Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ολα καλά όλα ωραία αλλά κι εμένα αυτό το "always online" δεν μου αρέσει!

Παίζω το Diablo 2 απο το 2000, το λάτρεψα σαν παιχνίδι και περίμενα εναγωνίως το Diablo 3.

Πρέπει να κατανοήσουν όλες οι εταιρίες οτι ο εκάστοτε παίκτης, δεν πρέπει να είναι υποχρεωμένος να έχει σύνδεση για να παίξει ένα παιχνίδι!

Ας πούμε οτι ο χρήστης/παίκτης αύριο, μεθαύριο αποφασίζει να κόψει τη σύνδεσή του για φχψ λόγους! Τι θα το κάνει το παιχνίδι, θα το βάλει στην άκρη φυσικά!

Ειδικά στην Ελλάδα που βρισκόμαστε σε τραγική οικονομική κατάσταση, το internet σε λίγο καιρό θα είναι πολυτέλεια!

Ας το καταργήσουν αυτό λοιπόν γιατί δεν θα τους βγεί σε καλό! Ηδη χάνουν κόσμο κι αν συνεχίσουν έτσι θα καταστρέψουν το παιχνίδι πριν ακόμα κυκλοφορήσει!

Δημοσ.

καλά τώρα που η blizzard έχει την τεχνογνωσία να μας δώσει ένα άρτιο και ολοκληρωμένο D3

το οποίο φυσικά και θα είναι always on-line για καταπολέμηση της πειρατείας αλλά

και των cheaters θα κωλώσει νομίζεται από το κλάμα του κάθε καστανά 15αρι?

ο οποίος καστανάς μόλις ανακoινωθουν τα preorders θα είναι από τους πρώτους που θα το παραγγείλουν ?

με το hype που έχει φάει για 3+ χρόνια ?

εγώ ένα έχω να πω

Μην χεζ@@τε εκεί που τρώτε

Δημοσ.

+1000

πήρε όλα τα θετικά του diablo 2 και τα έκανε ακόμα καλύτερα. για εμένα πρέπει να προσπαθήσει πολύ κάποιο game για να το ξεπεράσει.

+10000 ... ναι υπάρχει και το κουμπί δεξιά κάτω αλλα πρέπει να τα πούμε αυτά :P

Καπως πρεπει να προστατευσει αυτο που παραγει γιατι ειναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ της εσοδο.

παραλίγο να την λυπηθώ έτσι όπως τα έγραψες :) (φιλικά πάντα)

Δημοσ.

Το "σπασιμο" ειναι (no pun intended) οτι απο τετιου ειδους μετρα "σπανε" τα νευρα των απανταχουν original αγοραστων και χρηστων. Οι πειρατες αυτο που ξερουν μια χαρα θα το συνεχισουν οπως παντα και -καλυτερα- απο τους κανονικους χρηστες.

+1000

πήρε όλα τα θετικά του diablo 2 και τα έκανε ακόμα καλύτερα. για εμένα πρέπει να προσπαθήσει πολύ κάποιο game για να το ξεπεράσει.

Και ομως δεν τα πηρε ολα καθως το παιχνιδι δεν ειχε "προσωπικοτητα" και "στυλ". Ηταν ενα καλοφτιαγμενο, γενικευμενο hack and slash γι αυτο και δεν περασε και δεν ακουμπησε. Το champions of Norath στο PS2 ας πουμε ηταν απειρα καλυτερο.

Δημοσ.

καλά τώρα που η blizzard έχει την τεχνογνωσία να μας δώσει ένα άρτιο και ολοκληρωμένο D3

το οποίο φυσικά και θα είναι always on-line για καταπολέμηση της πειρατείας αλλά

και των cheaters θα κωλώσει νομίζεται από το κλάμα του κάθε καστανά 15αρι?

ο οποίος καστανάς μόλις ανακoινωθουν τα preorders θα είναι από τους πρώτους που θα το παραγγείλουν ?

με το hype που έχει φάει για 3+ χρόνια ?

εγώ ένα έχω να πω

Μην χεζ@@τε εκεί που τρώτε

Πραγµατικά δεν ξέρω τι να κάνω. Να γελάσω ή να νιώσω οίκτο; Θα νικήσουν τη πειρατεια να είσαι σίγουρος.

Δημοσ.

εγώ θα το αναλύσω κάπως αλλιώς και δεν ξέρω πώς θα φανεί και αν όντως ισχύει. δεν θα πώ αν έχει δίκιο η blizzard η αν της λείπουν χρήματα ή αν έχει κακιασμένα αφεντικά η την νοιάζουν μόνο τα λεφτά ή ή ή... υποθέτω οτι σαν εταιρία έχει οικονομικούς στόχους και στους στόχους αυτό έχει ένα Χ ποσο να φτάσει... αν το πουλήσει 60 ευρώ και έχει ένα ποσοστό 25% πειρατίας, θα βγάλει το Χ ποσό. αν το πουλήσει 30 ευρώ και έχει ένα ποσοστό 3% πειρατίας, θα βγάλει πάλι το Χ ποσό... έτσι θα σας έκανε το "μόνο ιντερνετ game" ... ?? για μένα που έχω αυθεντικά όλα τα παιχνίδια της blizzard απο το Diablo 1, θα μ έκανε.... (αν και 1-2 τα έχω χάσει λόγω ηλιθιότητας).

τώρα αν έχει 60 ευρώ και να θέλει και internet, ε να πάει να ********** :P (αλλα απο ότι βλέπω στο pre-order το χει 26 λίρες στο αμαζον)

Δημοσ.

Ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του

Οποιος δεν θελει δεν αγοραζει,δεν σας βαλανε και το πιστολι στον κροταφο για να κραζετε τοσο.

Δημοσ.

Ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του

Οποιος δεν θελει δεν αγοραζει,δεν σας βαλανε και το πιστολι στον κροταφο για να κραζετε τοσο.

κοίτα, όταν υπάρχουν άτομα που στήριξαν την Blizzard στα πρώτα της παιχνίδια, γιατι χωρίς αυτά δεν θα υπήρχε World of Warcraft (δηλαδή τρελά έσοδα για την blizzard και την vivendi entertainment), και ξαφνικά νιώθουν οτι δεν τους σέβονται, λογικό να κράζουν. προσωπικά δεν με έχει απογοητέυσει η blizzard όμως ακόμα δηλαδή τι να πούμε για άλλες εταιρίες που μας πουλάνε μισά παιχνίδια (βλέπε treyarch), και γιαυτό θα συνεχίσω να αγοράζω τα παιχνίδια (και ας μην έχω να φάω :-D)

Δημοσ.

To 24/7 online ήταν αναμενόμενο, πόσο θα μας κρατήσει το offline single player ; 5-7 μέρες ; δε νομίζω να προσανατολίζονται και τόσο εκεί. Το θέλει και η εποχή.

Από τη στιγμή που έχουμε και ένα wow που πούλησε-πουλάει σα διάολος, ήταν λογικό το νέο παιδί να θέλει να του μοιάσει. Εν κατακλείδι όλοι στο Online κομμάτι του θα καιγόμαστε οπότε...

Δημοσ.

Διαβασα έν τάχει τα "νέα" και μπορώ να πώ με σιγουριά, πως με ξενερώνει η νέα αυτή εποχή των παιχνιδιών. Αναγκαστικά, ανήκει σ'αυτήν και το εν λόγω παιχνίδι, με όλα αυτά που αναφέρει η Blizzard.

Σίγουρα για κάποιον που θέλει να παίξει στο Battlenet, οφείλει να το αγοράσει γνήσιο. (αν και όλοι πρέπει,αλλά άλλο θέμα αυτό). Αυτό πάλι με την μόνιμη σύνδεση, είναι απο τα άγραφα. (παρόλο που ισχύει εδώ και καιρό).

Αλλά αυτό που με εκνευρίζει οσο τίποτε άλλο; η απουσία lan. Ε αυτό δε μπορώ να το χωνέψω.

Αναγκαστικά σε ωθούν στο ονλαιν gaming.

Θα μου πείς, αν παιζεις με το γείτονα, πάλι ονλαιν θεωρείται, αλλά πιάνετε το συλλογισμό μου.

Παρόλο που είμαι παλιός gamer, τα τελευταία χρόνια ξενερώνω αφάνταστα.

@activeX , κι όμως όχι. Δηλαδή με το ζόρι θα πρέπει να περάσει η "νέα" μόδα του WOW σε όλα; ΟΧΙ. Το single του DII μπορεί να τελειώνε γρήγορα,αλλά μπορούσες να καείς με ένα σωρό τρόπους. Υπολογιστές πιθανοτήτων bosses,runes, στήσιμο άλλου χαρακτήρα για stashing, να μαζέψεις σπάνια item sets.

Τυχαινε φορές που εβγαζα το bosses 20 φορές για να βλέπω τι θα πετάξουν.

Δημοσ.

ο καθενας προσπαθει να προστατεψει το σπιτι του με οποιο τροπο μπορει . Αν η πειρατια στην Ελλαδα δεν ηταν στο 65 % και παγκοσμιος στο όσο είναι και αν ΟΛΟΙ μας και βαζω και εμενα μεσα σε αυτους που παιζουν αντεγραμμενα εδιναν λεφτα για τον κοπο αυτων που εχουν δουλεψει για να φτιαχτει το παιχνιδι και δεν το παιζαμε μαγκες εμεις και μαλακες αυτοι που τους κοροιδευουμε δεν θα εφταναν και οι εταιριες στο σημειο αυτο . Η blizzard και η καθε blizzard δεν ειναι φιλαθρωπικο ιδρυμα ειναι εταιρια με εξοδα χρεη εργαζομενους ασφαλειες κτηρια ρευματα τηλεφωνα νερα κτλπ κτλπ . Καπως πρεπει να προστατευσει αυτο που παραγει γιατι ειναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ της εσοδο. Αν με το να το βγαλει της κοστιζει Χ ποσο και λογω ολων μας χανει απο το Χ ποσο ενα 20% - 30 % λογω πειρατιας καλα κανει και βαζει φραγμους . Αν αυριο ερθει καποιος στην εταιρια μου και μου πει επειδη υπαρχουν παρανομα Windows εσυ δεν πουλησες σαν πωλητης 100 γνησια αρα δεν σε χρειαζομαι σε στελνω σπιτι σου θα με τσουξει ασχημα . Το ιδιο ειναι και εκει . Οσο η εταιριες δεν βγαζουν κερδος ( Ας μην γελιομαστε για αυτο φτιαχνουν παιχνιδια ) τοσο ή θα σταματησουν να βγαζουν παιχνιδια ή θα διώξουν τον κοσμο τους ή θα σου κλειδωσουν οσο μπορουν τα προϊοντα τους για να τα προστατευσουν . Θα ξεκλειδωσει ναι και θα μπορεις να παιξεις και offline .

Τοσο καιρο ακουμε οτι τα παιχνιδια ακριβαινουν και οι συσκευασιες τους χειροτερευουν για να κοψουν τα εξοδα λογω της πειρατειας. Μυθος. Πειρατεια υπηρχε παντα, τουλαχιστον τα τελευταια 20 χρονια που θυμαμαι (αλλα και πιο πριν σε home computers). Τα παιχνιδια ηταν πανακριβα και τοτε, ισως και πιο ακριβα. Θυμαμαι το 93 αγορασα 2 αυθεντικα παιχνιδια 15000 δρχ το ενα. Ποσα ειναι αυτα σε σημερινα (με πληθωρισμο)?

Μπορει να μην ειχαμε internet και γρηγορες συνδεσεις, αλλα η αντιγραφη των παιχνιδιων ηταν ενα απλο copy και υπηρχαν "πειρατες" σε καθε τετραγωνο. Αυτοι ειναι και οι μονοι που ζημιωθηκαν με τις γρηγορες συνδεσεις.

Η ιδια κατασταση με τα video club. Καποτε νοικιαζα βιντεοκασετες 500δρχ τη μερα. Τωρα 15 χρονια μετα δε νοικιαζω πια αλλα βλεπω οτι οι πραγματικες τιμες ειναι χαμηλοτερες. Η πειρατεια ριχνει τις τιμες δεν τις ανεβαζει.

Δεν διαφωνω οτι πρεπει να αγοραζουμε αυθεντικα, αλλα με το συμπερασμα οτι αυτα συμβαινουν λογω της πειρατειας. Θα συνεβαιναν ετσι και αλλιως

Δημοσ.

Αλλά αυτό που με εκνευρίζει οσο τίποτε άλλο; η απουσία lan. Ε αυτό δε μπορώ να το χωνέψω.

Αναγκαστικά σε ωθούν στο ονλαιν gaming.

Θα μου πείς, αν παιζεις με το γείτονα, πάλι ονλαιν θεωρείται, αλλά πιάνετε το συλλογισμό μου.

Το κακό με την απουσία lan είναι ότι μπορείς να έχεις δυσάρεστα του τύπου:κανονίζεις με 1-2 φίλους να ρθουν σπίτι με PC/laptop να λιώσετε και εκεί που παίζετε,γ@μιέται ο πάροχος και πέφτει το internet για ώρες.Οκ σπάνια θα συμβεί κάτι τέτοιο αλλά και πάλι γιατί να μην έχεις backup σενάριο.

Ή μπορεί να γουστάρετε να πάτε να λιώσετε με φίλους σας στο εξοχικό σας που δεν έχει internet.

Τέτοιοι περιορισμοί μόνο τους gamer βλάπτουν και ας θέλουν να τα περνάνε σαν μέτρα για το καλό του gamer.

Δημοσ.

+10000 ... ναι υπάρχει και το κουμπί δεξιά κάτω αλλα πρέπει να τα πούμε αυτά :P

παραλίγο να την λυπηθώ έτσι όπως τα έγραψες :) (φιλικά πάντα)

Με την ιδια λογικη που παραλιγο να λυπηθεις ετσι οπως το εγραψα παραλιγο και η blizzard να μας λυπηθει για το κραξιμο του online .... :) Φιλικά παντα :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...