντα καθαρό 3ωρο) θα φάω, θα ξεκουραστώ, τώρα το καλοκαίρι θα πάω για κάνα μπανάκι κοκ.

Έπειτα το βράδυ δεν έχω χρόνο για λιώσιμο... καλοκαίρι τώρα, θα βγούμε και για κάνα ποτάκι, κάνα βραδυνό μπανάκι κλπ οπότε πάει κι από εκεί ο χρόνος. Όλο αυτό σημαίνει ότι γενικά μένει ελάχιστος χρόνος για gaming.

Από την άλλη εγώ γουστάρω gaming και θέλω να παίζω! Έτσι λοιπόν αντί να ξοδεύω χρόνο για farming ξοδεύω χρόνο στη δουλειά μου και αγοράζω gold από το RMAH (μεταξύ μας αν κάτσεις να φαρμάρεις 1-2-3 μήνες μόνο gold θα μαζέψεις αρκετά για να ντυθείς πολύ καλά, χώρια τα αντικείμενα που θα πουλάς και για να προλάβω τις κακιές γλώσσες, έχω πουλήσει περισσότερα από όσα έχω αγοράσει στο RMAH - ας είναι καλά όποιος αγόρασε ένα andariel's πέρυσι το καλοκαίρι)

Το diablo3 δεν θέλει ιδιαίτερες ικανότητες για να ντυθείς, χρόνο θέλει και καλό ψάξιμο στο AH. Το ίδιο και τα προηγούμενα με τη διαφορά ότι έκανες item trading και όχι με gold. Λίγο πιο δύσκολο για να είμαι ειλικρινής)

Αντίθετα το starcraft για παράδειγμα θέλει να παίζεις πολύ για να γίνει καλός, δε γίνεται αλλιώς ΑΛΛΑ το ευχαριστιέσαι κάθε φορά που παίζεις, δεν έχεις progress όπως στο diablo.

Συνεπώς σε ένα παιχνίδι που δε θέλει και ιδιαίτερο skill αλλά μόνο χρόνο για να γίνεις κορυφαίος, τουλάχιστον δίνεται η δυνατότητα να δώσεις κάνα φράγκο να ανέβεις.

Μ'αρέσει αυτό; κατηγορηματικά ΟΧΙ! Θα προτιμούσα να μην υπάρχει το gold AH ούτε φυσικά το RMAH και να υπάρχει μόνο item trading και τίποτα άλλο.

Αλλά από τη στιγμή που υπάρχει το gold AH, τότε είναι πολύ λογικό να υπάρχει και το RMAH.

• Like 2
Δημοσ.

Έλα ρε, δεν ήξερα ότι φεύγουν για τόσο τα devil tongue! Μπράβο πάντως :P

@greeneye δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά (blizzard είναι αυτή άλλωστε) αλλά θεωρώ δεδομένο ότι θα μπορούμε να παίξουμε με όλους τους χαρακτήρες μας απλά πιστεύω ότι θα υπάρξει μια αναβάθμιση στα αντικείμενα σε φάση ότι ίσως και τα καλύτερα τώρα να χαμηλά έως μέτρια στο expansion σε σύγκριση με τα νέα αντικείμενα.

Δημοσ.

Τέτοιο devil's με 240str, chd, socket και 1000dps δεν νομίζω ότι πέφτει συχνά. Το είχα για μήνες και το χρησιμοποιούσα.

Δημοσ.

Αυτο το σπαστικο να γυρνας συνεχως σε καποιο μερος και να μην βρισκεις το τελος του και τελικα να ηταν ΑΚΡΙΒΩΣ διπλα στην εισοδο που αν πηγαινες π.χ αριστερα θα το εβρισκες με την πρωτη αλλα εσυ προτιμησες δεξια και εφυγες μακρια του μονο σε εμενα συμβαινει ; ή είναι γενικο το κακο ?!?!?!

Δημοσ.

π.χ μπαινεις σε ενα dungeon . Αν δεν ανοιξω ΟΛΟ τον χαρτη 9 στις 10 φορες θα ειναι στο τελευταιο σημειο που θα παω . ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να παω σωστα με την πρωτη

Δημοσ.

gagas και εμενα μου συνεβηκε αλλα ενταξει σιγα... δεν εγινε και τιποτα! δε βιαζομαστε λεμε! :P

παντως εχω λυση για σενα...

με αυτο θα πηγαινεις παντα σωστα και θα βρισκεις εκτος απο την εξοδο και τα legendary!

ΠΥΞΙΔΑ - ΑΣΤΕΡΙ !

Compass_Barnstar_Hires.png

• Super Moderators
Δημοσ.

gagas και εμενα μου συνεβηκε αλλα ενταξει σιγα... δεν εγινε και τιποτα! δε βιαζομαστε λεμε! :P

καλά ναι, θα βγει expansion και δεν θα έχεις πάει p100...

Δημοσ.

καλα μεχρι να βγει expansion θα εχω βγαλει ασπρα μαλια...

κανεις να με kill τον skeleton king Nightmare μπαμ μπαμ υπαρχει ; Ειμαι στην πορτα μπροστα

green ασε τα Like και μπες να τον φαμε :P

• Like 1
Δημοσ.

YAY ^_^ Επιτέλους, ήρθαν οι διακοπές και ξεκίνησα κι εγώ Diablo III. Πλέον δεν είμαι σίγουρη αν θα ξαναβγώ απ'το σπίτι.

Monk δέρνει καλά και χαίρομαι. Και είναι και ωραίο γκομενάκι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...