Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@ GaGaS: Μπορείς να μαζέψεις και όλα τα Tags στο πρώτο post του άλλου thread έτσι ώστε όλοι να μπορούν να τα βρουν εύκολα;

Επίσης ένα link του profile πάντα βοηθάει για να βλέπουμε ποιός έχει καλή ασπίδα και ποιός όχι.

κολησατε ολοι με την ασπιδα μου! μην γινει κανα τρελο buf ομως και σας δω ολους με ασπιδα γιατι θα γραφω 1 χρονο μετα... :mrgreen:

* και το κολο-τεροριτο διαβολο-game δεν πεταει ενα 1-Η της προκοπης να διωξω την ασπιδα

αντε να μαζεψω χρημα τωρα να παρω η να μου κατσει στο craft...

Δημοσ.

Με 1-h είναι ΠΟΛΥ ακριβό να ανεβάσεις dps. Πρέπει να βρεις 2 οπλάκια με cd και socket και dps 1200+.

Ακόμη και με 850 περίπου όμως dps είναι καλό για ww build(λόγω attack speed) και έτσι να ανεβάσεις γρήγορα xp σε χαμηλά mpl.

Αν θες φθηνό dps πας σε 2-h skorn αλλά ξεχνάς το ww build και πάιζεις σε μεγάλα mp (που γουστάρω περισσότερο).

Δημοσ.

greeneye όποτε πάρεις offhand να μου δώσεις την ασπίδα σου να την κάνω δώρο του Lalanis. Την γλυκοκοιτάει έχω ακούσει.

Ναι, να την πάρω να σερβίρω καφέ....

• Like 2
Δημοσ.

@nevermore

το ww θελει attacks per second μεγαλο για να τικαρουν οι tornadoes οσο το δυνατο περισσοτερο...

Προφανως και με 2Η υφισταται το build απλα δεν δουλευει οσο πιο βελτιστα γινεται...οταν το οπλο εχει ταχυτητα 1.00 :)

@lalanis

οταν οι σπαρτιατες λεγανε "ή ταν ή επι τας"...δηλ να σε φερουν πανω στην ασπιδα σου..πεφτοντας τιμημενα στο πεδιο της μαχης....στο  μυαλο τους την ασπιδα του greeneye ειχανε :)

Δημοσ.

κοιτα μην βαλουν μεχρι mp20 και αλλαξουν οι ισορροπιες και σε βλεπω να σολαρεις μεχρι mp1 :)

Θα τρεχεις να βρισκεις οπλα...και θα την στειλεις την ασπιδα :)

Δημοσ.

παντως η ΒΛΗ-ζαρτ εχει κανει μαλακια ετσι και αλλιως... δεν ειναι δυνατον οι ΤΟΠ σε ολο τον κοσμο ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ

να μην εχει κανενας ασπιδα! αρα ειναι αχρηστη με τα τωρινα δεδομενα δηλαδη δεν προστατευει οσο πρεπει!

Δημοσ.

για να καταλαβετε τι οπλαρες μου επεφταν... οτι οπλο και αν δοκιμασα αντι για ασπιδας εκανα ΛΙΓΟΤΕΡΟ damage! :lol:

Δημοσ.

Να βάλουμε ρεφενέ για να του πάρουμε ένα 1-H ή πλέον δεν θα έχουμε με τι να ασχολούμαστε;

Δημοσ.

Να βάλουμε ρεφενέ για να του πάρουμε ένα 1-H ή πλέον δεν θα έχουμε με τι να ασχολούμαστε;

Οχι οχι επειδη εχασες επεισοδια ... ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ

ΠΡΑΣΙΝΟΣΠΑΘΟ !

bigswordgalaxy.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...