mphxths Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 πρασινοματη τα παρακατω σπαθια σου κανουν ? http://us.battle.net/d3/en/item/bulkathoss-warrior-blood http://us.battle.net/d3/en/item/bulkathoss-solemn-vow σετακι ειναι...+130 str , +5 max fury και τραβας ww σε τυχαιες στιγμες στο τζαμπα Μην μου πεις για το οτι θες critdmg πανω απο 100 και ιστοριες για αγριους...μεχρι να βρεις....σου πουλαω τα 2 αυτα σπαθια σε προνομιακη φορουμικη τιμη
greeneye Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) βασικα πρεπει να τα βαλω πανω μου να δω τι μου δινουν ακριβως. Μου τα δινεις για 5 λεπτα για δοκιμη? αν ναι να γινει το απογευμα-βραδυ σημερα η αλλη μερα. Μην ξεχνας οτι το σπαθι που εχω τωρα ειναι πολυ καλο οπως και η ασπιδα, δεν ειναι κακα απλα δεν εχουν ολο το cd που θελω... θα δοκιμασω και με 1 σπαθι και με 2 να δω. φυσικα αν κανουν θα βαλω και τα 2, απλα θελω να δω και με το ενα και το δικο μου σπαθι τι δινει κτλ * πες και τιμη να ξερω Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2013 από greeneye
nicoc89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 περιμένω να βγει στο 360 να μου το φέρει ο θείος (αρχές Σεπ) να δω τι θα λέειδύσκολα θα βάλω cheats άλλα αν βγει κανα καλό mod εννοείτε πως θα το τιμήσωη πλάκα είναι οτι θα μπορείς να παίζεις offline χωρίς AH και θα έχει πολλά καλά όπως το patch για items κλπ.μακάρι να πετύχουν το χειρισμό και να έχει ενα υποφερτό gameplay και θα έχει την πλάκα τουγια να δούμε
greeneye Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Ενα φρεσκο video σημερα 26-06-2013 και ωρα λιγο μετα τις 4 το απογευμα Επειδη μου εβγαλε ενα πρωτο legendary kai to εβαλα link στο φιλο μου το μπηχτη και δεν το πιστεψε ειπα στο δευτερο run να βαλω camera... και εβαλα. Επεσε παλι καφε και το εκανα λινκ και ΠΑΛΙ φυσικα δε με πιστεψε... και καλα εκανε! Μεχρι να δει αυτο το video... (ξερει το αντικειμενο οποτε ξερει οτι δεν κλεβω! δεν ειναι αλλο video...!) edit : video http://www.youtube.com/watch?v=qI24gP1wijU&feature=youtu.be
Markerparts Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Για καποιο λογο δεν δεχοταν να γινει εμβεδ 1
mphxths Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 greeneye πηγα act1 / festering woods / mp9 βαραω ενα γκρουπ απο απλα τερατα...σκαει lvl63 quiver και στο καπακι μου την πεφτει γκρουπ με elite και ριχνει 2-h axe lvl63 (skorn ....με intelligence αν εχουν τον θεο τους) Και ολα αυτα με το καλημερα χωρις stack.... Αρα ?Τι συμπερασμα να βγαλω?οτι στο festering woods ανοιξαν οι κανουλες και μαλιστα πρεπει να εισαι DH και mp9?!?! Ανοιξε το a/c δεν σε βλεπω καλα 1
ADHD Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 mphxths την παλευεις mp9 με DH? Κανε με add ειμαι περιεργος να δω το build σου, την ειχα αφησει για καιρο την DH βεβαια και δεν ξερω τι παιζει πλεον.. asdf1234#2431
nicoc89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 και mp10 κάνουν οι dhαρκεί να έχεις gearuber solo mp10
mphxths Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 mphxths την παλευεις mp9 με DH? Κανε με add ειμαι περιεργος να δω το build σου, την ειχα αφησει για καιρο την DH βεβαια και δεν ξερω τι παιζει πλεον.. asdf1234#2431 το προφιλ ειναι το http://eu.battle.net/d3/en/profile/mphxths-2845/hero/236146 Ειναι λιγο δυσκινητο build (πρεπει δηλ νασαι στασιμος και να βαρας χωρις διακοπες και repositioning..αλλιως μαμιεται η δουλεια) Κατα τα αλλα ειναι η χαρα της μαζας....βαρας...heal-αρεσαι και παει λεγοντας.... Βεβαια οι σοβαροι DHs παιζουν με sentry+spike traps αλλα..δεν με εχει βολεψει γμτ καθολου κατι τετοιο Με το τωρινο gear καθαριζω αερα πατερα mp8 ( απλα , ελιτς , τα παντα ολα)...mp9 δυσκολευομαι σε κανα περιεργο combo απο ελιτς...στο mp10 προτιμω να μην ασχοληθω με ελιτς και τα απλα τερατα θελουν προσοχη. Υποθετω με παραπανω dps και ελαχιστα παραπανω life θα την παλευω και στο 9-10 ΥΓ: θα σε προσθεσω το βραδακι που θα μπω να παιξω... @nicoc89 ο τυπος στο βιντεο εχει 321k dps ...του κερατα να μην μπορει να σολαρει οτιδηποτε σε mp10
greeneye Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 greeneye πηγα act1 / festering woods / mp9 βαραω ενα γκρουπ απο απλα τερατα...σκαει lvl63 quiver Στοπ εδω!!! μονος σου το ειπες!!! σε χρονο DT βγαινει legendary χωρις στακ!!! To bonus item παιζει για ΟΛΟ το ΙΝΦΕΡΝΟ αν εσυ δε θες τα ζομπι στο weepig hollow βαρα αλλα ζομπι αλλου!!! εγω ειπα οτι ΒΟΛΕΥΕΙ τα ζομπι απλα. Την ουσια κοιτα... πως να εκμεταλευτεις το bonus ιτεμ και να μην παιδευεσαι με τα στακ και χανεις και χρονο!!! Αρα παιδια εδω μονος του ο μπηχτης παραδεχτηκε οτι το συστημα δουλευει!!! το μερος βρειτε το εσεις...! * στο video με το siegebreaker τι ακριβως παιζει και ΔΕΝ την πεφτει στον τοξοβολο? και βαραει ανετα απο μακρια? Ετσι το βγαζω και εγω σε χρονο DT.
mphxths Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 o siegebreaker βασικα εχει reflect damage...και μπορει να σε ξεκανει (αν εισαι DH) πολυ ευκολα...τωρα γιατι δεν του την πεφτει στο βιντεο...δεν εχω ιδεα....
greeneye Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 εγω σε οσες φορες μπηκα με βαρβαρο μου την επεσε. Εκτος αυτου με πλακωνει και στα χαστουκια και στο ΜΡ4 τον εχω οριακα γιατι μου πρηζει τα συκωτια και ο μαγος με τις φουσκες! Ξερει κανεις? αμα ειναι να μην ερχεται κοντα μου ξερω και εγω!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις