Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω εχω αλλη απορια... αμα βγαλει ενα κορυφαιο rare κιτρινο η και legendary και για καποιο λογο δεν το κανουμε αναγνωριση η εστω το κανουμε αλλα νομιζουμε πως ειναι μαπα και το αφησουμε η εστω πεθαναμε σε χαμο μεσα και για 1 αντικειμενο δε γυρισαμε και αρχισαμε new game... αυτο το αντικειμενο το παιχνιδι το ξανακανει drop? η παει χαθηκε το 1/ εκατομυρια που πεταει και ειναι κορυφαιο...? Εχω την εντυπωση οτι δεν υπαρχει μηχανισμος αναγνωρισης οποτε πανε χαμενα και οτι πολυς κοσμος θα εχει πεταξει ενα σωρο χρησιμα τετοια αντικειμενα... η πιστευετε κατι αλλο εσεις?

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω εχω αλλη απορια... αμα βγαλει ενα κορυφαιο rare κιτρινο η και legendary και για καποιο λογο δεν το κανουμε αναγνωριση η εστω το κανουμε αλλα νομιζουμε πως ειναι μαπα και το αφησουμε η εστω πεθαναμε σε χαμο μεσα και για 1 αντικειμενο δε γυρισαμε και αρχισαμε new game... αυτο το αντικειμενο το παιχνιδι το ξανακανει drop? η παει χαθηκε το 1/ εκατομυρια που πεταει και ειναι κορυφαιο...? Εχω την εντυπωση οτι δεν υπαρχει μηχανισμος αναγνωρισης οποτε πανε χαμενα και οτι πολυς κοσμος θα εχει πεταξει ενα σωρο χρησιμα τετοια αντικειμενα... η πιστευετε κατι αλλο εσεις?

Προφανώς άμα *πέσει* το υπερ-ντούπερ σπαθί και δεν το σηκώσεις (Σημ.: Τα αντικείμενα roll-άρουν τα stats πριν πέσουν - στον αέρα, μόλις δημιουργούνται δηλαδή, έστι νομίζω - όχι όταν τα κανουμε identify) τότε απλά έπιασες το joker χωρίς να το καταλάβεις.

Τι μηχανισμός αναγνώρισης να υπάρχει, πώς το φαντάστηκες δηλαδή; Λες να είπαν στην blizzard "α κοίτα να δεις, τα σούπερ αντικείμενα, αν δεν τα σηκώσουν, θα τα ξαναρίξουμε μετά από λίγο..."

Δεν παίζει.... :P

Άλλωστε παίζουν (ακόμα και τώρα) αρκετοί ώστε η πιθανότητα να πέσει ένα επίσης σούπερ αντικείμενο που κάποιος θα το σηκώσει, είναι μεγάλη (σχετικά)

Δημοσ.

ναι συμφωνω αυτο πιστευω και εγω. Οσο για τα στατς ναι το εχω διαβασει καπου -οτι πηραν πηραν απο στατς εξαρχης πριν πεσουν και εσυ απλα το βλεπεις. Σαν ενα κουτι με δωρο τυλιγμενο που δεν αλλαζει μεσα και απλα το ανοιγεις να το δεις.

χτες πηρα 4 legendary σε χρονο DT και μαλιστα 2 πρασινα. Ισως το ring να πιασει 5 Μ τιποτα σπουδαιο γμτ και ηταν

πολλα υποσχομενο. Οσο για τα καφετια γαντακια ηταν οτι χειροτερο εχω δει ακομα και απο μπλε!!!

Δημοσ.

προσπαθώ να μαζεψω κουράγιο για hardcore
απο την μια αξίζει γιατι κάθε drop έχει την χρισιμότητα του (δεν αγοράζεις τόσο ευκολα gear οπως στο softcore)
απο την άλλη φοβάμαι μην φάω κανα dc και ψοφήσει @ 60lvl + παραπέρα (paragon) και ξενερώσω τη ζωή μου λολ
ρε να μην έχουμε καλο net  :X

Δημοσ.

δηλαδη οταν χασεις στο level55 ας πουμε μετα ξεκινας παλι απο level1 ? αν ναι ειναι ξενερα ε?

εχει ΜΡ level h oxi? αν ισχυουν τα παραπανω αυτοι που φτασαvε level60 και paragkon100 πως φτασανε ρε σεις?!

Δεν ειχαν ουτε 1 death εως τοτε? κατι δεν εχω καταλαβει... συγχορεστε με αλλα δεν εψαξα τα forums να δω τι παιζει

αν θελει καποιος ας μας πει πριν να το αρχισω και πριν φαω τις πρωτες κρυαδες. Και τι παιζει με το ΑΗ εκει

Δημοσ.

Στο ειπα και in-game... στο hardcore ο θανατος ειναι μονιμος...χανεις τον χαρακτηρα και οτι κραταει πανω του εκεινη την στιγμη.

Σωζεται το σεντουκι με τα περιεχομενα του και τα golds που εχεις μεχρι εκεινη την στιγμη καθως και το επιπεδο των jeweler/blacksmith.

Κοινως ...στο hardcore...δεν πρεπει να πεθανεις ουτε μιση φορα :)

Δημοσ.

ωραια τι επιπεδο δυσκολιας εχει ομως? τι ΜΡ level ειναι περιπου? αυτοι που φτασανε παραγκον 100 πως φτασανε?!

Αυτοί που έφτασαν paragon 100, έφτασαν παίζοντας safe και χωρίς ninja κόλπα.

• Like 2
Δημοσ.

Ρίσκο είναι το hardcore από μόνο του. Ένα disconnect ή πτώση τάσης και πάει... Επίσης και στο mp1 μπορείς να πεθάνεις άνετα, γιατί τα items που θα χεις θα είναι πολύ χειρότερα από τα αντίστοιχα του normal mode.

Δημοσ.

θα ψωνισω βρε παιδι μου καλουτσικα για MΡ1 με λιγα gold ενοιται de θα παω ξεβρακωτος!!! εκτος τουτου εχω ups να με κρατησει 5 λεπτα εστω να το κλεισω αν πεσει ρευμα. Μονο απο INTERNET αμα σχολασουμε και lag...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...