Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@nevermore

το ww θελει attacks per second μεγαλο για να τικαρουν οι tornadoes οσο το δυνατο περισσοτερο...

Προφανως και με 2Η υφισταται το build απλα δεν δουλευει οσο πιο βελτιστα γινεται...οταν το οπλο εχει ταχυτητα 1.00 :)

πάντως mp10 σολάρω άνετα ... πιο άνετα από δύο 1handed που έχω....
Δημοσ.

@nevermore

μωρε και γω σολαρα mp10 με τον βαρβαρο και σκορν στο χερι...και εφευγε και περισσοτερο dmg μην σου πω...αλλα δεν ενιωθα ανετα...πως να το πω.... με τα 2 οπλα ειχα την αισθηση οτι δουλευε η φαση πιο στρωτα ασχετως τι dmg εβγαζα...

Δημοσ.

μάλλον σε μένα δούλεψε αλλιώς τότε...

στην αρχή όταν προσπάθησα να παίξω με skorn σχεδόν αμέσως το παράτησα....

αλλά έχω τώρα αρκετές μέρες που το ξαναπροσπάθησα και μου πάει καλά!

ειδικά solo και όχι σε party!

Δημοσ.

όσο έχει Mobs κρατιέται.... όσο δεν έχει le poule :D

edit : σε σχέση με τα 2 1H που είχα (echoing fury + dagger για second hand ) το φαρμάρισμα πάει πολύ πιο γρήγορα και χωρίς κανένα ψόφο (εκτός αν παίζω με τα παιδιά από εδώ και είτε πεθάνω γράφοντας στο παρτυ τσατ :P είτε από τον χαμό των skill δεν μπορώ να βρω mobs Να κάνω το rend :D )

• Like 1
Δημοσ.

εκπληκτικα.... εμεινα με 1.300.000 lol !!!!!! α να δω πως σκατα θα μαζεψω κανα φραγκο που δεν πεφτει τιποτα προς ΑΗ μερια

Δημοσ.

1,3  Μ  εγω εχω 6 Μ  :-D

παιδια μια ερωτηση. Ξερω οτι με το ΑΛΤ πληκτρο βλεπεις τι παιρνεις αν μπει κατι στη θεση του off-hand. Οκ μεχρι εδω.

Πως θα δω σε οποιαδηποτε θεση 1 αντικειμενο 1-Η κυριως με ΣΛΟΤ ποσο μου δινει υπολογιζοντας και το διαμαντι π.χ το μαρκουις

η καποιο αλλο? γιατι αν δεν εχει ηδη το διαμαντι πανω βλεπεις τα παντα χωρις να υπολογιζει το σλοτ... ευχαριστω

* ελπιζω να μην ειναι απλη η απαντηση και δεν το ηξερα η εστω να μην γινεται εως τωρα...

Δημοσ.

αυτο το να ψοφας και να κοκκινηζει ολη η οθονη σου και να μην βλεπεις τιποτα υπαρχει τροπος να το βγαλουμε γαμω το κερατο μου ; εχω στραβωθει !

Δημοσ.

<p>αυτο το να ψοφας και να κοκκινηζει ολη η οθονη σου και να μην βλεπεις τιποτα υπαρχει τροπος να το βγαλουμε γαμω το κερατο μου ; εχω στραβωθει !</p>

Μειωνεις καποιο detail απο τα graphics και γινεται ανεκτο. Αλλιως με 3rd party addon που σε πιθανο scan του warden μπορει μεχρι και προβλημα να σε δημιουργησει (warden = το all seeing eye της blizzard για 3rd party progs)

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

το λεορικ δαχτυλιδι ειναι κλασικο για leveling...και ειναι και σχετικα ακριβο να το αγορασεις απο ΑΗ

Δημοσ.

ξεκινανε απο 30Μ αυτα με 20 % bonus xp . Το 25 % ξεκιναει απο 40Μ το εβαλα 39Μ μπας και παρουμε κανα φραγκο γιατι σε γενικες γραμμες ειμαι ταπι.....

Δημοσ.

επιτελους πουλησα κατι που μου εδωσε κερδος και πηρα μια ανασα . Καθαρα στην τσεπη 33.150.000 επιτελους εχω λιγα gold ( μεχρι τωρα το μεγιστο ηταν 3Μ ) αντε ακομα 1-2 items να παρουμε κανα item για τον wizard :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...