Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το lvl up μιλαμε.... Πολυ ευκολο το βλεπω. Ευχαριστω και τον μπηχτη που μεσα στον πονο του ειχε την διαθεση να με boostarei. Μου αρεσε αρκετα ο dh

Δημοσ.

και εγω ανεβαζω μαγο αλλα θα ανεβω μονος σιγα σιγα για να "παιξω" και να μαθω καλα τα skills. Μεχρι να παω 60

θα ετοιμασω μερικα items να ντυθει γρηγορα με οσο το δυνατον καλυτερα items σωρις εξοδα ομως αφου ακομα ντυνουμε

βαρβαρο...!

Δημοσ.

παιξαμε λιγο με τα παδια και δεν προλαβαινα να μετραω legendary...!!! μιλαμε για πανικο! σε ελαχιστο χρονο πηρα καμια δεκαρια! :shifty:

τωρα δεν προλαβαινω να μετραω brimstone... :mad:

μια ενδεικτικη φωτο για την ιστορια...

post-44836-0-19206600-1372621765_thumb.jpg

Δημοσ.

ναι ρε συ μιλαμε πανικος δεν προλαβαινα να μαζευω! και δεν επαιξα πανω απο 10-15 λεπτα νομιζω με τα παιδια!!!

Αφου τους ειπα ρε παιδια 'ΚΟΛΛΗΣΕ" !!!

Δημοσ.

Εγω ανεβαζω WD, μπορει καποιος να με πεταξει act 4 normal να φαμε τον diablo και μετα να με αφησει στο kill azmodan του nightmare?? 5-10 λεπτα θα παρει max.. :P

Δημοσ.

Διαβάζω, διαβάζω και ξαναδιαβάζω για legendaries κτλ και βλέπω αυτό

http://eu.battle.net/d3/en/profile/GMWARRIOR-2670/hero/13152069

Τόσους μήνες μετά ρε greeneye γιατί ακόμη τόσο χαμηλά και τόσο άκυρα items πάνω σου;

εδω κανεις λαθος! δεν ειναι αυτα τα αντικειμενα μου ολα... εχω αλλαξει καποια για να εχω MF!

κατσε να ανεβω κανα παραγκον και θα φορεσω τα ποιο καλα. Λες να ειναι βασικο μου το hellfire ring?!

Η οι ωμοι να ειναι αυτοι?! ε οχι δα! ειπαμε!!! Οσο αφορα τα legednary δεν ανακαλυψα εξαρχης το κολπο

αλλα τελευταια, ουτε ειχα μεγαλο MF τοτε για να ριχνω συνεχως και να πεσει κανα καλο. Τελος ειμαι γκαντεμης και δεν επεσε κατι για πουλημα ανω του 50 Μ τι να κανω?! δεν αγοραζω με real μονο πουλαω...

και για να μην νομιζεις οτι σου λεω μαλακ*ες παρε 3 εικονες με τα βασικα μου εως τωρα που τα

εχω στο σεντουκι!

Τωρα θελω να μου πεις απο ΟΛΑ ποια δε σου αρεσουν, τη γνωμη σου!

Ξερω για ασπιδα και σπαθι δεν εχω καλυτερα να βαλω τωρα...για συνεχισε!

post-44836-0-66828200-1372626346_thumb.jpg

post-44836-0-14937500-1372626355_thumb.jpg

post-44836-0-18579000-1372626363_thumb.jpg

Δημοσ.

οι ωμοι εχουν λαθος χρωμα , το δαχτυλιδι δεν ειναι τριπλετα , και τα bracers δεν εχουν 6αρι cc , καποια gems απλα πουλα τα ημαρτον δηλ...

Δημοσ.

εδω κανεις λαθος! δεν ειναι αυτα τα αντικειμενα μου ολα... εχω αλλαξει καποια για να εχω MF!

κατσε να ανεβω κανα παραγκον και θα φορεσω τα ποιο καλα. Λες να ειναι βασικο μου το hellfire ring?!

Η οι ωμοι να ειναι αυτοι?! ε οχι δα! ειπαμε!!! Οσο αφορα τα legednary δεν ανακαλυψα εξαρχης το κολπο

αλλα τελευταια, ουτε ειχα μεγαλο MF τοτε για να ριχνω συνεχως και να πεσει κανα καλο. Τελος ειμαι γκαντεμης και δεν επεσε κατι για πουλημα ανω του 50 Μ τι να κανω?! δεν αγοραζω με real μονο πουλαω...

και για να μην νομιζεις οτι σου λεω μαλακ*ες παρε 3 εικονες με τα βασικα μου εως τωρα που τα

εχω στο σεντουκι!

Τωρα θελω να μου πεις απο ΟΛΑ ποια δε σου αρεσουν, τη γνωμη σου!

Ξερω για ασπιδα και σπαθι δεν εχω καλυτερα να βαλω τωρα...για συνεχισε!

Και πάλι low είναι τα items...

Δημοσ.

lalanis low ειναι σιγουρα με την εννοια οτι εχει καλυτερα η πολυ καλυτερα. Αλλα οπως εχουμε ξαναπει αυτα καταφερα να εχω εως τωρα αφου ουτε μου επεσε κατι καλο ουτε craftara κατι καλο ουτε πουλησα κατι καλο...!

Εγω πιστευω παντως οτι με 2 σπαθια με CD εστω 320-350% και αναλογο DPS ολα τα αντικειμενα θα φαινονται καλα...

Αν υπαρχει καμια προταση με ελαχιστα Μ να παρω κατι εδω ειμαστε να προχωρησω...

* Η πανοπλια που φοραω αγοραστηκε 60 Μ και με τα 3 διαμαντια κοστισε κατι παραπανω απο 100 Μ.

Οτι ειχα εφυγε...

Δημοσ.

greeneye όποτε πάρεις offhand να μου δώσεις την ασπίδα σου να την κάνω δώρο του Lalanis. Την γλυκοκοιτάει έχω ακούσει.

Δημοσ.

μην κοροιδευετε την ασπιδα μου γιατι εχει cricical chance 9 μεγαλο αρμορ και πολυ ηψηλα strength και vitality.

Νομιζετε οτι ενα μετριο 1-Η βοηθαει το damage na anebei παραπανω απο οτι με την ασπιδα μου?! κανετε μεγαλο λαθος...

Εκανα δοκιμες με διαφορα ακομα και με τα 1-Η του φιλου μου του μπηχτη... θελουμε βαρβατο οπλο για να πεταξω την ασπιδα

για σοβαρη διαφορα. Εκτος τουτου στο επομενο patch η ασπιδα ανβαθμιζεται απο οσο εμαθα πληρως οποτε μην βιαζομαστε...

Οχι οτι θα την κρατησω απλα λεμε...!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...