mphxths Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μ'αρεσει ρε ADHD που με ρωταγες αν ο DH την παλευει σε mp9.....Με το gear σου πρεπει να την παλευεις σε mp20!!! 355k dps? manticore 1600+ dps /2 sockets ?? Μπορει και να υγρανθηκε το βρακι μου !! Αν ποτε παρατησεις τον DH , σκεψου με σαν πιθανο αποδεκτη αυτου του "εργαλειου" ΥΓ: ναι οκ το 1600 παει λογω gem αλλα και παλι.....
greeneye Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 για να μην κατηγορησει κανεις το παιδι ξανα (T-mark) μου εδωσε ηδη 5 Μ σημερα και μολις εχει κανα gold θα μου δωσει και τα υπολοιπα. Εγω την ευχαριστω ετσι και αλλιως που τηρει το λογο του ασχετως timing. Οπως εκανα και με τα αλλα παιδια. Με τα 5 Μ του Τ-Μαρκ περασα τα 100 Μ. Τωρα αρχιζει η σπαταλη...
ADHD Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Βασικα επαιζα DH απο την αρχη μεχρι περιπου κανα 6-8 μηνες πριν, ενω μου αρεσει το class περισσοτερο απόλα δεν την παλευα σε high MP και το γυρναω σε barb/wizz με τους οποιους παιζω MP10 αλλα δεν μου αρεσει το gameplay τους καθολου. Ενα 355 paper dps δεν λεει τιποτα, ο φτηνος CM Wizz μου(Εχω δωσει 40mill συνολο περιπου) με 107Κ dps μονο καθαριζει πολυ πιο γρηγορα το map, ρωταγα επειδη εχω μεινει πισω σε builds/playstyles γιατι προσφατα πουλησα το barb gear και έντυσα DH ξανα.. Βασικα δεν την παλευει στο 9 εχω συνεχεία deaths, στο 8 ειμαι οκ αλλα δεν εχω το efficiency που θελω και απο 7 και κατω ειναι faceroll ok.. Προσωπικα παιζω στο 7 για να ειμαι ανετος και να καθαριζει γρηγορα, ειναι απογοητευτικο να βλεπεις τι κανουν CM Wizz και Barbs με πολυ χειροτερο gear ομως..
Stavrakas13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Πρώτο legendary στο Hardcore και είναι αυτό, rng is rng 1
greeneye Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 τυχαιο οτι στο εβγαλε στο hardcore ? χμμμμμμμμμμμμμμ
lalanis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Βασικα επαιζα DH απο την αρχη μεχρι περιπου κανα 6-8 μηνες πριν, ενω μου αρεσει το class περισσοτερο απόλα δεν την παλευα σε high MP και το γυρναω σε barb/wizz με τους οποιους παιζω MP10 αλλα δεν μου αρεσει το gameplay τους καθολου. Ενα 355 paper dps δεν λεει τιποτα, ο φτηνος CM Wizz μου(Εχω δωσει 40mill συνολο περιπου) με 107Κ dps μονο καθαριζει πολυ πιο γρηγορα το map, ρωταγα επειδη εχω μεινει πισω σε builds/playstyles γιατι προσφατα πουλησα το barb gear και έντυσα DH ξανα.. Βασικα δεν την παλευει στο 9 εχω συνεχεία deaths, στο 8 ειμαι οκ αλλα δεν εχω το efficiency που θελω και απο 7 και κατω ειναι faceroll ok.. Προσωπικα παιζω στο 7 για να ειμαι ανετος και να καθαριζει γρηγορα, ειναι απογοητευτικο να βλεπεις τι κανουν CM Wizz και Barbs με πολυ χειροτερο gear ομως.. Ο dh πληρώνει τις αμαρτίες μέχρι το 1.03 που ήταν op μέχρι αηδίας...Δυστυχώς
Stavrakas13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 τυχαιο οτι στο εβγαλε στο hardcore ? χμμμμμμμμμμμμμμ Τυχαίο ή όχι με τρολλαρει το παιχνίδι
greeneye Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 μαζευε χρημα να ντυθεις καλα!!!!!! εμενα η μεγαλυτερη πωληση μου ηταν 41,5 Μ καθαρα...
Stavrakas13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Εγώ το ξαναλέω το hardcore έχει πλάκα με το suspense του, + το ότι δεν μπορείς να παίζεις OP builds ή να πάρεις πολύ καλο gear για πολύ λίγα gold. 1m softcore είναι 3-3.5 hardcore οπότε όπως καταλαβαίνετε έχει αξία εκεί ακόμα. Άντε ψηθείτε θέλω παρέα λέμε
greeneye Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 τι πρεπει να προσεξουμε αρχιζοντας εκει αν θες πες σε 2-3 γραμμες γιατι δεν το εχω μελετησει το θεμα,...
mphxths Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 @stavrakas 40αριζω συντομα..λεω σημερα να εξηνταρισω με λιγη προσπαθεια.. Πολυ αγχος ομως...οχι τοσο απο θεμα να με εχουν τα τερατα...προσπαθω να ειμαι ντυμενος υπερβολικα για το καθε σημειο που παιζω....απλα το lag φοβαμαι.... Σημερα να φανταστεις σταματησα να παιζω γιατι ειχα συνεχομενο lag για αρκετη ωρα..και μου πηγε ΝΑΑΑ Τρια legendaries...χαμηλου επιπεδου..και τα 3 για μονκ...ημαρτον δηλ @ADHD με το gear σου και το dps πρεπει να καθαριζεις οπως ειπα mp20...το 10 ανετα με το σωστο στησιμο....δεν θυμαμαι το build σου...θα το τσεκαρω οταν ξαναμπω....παραξενο μου φαινεται να μην την παλευεις στο 10... @greeneye Προσεχεις το lag και τα τερατα.... Εγω προσωπικα προσπαθω να ντυνομαι οσο καλυτερα γινεται...ειδικα πριν παω σε boss (ειδικα σε belial και diablo)
Stavrakas13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Καλά το Lag Να με παει... Και κάποιες μέρες λόγω περίεργου προβλήματος συγκεκριμένες ώρες τρώω τρελό lag οπότε παίζω με 2πλό ρίσκο
Tmark Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Ένα θα πω, Decaying Crypt level 1, το xp και το chance για legendary δεν υπάρχουν, απλά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις