Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι μαλακια αυτο αμα μου συμβει θα ξενερωσω! επρεπε να το προβλεψουν και να υπαρχει σωτηρια εστω για 2-3 φορες.

• Super Moderators
Δημοσ.

ρε συ GaGas ένα χρόνο και κάτι μετά, όλα σε σένα τυχαίνουν...

ποιος Μητσοτάκης σε έχει μουτζώσει? :P

Δημοσ.

οχι ρε δεν εγινε σε εμενα . απλα λεω . Να εισαι hardcore Και να σου σκασει κατι τετοιο . Τα d/c τα μεσημεριανα ηταν την ωρα που εφυγες green μετα απο 10 λεπτα ειμασταν group 4 ατομα και φυγαμε πακετο ταυτοχρονα

• Like 1
Δημοσ.

AjTqM93.jpg

Και εκεί που λέω, σαν πολλά tears έχω μαζέψει, κάτσε να φτιάξω 10 γαντάκια να αδειάσω λιγάκι εμφανίστηκαν αυτά...

not bad :D

(έχω ένα ωραίο bid σε κάτι άλλα για 50 million, αν τα κερδίσω τα δίνω σε φιλική τιμή για insomniacs μόνο)

• Like 4
Δημοσ.

με μια γρηγορη ματια χωρις να ειμαι ο "ειδικος" πιστευω οτι υστερεις σιγουρα στο amulet γιατι δεν εχεις καθολου CD kai attack speed.

Το amulet όντως θα το γυρίσω σε cd + vitality και θα αφήσω το res. Αλλα δεν θα έχει attack speed. To build μου βασίζεται στο rend και όσο το λιγότερο attack speed τόσο το καλύτερο γιατί στο 700% damage του rend δεν υπολογίζεται attack speed.

Oποτε αν βρεις αντιστοιχο οπλο με μεγαλυτερο dps (CD) και ας μην εχει πολυ ζωη πιστευω πρεπει να πας εκει γιατι εχεις περισεμα

παρολο που το αρμορ σου ειναι σχετικα χαμηλο.

Εδω όντως μπορώ να βρω κάτι καλύτερο. Αλλα θα προσπαθήσω να μην θυσιάσω πολύ vitality,

Επισης σιγουρα μπορεις να παρεις καλυτερο αριστερο δακτυλιδι αφου εχεις χαμηλο attack speed

και μπορεις να πετυχεις και ενα cd 45-50.

Όπως σου είπα δεν πρέπει να έχω attack speed. Ειδικά το αριστερό είναι φανταστικό για μένα. Κοιτάω να ξεφορτωθώ το δεξί.

* αν κανεις πολλες αλαγες,  πανοπλια μπορεις να βρεις 800αρα με μεγαλυτερο vitality και strength περιπου εκει.

Μπορεις να παρεις απο εκει δηλαδη καλυτερη προστασια και περισσοτερη ζωη.

Το εξηγείς λίγο;

Δημοσ.

5 runs στο Weeping Hollow (σαν και αυτά που επισυνάπτω) και ούτε ένα legendary. Λέτε να φταίει που ήμουν MP9;;;

post-39891-0-05380200-1372579512_thumb.jpg

Δημοσ.

RETROMANIC

Οσο αφορα την πανοπλια την εχεις με αρμορ 672 ενω μπορεις να βρεις ευκολα 800 αμορ εως και 845-850 που ειναι τα μεγιστα

γενικα. Strength βρισκεις ευκολα  στα 185-190 οποτε απλα θα ανεβασεις αν μπορεις και το vitality αφου παιζουν τιμες

και ανω του 250 αν θυμαμαι καλα!!! βεβαια ανεβαινει το κοστος. Οταν θες ενα top χαρακτηρα δε μπορεις να εχεις πανοπλια

με 672 αρμορ αλλα τουλαχιστον 800+.

Θα σταθω λιγο σε αυτο που ειπες για το Rend. συμφωνω οτι δε χρειαζεται attack speed αλλα διαφωνω στο εξης!

to Rend οπως εχω αναλυσει σε παλιοτερο αρθρο μου (πριν 8-12 σελιδες περιπου) το πατας μια φορα με δεξι κλικ και κανει

για 5 sec 700% weapon damage και αν εχεις και το δευτερο σκιλ φτανει μεχρι και 900%. Ωραια εως εδω. Αφου το κλικαρεις

μια φορα λοιπον για τα 5 sec ΔΕ χρειαζεται αλλο κλικ αφου για τα 5 sec δουλευει μονο του. Αν κλικαρεις ξανα τοτε ΞΑΝΑαρχιζει το sec να μετραει απο το 1 εως να φτασει 5. (προσοχη να πετυχαινουμε cc να μετραει για 5 sec μεγιστο damage!).

Οποτε για τα 5 sec πρεπει να βαραμε με αλλο τροπο για να κανουμε πολαπλο damage! Εκει θα χρειαστεις το attack speed!

Οταν το εχεις τοτε π.χ αν βαρας με το Frenzy θες οπωσδηποτε to attack speed!!!

Διορθωσε με αν καπου εκανα λαθος γιατι κανεις δεν τα ξερει ολα αλλα νομιζω ετσι ειναι...

οσο αφορα τα οπλα 1-Η και 2-Η οι κορυφαιοι χαρακτηρες παιζουν στα 400% CD συνολο ενω εσυ εχεις 276%... εκει

λοιπον υστερεις πολυ αφου το CD ανεβαζει αποτομα το damage!

5 runs στο Weeping Hollow (σαν και αυτά που επισυνάπτω) και ούτε ένα legendary. Λέτε να φταίει που ήμουν MP9;;;

ενοιται οτι φταιει! με ΜΡ9 δεν εχεις 100% σιγουρο το bonus item οποτε ενω σκοτωσες κοσμο εχασες παρα πολλα

αντικειμενα που θα επεφταν με ΜΡ10 και εκτος αυτου χανεις και 25% MF ! (ασε που χανεις και XP!)

ΜΟΝΟ ΜΡ10

Δημοσ.

Πρασινομάτη βαριέμαι να σου εξηγήσω αυτή την στιγμή, αλλά, με συγχωρείς, δεν έχεις καταλάβει ακόμη τι γίνεται...

Θα σου εξηγήσω αργότερα όταν θα έχω λίγο όρεξη.

Δημοσ.

ξεκινησα για χαβαλε εναν demon hunter . Εκαναν το παιχνιδι για το lvl up γελειο ; ή ο demon hunter δεν μασαει τιποτα ; Απλα περπαταω και παταω rapid fire . Δεν μενει τιποτα ορθιο !! mp10 Και κανω χαβαλε

Δημοσ.

ξεκινησα για χαβαλε εναν demon hunter . Εκαναν το παιχνιδι για το lvl up γελειο ; ή ο demon hunter δεν μασαει τιποτα ; Απλα περπαταω και παταω rapid fire . Δεν μενει τιποτα ορθιο !! mp10 Και κανω χαβαλε

παίξε mp10 inferno και τα λέμε  B)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...