GaGaS_Thess Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Ενταξει act 2 normal επεσε το ring οτι νανε ετσι ;;; Χαχασαχα δεν με χαλασε καθολου
Tmark Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Ενταξει act 2 normal επεσε το ring οτι νανε ετσι ;;; Χαχασαχα δεν με χαλασε καθολου Ε μόνο εκεί μπορεί να πέσει, act 2 sewers normal. 1
ADHD Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Τραγικο δεν ειναι να βρισκεις 30mill loot στο act 2 normal και απο την αλλη να παιζεις με τις ωρες inferno mp10 και να μη βρισκεις κατι να πουλησεις πανω απο 3-4mill?? 2
Retromaniac Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Τι βασανίζεστε ρε παιδια με τις ώρες δεν μπορώ να καταλάβω. Με 2.5 ευρώ έχετε 100.000.000. 2.5 ευρώ βγάζω μέσα σε 25 λεπτα από την δουλειά μου Οπότε προτιμώ να πάνε 25 λεπτά της δουλειας μου χαμένα για να αγοράσω 100million παρά μέρες σε item farming. 3
greeneye Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 μολις πουληθει κατι στο real να εισαι σιγουρος οτι θα επενδυσουμε σε χρυσο...
gozzar07 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Τι βασανίζεστε ρε παιδια με τις ώρες δεν μπορώ να καταλάβω. Με 2.5 ευρώ έχετε 100.000.000. 2.5 ευρώ βγάζω μέσα σε 25 λεπτα από την δουλειά μου Οπότε προτιμώ να πάνε 25 λεπτά της δουλειας μου χαμένα για να αγοράσω 100million παρά μέρες σε item farming. Κάτι τέτοια διαβάζει η bliz και τριβει τα χέρια της. Κάτι τέτοια διαβάζει και δεν πρόκειται να φτιάξει ποτέ τα drops. 5
ADHD Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Τι βασανίζεστε ρε παιδια με τις ώρες δεν μπορώ να καταλάβω. Με 2.5 ευρώ έχετε 100.000.000. 2.5 ευρώ βγάζω μέσα σε 25 λεπτα από την δουλειά μου Οπότε προτιμώ να πάνε 25 λεπτά της δουλειας μου χαμένα για να αγοράσω 100million παρά μέρες σε item farming. Δεν εχεις αδικο καθολου.. Οποιος θελει να κανει καλο char πλεον με σημερινα δεδομενα ειναι εντελως αντιπαραγωγικο να φαρμαρει. Μπες αγορασε μερικα millions να κανεις τη δουλεια σου και τις ωρες που θα χαλαγες για να φαρμαρεις ματαια κανε κατι πιο παραγωγικο.. Απο την αλλη ομως αν το κανεις αυτο ποιος ο λογος να παιζεις πλεον?? Hardcore, leveling alts και self found ειναι πιο διασκεδαστικες επιλογες αυτη τη στιγμη, θελει content και itemization patch για να παρει τα πανω του το παιχνιδι και δυστυχως οπως ακουσα θα ειναι αρκετα μετα το καλοκαιρι αυτο..
Retromaniac Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Κάτι τέτοια διαβάζει η bliz και τριβει τα χέρια της. Κάτι τέτοια διαβάζει και δεν πρόκειται να φτιάξει ποτέ τα drops. Κάνε εσύ "αντίσταση" χαρίζοντας ατέλειωτες ώρες από τον χρόνο σου στην blizzard. Εγώ τις χαρίζω μόνο 25 λεπτά. Και όταν φτιάξουν τα drops λόγω της αντίστασης πείτε μου Δεν εχεις αδικο καθολου.. Οποιος θελει να κανει καλο char πλεον με σημερινα δεδομενα ειναι εντελως αντιπαραγωγικο να φαρμαρει. Μπες αγορασε μερικα millions να κανεις τη δουλεια σου και τις ωρες που θα χαλαγες για να φαρμαρεις ματαια κανε κατι πιο παραγωγικο.. Απο την αλλη ομως αν το κανεις αυτο ποιος ο λογος να παιζεις πλεον?? Hardcore, leveling alts και self found ειναι πιο διασκεδαστικες επιλογες αυτη τη στιγμη, θελει content και itemization patch για να παρει τα πανω του το παιχνιδι και δυστυχως οπως ακουσα θα ειναι αρκετα μετα το καλοκαιρι αυτο.. Απλά για να αγοράσεις κάποια items και μετά να μπορείς να παίζεις άνετα για να ανεβάζεις xp. 1
ADHD Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Ενταξει και μετα το paragon 100 τι κανουμε? Η διασκεδαση στο Diablo δεν ειναι τα paragon levels σε καμια περιπτωση imo, να βρεις ενα καλο item εστω να πουλησεις η να ντυσεις εναν alt καθως και rewarding crafting ειναι αυτα που θα σε κρατησουν.. Εγω πιστευω οτι αν γνωριζεις οτι δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις upgrade η σοβαρο item για να πουλησεις απο ενα σημειο και μετα δεν θα σε κρατησει το παιχνιδι για πολυ καιρο. Αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι σωστα αυτα που λες αλλα αν το ιtem hunting ειναι ενα απο τα στοιχεια που σε κραταει με το να βαλεις σε ez mode το παιχνιδι δεν θα κερδισεις και πολλα περα του αρχικου ενθουσιασμου για το καλυτερο gear. Θα βαρεθεις μετα ευκολοτερα ξεροντας οτι δεν παιζει να βρεις upgrade και το gold δεν σε ενδιαφερει.. Λεω πως θα επρεπε να ειναι κανονικα το παιχνιδι για να εχει ενδιαφερον, συμφωνω οτι αν δεν εχει char καλο ουτε για farm mp7-8 δεν εχει νοημα να παλευεις σε χαμηλοτερα μηπως και σου πεσει το godly item και φτιαχτεις γιατι δεν παιζει ετσι και αλλιως..
gozzar07 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Όχι δεν κάνω αντίσταση ούτε έχω σηκώσει λάβαρο εναντίων της Bliz. Το παιχνίδι μου σπάει τις μπάλες αλλά γουστάρω. Απλά όταν πήρα το game το πήρα για να παίξω και όχι για να φτιάξω έναν char σε 3 ώρες. Ασε που το μόνο σίγουρο είναι οτι κανείς δεν θα μείνει στα 2,5 ευρο. Ενα mempo πχ στα 2b είναι 50ευράκια. Όχι ευχαριστώ.
Retromaniac Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 @ADHD Συμφωνώ μαζί σου. Εγώ έχω καλό gear , παίζω mp10 άνετα και από εδω και πέρα ότι βρω. Δηλαδή και εγώ κάνω item farming+xp farming αλλά αφού έχω φτιαχτεί πια. @gozzar07 Αγοράζεις τα best value for money. Θα έχεις παρατηρήσει ότι για λίγο πάνω σε attributes ανεβαίνουν εκθετικά τα νούμερα και δεν αξίζει τον κόπο να τα αποκτήσεις.
gozzar07 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μωρε ναι δεν είπα να πάρεις bis items.. Θα χρειαστούν πολλα 25λεπτα δουλειάς και δεν λέει! Τες πα απλά δεν συμφωνώ με τo real money, γιατί και χαλάει το fun του παιχνιδιού (όποιο και αν είναι αυτο για τον καθένα) και κάνει κακό στην τσέπη. Ειδικά η δική μου υποφέρει. Έχω χαλάσει μόνο ότι έχω βγάλει απο RMAH +5€ που δεν μπορούσα να σηκώσω απο paypal.. Ακόμα κλαίω. 1
ADHD Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Και εγω εχω καλο gear, αλλα πλεον βρισκω διασκεδαση μονο με leveling alts και demonic essence farm αραια και που. Εχω εγκαταλειψει την ιδεα του loot εδω και καιρο, ηταν ασκηση στη ματαιοτητα.. @gozzar07 Δεν χρειαζεσαι 2b mempo για να φαρμαρεις MP10, ενας CM wizz με 50-100mill σετάκι φαρμάρει ανετα πλεον, το ιδιο και ενας barb με χαμηλο budget.. Εχει διαφορα το να παιρνω vfm gear για να κανω τη δουλεια μου απο το να κυνηγαω τις θεσεις στο diabloprogress με top items.. 1
greeneye Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 δεν υπαρχουν βιασυνες... σιγα σιγα. Στοχος απλος δικος μου ειναι μεχρι το expansion να εχω 1 χαρακτηρα (βαρβαρο) στο παραγκον100 και να φαρμαρει ανετα ΜΡ10 και να εχω ολους τους αλλους ετοιμοπολεμους στο level60. Το ερωτημα ειναι το εξης... στο expansion θα ξεκιναει καποιος απο το μηδεν η θα δωσει το δικαιωμα η βληζαρντ να χρησιμοποιησουμε τον παραγκον 100 χαρακτηρα που με τοσο κοπο χτισαμε? λογικα θα μας το δωσει ε? Μπορει να δινει και 1 δικο της ετοιμο παραγκον100 ? πως το βλεπετε εσεις...?
Προτεινόμενες αναρτήσεις