driftingcris Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 mmo το diablo δεν ηταν ποτε rpg δεν ηταν? Τι λενε τωρα για Online.....
Merdock Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Από τη στιγμή που πληρώνω για να το αποκτήσω θέλω να παίζω όπου θέλω και όταν θέλω.Εγώ μπορεί να γουστάρω να πάω διακοπές στη σελήνη και να παίζω Diablo III.Γιατί να μη μπορώ; Αν θέλει να αντιμετωπίσει τη πειρατεία αυτό είναι δικό της πρόβλημα,όχι δικό μου.Έτσι και αλλιώς σίγουρα θα βρεθεί τρόπος να σπάσει και να παίζει offline όπως είχε γίνει και στο AC2 αν δε κάνω λάθος.Και εκεί είχε πέσει κράξιμο επειδή έπρεπε να είσαι πάντα online και νομίζω τελικά το κατήργησαν μετά από κάποιο καιρό. Προσωπικά είμαι 24/7 online και εκτός σπιτιού δε πρόκειται να παίζω οπότε δε με επηρεάζει αυτό το always online αλλά αυτό δε πάει να πει ότι δεν είναι τραγικό μέτρο και πρέπει να καταργηθεί.Εδώ παλιά κράζαμε το SecuRom που είναι αγγελούδι μπροστά σε αυτό το μέτρο.
GaGaS_Thess Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 μην μπερδευετε τις εννοιες ρε παιδια . Το Diablo 3 σου λεει θα ΠΡΕΠΕΙ να εισαι online για να παιξεις ακομα και μονος σου σαν single player . Το MMO που το ειδατε ?!?!?! Με την λογικη του mmo ετσι ήταν ακομα και το Diablo 1 που ηθελε battle.net για να παιξεις online ( αν και ειχε και LAN ) Κατ'εμε καλα κανει και βαζει μονο online οχι γιατι ειμαι υπερ του να πληρωνω 40 και 50 € για καθε παιχνιδι ισα ισα και το ΧΒΟΧ μου σπασμενο ειναι και το Wii μου σπασμενο ειναι αλλα για μερικους που μας την λενε καθε φορα που πληρωνουμε ως φορο τιμης καποια παιχνιδια σαν γνησια . Εχω φιλους οχι 1-2 αρκετους και επειδη δουλευω σε μαγαζι με υπολογιστες τα βλεπω καθημερινα που καθε φορα που αγοραζω γνησιο παιχνιδι μονο και μονο για να το εχω γνησιο ( Halo , Diablo 1 , Diablo 2 , Starcraft 1 + expansion , Donkey Kong Country Returns κτλπ κτλπ ) με θεωρουν μαλακα που δινω τοσα λεφτα ενω μπορω να το παρω τζαμπα . Για αυτους και μονο για αυτους μακαρι ΟΛΑ τα παιχνιδια που κυκλοφορουν απο εδω και περα να χρειαζονται online 24/7 .
nzeppos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Η λογική του "always connected" πάντως φάνηκε ότι δεν αποδίδει και αργά ή γρήγορα θα εγκαταλειφθεί (βλ. τα πρόσφατα παιχνίδια της Ubisoft).
doommaster Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 αρχίσανε τα fails δυναμικά. περιμένουμε και τα επόμενα
aragorn Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Από τη στιγμή που πληρώνω για να το αποκτήσω θέλω να παίζω όπου θέλω και όταν θέλω.Εγώ μπορεί να γουστάρω να πάω διακοπές στη σελήνη και να παίζω Diablo III.Γιατί να μη μπορώ; Αν θέλει να αντιμετωπίσει τη πειρατεία αυτό είναι δικό της πρόβλημα,όχι δικό μου.Έτσι και αλλιώς σίγουρα θα βρεθεί τρόπος να σπάσει και να παίζει offline όπως είχε γίνει και στο AC2 αν δε κάνω λάθος.Και εκεί είχε πέσει κράξιμο επειδή έπρεπε να είσαι πάντα online και νομίζω τελικά το κατήργησαν μετά από κάποιο καιρό. Προσωπικά είμαι 24/7 online και εκτός σπιτιού δε πρόκειται να παίζω οπότε δε με επηρεάζει αυτό το always online αλλά αυτό δε πάει να πει ότι δεν είναι τραγικό μέτρο και πρέπει να καταργηθεί.Εδώ παλιά κράζαμε το SecuRom που είναι αγγελούδι μπροστά σε αυτό το μέτρο. Αυτά που λες δε στέκουν, τι θα πει το πληρώνεις και θες να το παίζεις όπου και όταν θέλεις; όπως σου τοποθετεί κάποια άλλα requirements, όπως του hardware, έτσι τοποθετεί και άλλο ένα, που πλέον η διάδοσή του είναι τόσο μεγάλη που δεν θεωρούν ότι θάχουν πρόβλημα. Δηλαδή με την ίδια λογική, θα έπρεπε κι'εγώ να κράζω επειδή δε μπορώ να το παίξω σε pentium 2. To αν θα πετύχει ή όχι τελικά, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, αν και νομίζω πως είδαμε ήδη αποτελέσματα τέτοιων ενεργειών που εγκαταλείφθηκαν όπως πολύ σωστά λέει ο φίλος: Η λογική του "always connected" πάντως φάνηκε ότι δεν αποδίδει και αργά ή γρήγορα θα εγκαταλειφθεί (βλ. τα πρόσφατα παιχνίδια της Ubisoft).
nzeppos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Καλά δεν έχουν εγκαταλειφθεί εντελώς, καθώς η Ubisoft μόλις προχθές ανακοίνωσε ότι το Driver: San Fransisco θα έχει το εν λόγω DRM. Θα πέσει πάλι το κράξιμο του αιώνα. Γενικά πάντως οι πειρατές δεν πρέπει να ανησυχούν ιδιαίτερα, καθώς η προστασία αυτή θα σπάσει αργά ή γρήγορα (γρήγορα όπως έγινε με το Silent Hunter 5, λίγο πιο αργά όπως με το AC2).
Bspus Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 μην μπερδευετε τις εννοιες ρε παιδια . Το Diablo 3 σου λεει θα ΠΡΕΠΕΙ να εισαι online για να παιξεις ακομα και μονος σου σαν single player . Το MMO που το ειδατε ?!?!?! Με την λογικη του mmo ετσι ήταν ακομα και το Diablo 1 που ηθελε battle.net για να παιξεις online ( αν και ειχε και LAN ) ΜΜΟ μπορει να μην ειναι, αλλα το diablo 1 το 96 με το online που ειχε ηταν οτι πιο κοντινο ειχα δει στα σημερινα ΜΜΟ. Για τον απλουστατο λογο οτι μπορουσες να συναντηθεις με οποιοδηποτε αλλο παικτη και να κανετε Trade η οτιδηποτε αλλο. Ετσι οπως φαινεται οτι θα γινει το 3, με αρενες, bound αντικειμενα, προστατευμενο looting και μεχρι και auction house φοβαμαι οτι θα βαλουν, η νοοτροπια θα ειναι πολυ παρομοια με των ΜΜΟ.
GaGaS_Thess Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 θα ειναι ναι συμφωνω απολυτα Οσο για τον φιλο nzeppos η προστασια θα σπασει σε ολους τους αλλους . Στην blizzard και στο D3 δεν μπορει να σπασει γιατι αν θελεις να παιξεις battle.net ΠΡΕΠΕΙ να εχεις γνησιο το παιχνιδι με σπασμενο δεν μπαινεις κολοτουμπες να κανεις
Merdock Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Αυτά που λες δε στέκουν, τι θα πει το πληρώνεις και θες να το παίζεις όπου και όταν θέλεις; όπως σου τοποθετεί κάποια άλλα requirements, όπως του hardware, έτσι τοποθετεί και άλλο ένα, που πλέον η διάδοσή του είναι τόσο μεγάλη που δεν θεωρούν ότι θάχουν πρόβλημα. Δηλαδή με την ίδια λογική, θα έπρεπε κι'εγώ να κράζω επειδή δε μπορώ να το παίξω σε pentium 2. Αυτά που λες εσύ δε στέκουν. Το να θες να παίξεις παιχνίδι του 2011 σε PC του 1998 είναι προφανώς αδύνατο για τεχνικούς λόγους. Το να μη μπορείς όμως να παίζεις SINGLE player χωρίς να έχεις internet δεν είναι,πόσο μάλλον όταν ο λόγος που το κάνουν δεν είναι για να έχει καλύτερη gaming εμπειρία ο παίκτης αλλά γιατί δε θέλουν να χάσουν φράγκα από τους πειρατές που έτσι και αλλιώς θα τα χάσουν γιατί αργά ή γρήγορα θα σπάσει όπως όλα. Κόβουν περιεχόμενο από τα παιχνίδια για να τα βάλουν σαν DLC και να κονομήσουν έξτρα,σου λένε θα σαι πάντα online αν θες να παίζεις,σε λίγο θα μας λένε πλήρωσε και συνδρομή για να παίζεις single player και θα λέτε και ευχαριστώ μερικοί
GaGaS_Thess Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 ο καθενας προσπαθει να προστατεψει το σπιτι του με οποιο τροπο μπορει . Αν η πειρατια στην Ελλαδα δεν ηταν στο 65 % και παγκοσμιος στο όσο είναι και αν ΟΛΟΙ μας και βαζω και εμενα μεσα σε αυτους που παιζουν αντεγραμμενα εδιναν λεφτα για τον κοπο αυτων που εχουν δουλεψει για να φτιαχτει το παιχνιδι και δεν το παιζαμε μαγκες εμεις και μαλακες αυτοι που τους κοροιδευουμε δεν θα εφταναν και οι εταιριες στο σημειο αυτο . Η blizzard και η καθε blizzard δεν ειναι φιλαθρωπικο ιδρυμα ειναι εταιρια με εξοδα χρεη εργαζομενους ασφαλειες κτηρια ρευματα τηλεφωνα νερα κτλπ κτλπ . Καπως πρεπει να προστατευσει αυτο που παραγει γιατι ειναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ της εσοδο. Αν με το να το βγαλει της κοστιζει Χ ποσο και λογω ολων μας χανει απο το Χ ποσο ενα 20% - 30 % λογω πειρατιας καλα κανει και βαζει φραγμους . Αν αυριο ερθει καποιος στην εταιρια μου και μου πει επειδη υπαρχουν παρανομα Windows εσυ δεν πουλησες σαν πωλητης 100 γνησια αρα δεν σε χρειαζομαι σε στελνω σπιτι σου θα με τσουξει ασχημα . Το ιδιο ειναι και εκει . Οσο η εταιριες δεν βγαζουν κερδος ( Ας μην γελιομαστε για αυτο φτιαχνουν παιχνιδια ) τοσο ή θα σταματησουν να βγαζουν παιχνιδια ή θα διώξουν τον κοσμο τους ή θα σου κλειδωσουν οσο μπορουν τα προϊοντα τους για να τα προστατευσουν . Θα ξεκλειδωσει ναι και θα μπορεις να παιξεις και offline . Αλλα θα χασεις τα achievements θα χασεις οτιδηποτε απο το παιχνιδι μπορει να σου προσφερει το κατι παραπανο . Παρτο λοιπον ΓΝΗΣΙΟ και παιξε offline τον 1 μηνα που θα πας στο Κολοκωτρονιτσι αλλα οταν γυρισεις συνδεσου ξανα και παιξε online . Δηλαδη το ολο μας προβλημα ειναι οι 15 μερες που θα παμε διακοπες το καλοκαιρι και αντι να αραξουμε να χαζεψουμε κανα πιπινακι θα ασχοληθουμε με το Diablo; Φυσικα ΔΕΝ δεχομαι οτι δεν εχω internet σπιτι μου για αυτο γκρινιαζω γιατι ο Ελληνας ακομα και να μην εχει δικο του ΠΑΝΤΑ βρισκει απο καπου αλλου ..... 9 στους 10 πελατες που ερχονται στο μαγαζι μου ζητανε USB Stick για να ΚΛΕΨΟΥΝ ιντερνετ ....
Apoll Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Όλοι βλέπετε το δέντρο και χάσατε το δάσος. Always online δεν είναι κάποιο πρόβλημα. (Steam κάνείς;. Το πρόβλημα που δεν έχει αναφερθεί κανείς είναι ότι δεν θα υποστηρίζει mods. Κανένα. Nada. Το D2 είναι ό,τι είναι λόγο των τεράστιων βιβλιοθηκών των mods. Μόνο αυτό αξίζει να μην το πάρει κανείς που θέλει να ασχοληθεί. Πίσω στο Titan Quest, που θεωρώ το καλύτερο hack-n-slash RPG, αν χρειάζομαι να παίξω κάτι σχετικό (σημείωση υπάρχουν καλά mods) και σχετικό με ελληνική, αιγυπτιακή και ανατολίτικη (Περσία/Βαβυλώνα & Κίνα) μυθολογία. Κρίμα που η εταιρία έχει κλείσει και δεν έχουν βγάλει κάποια συνέχεια για περισσότερο κάψιμο. edit : Ξέχασα η Crate Entertainment που είναι μερικοί που προέρχονται από την Iron Lore βγάζουν το Grim Dawn σύντομα.
doommaster Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Πίσω στο Titan Quest, που θεωρώ το καλύτερο hack-n-slash RPG, αν χρειάζομαι να παίξω κάτι σχετικό (σημείωση υπάρχουν καλά mods) και σχετικό με ελληνική, αιγυπτιακή και ανατολίτικη (Περσία/Βαβυλώνα & Κίνα) μυθολογία. +1000 πήρε όλα τα θετικά του diablo 2 και τα έκανε ακόμα καλύτερα. για εμένα πρέπει να προσπαθήσει πολύ κάποιο game για να το ξεπεράσει.
Merdock Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 ο καθενας προσπαθει να προστατεψει το σπιτι του με οποιο τροπο μπορει . Αν η πειρατια στην Ελλαδα δεν ηταν στο 65 % και παγκοσμιος στο όσο είναι και αν ΟΛΟΙ μας και βαζω και εμενα μεσα σε αυτους που παιζουν αντεγραμμενα εδιναν λεφτα για τον κοπο αυτων που εχουν δουλεψει για να φτιαχτει το παιχνιδι και δεν το παιζαμε μαγκες εμεις και μαλακες αυτοι που τους κοροιδευουμε δεν θα εφταναν και οι εταιριες στο σημειο αυτο . Η blizzard και η καθε blizzard δεν ειναι φιλαθρωπικο ιδρυμα ειναι εταιρια με εξοδα χρεη εργαζομενους ασφαλειες κτηρια ρευματα τηλεφωνα νερα κτλπ κτλπ . Καπως πρεπει να προστατευσει αυτο που παραγει γιατι ειναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ της εσοδο. Αν με το να το βγαλει της κοστιζει Χ ποσο και λογω ολων μας χανει απο το Χ ποσο ενα 20% - 30 % λογω πειρατιας καλα κανει και βαζει φραγμους . Αν αυριο ερθει καποιος στην εταιρια μου και μου πει επειδη υπαρχουν παρανομα Windows εσυ δεν πουλησες σαν πωλητης 100 γνησια αρα δεν σε χρειαζομαι σε στελνω σπιτι σου θα με τσουξει ασχημα . Το ιδιο ειναι και εκει . Οσο η εταιριες δεν βγαζουν κερδος ( Ας μην γελιομαστε για αυτο φτιαχνουν παιχνιδια ) τοσο ή θα σταματησουν να βγαζουν παιχνιδια ή θα διώξουν τον κοσμο τους ή θα σου κλειδωσουν οσο μπορουν τα προϊοντα τους για να τα προστατευσουν . Θα ξεκλειδωσει ναι και θα μπορεις να παιξεις και offline . Αλλα θα χασεις τα achievements θα χασεις οτιδηποτε απο το παιχνιδι μπορει να σου προσφερει το κατι παραπανο . Παρτο λοιπον ΓΝΗΣΙΟ και παιξε offline τον 1 μηνα που θα πας στο Κολοκωτρονιτσι αλλα οταν γυρισεις συνδεσου ξανα και παιξε online . Δηλαδη το ολο μας προβλημα ειναι οι 15 μερες που θα παμε διακοπες το καλοκαιρι και αντι να αραξουμε να χαζεψουμε κανα πιπινακι θα ασχοληθουμε με το Diablo; Φυσικα ΔΕΝ δεχομαι οτι δεν εχω internet σπιτι μου για αυτο γκρινιαζω γιατι ο Ελληνας ακομα και να μην εχει δικο του ΠΑΝΤΑ βρισκει απο καπου αλλου ..... 9 στους 10 πελατες που ερχονται στο μαγαζι μου ζητανε USB Stick για να ΚΛΕΨΟΥΝ ιντερνετ .... Και internet έχω και 9 στα 10 παιχνίδια που παίζω στο PC τα αγοράζω και όπως είπα εκτός σπιτιού δε πρόκειται να παίξω. Αλλά από εκεί και πέρα επειδή δε με επηρεάζει αυτό το μέτρο δε σημαίνει ότι είναι και σωστό και ότι δεν υπάρχουν άτομα τα οποία τα επηρεάζει.Δε λέω να το αφήσει DRM-free αλλά αυτού του είδους το DRM είναι τραγικό και δείχνει ότι δε σέβεται τους πελάτες της.Ας κοιτάξουν λίγο προς την CD Projekt για να δουν τι πάει να πει να σέβεσαι τους πελάτες σου. Εγώ θα το πληρώσω και θέλω να παίζω offline όπου και να είμαι και στα @@ μου το Bnet και τα achievement και το auction house τους στο κάτω κάτω της γραφής.Δε θα μου πουν αυτοί πως θα παίζω.
Bourdoulas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Μάλιστα. Το γεγονός ότι αυτά τα μέτρα το μόνο που κάνουν είναι να ταλαιπωρούν αυτούς που τελικά το αγοράζουν και όχι τους πειρατές δεν σας λέει τίποτα. Έχει συμβεί ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν. Δεν πειράζει τα καλύτερα έρχονται και θα κλαίγεστε στο μέλλον
Προτεινόμενες αναρτήσεις