mphxths Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δεν εχεις αδικο σε αυτο....ξεκινησα ξανα DH hc...λεω να το παω αργα και μελετημενα..... Παλι καλα που κρατησε τον χρυσο...και θα ντυθω στην αρχη σχετικα γρηγορα
GaGaS_Thess Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 αν καποιος ενδιαφερεται ειπα να ξεκινησω εναν Barbarian αλλα βαριεμαι μονος μου . αν θελει καποιος να ξεκινησει νεο χαρακτηρα αλλα βαριεται και θελει να παμε μαζι GaGaS#2825
greeneye Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 greeneye τον μονο που ξεβρακωσες ειναι τον βαρβαρο σου για να μην τρωει durability loss απο τις μαπες που τρωει...και επειδη μικρος ηθελα να γινω φιλολογος παμε να δουμε τι εγραψες....και γιατι δεν με ξεβρακωσες... 1. Ολα τα ασπρα τερατα ΔΕΝ ειναι το ιδιο... Αυτη η δηλωση ειναι ασαφης γενικη και αοριστη.Η σωστη διατυπωση θαταν "καποια ασπρα τερατα δεν εχουν το ιδιο drop rate με τα υπολοιπα γιατι ειναι ευκολο να σκοτωθουν" Με την δικη σου δηλωση μπορει καποιος να πει "Αρα τα ζομπι δεν ειναι το ιδιο με τα lacuni τερατα σε εκεινη την ερημο στο act2" , κατι που θα ηταν ψευδες προφανως.... Καταλαβες το λαθος σου ή θες και κακακια ? 2.αμα σκοτωσεις 100 μικρες αραχνες Τα "tormented stingers" που ο αναφερει ο συμπαθης κυριος της μπλιζ ..ειναι ΣΚΟΡΠΙΟΙ..ουχι αραχνες.....εφαγες ακυρο και εδω Μπορει να ειναι και οι αραχνιτσες στην ιδια κατηγορια με τους σκορπιους αυτους..αλλα μεχρι να το δω απο επισημα χειλη...εγω θα ξερω για σκορπιους 3.Επιβεβαιωσες αυτο που ελεγα στον awake στο παιχνιδι πριν κανα μισαωρο (μπορει να με διαψευσει ή να με επαληθευσει).Οτι τα διαβαζεις απο καπου και μετα ερχεσαι εδω και το παιζεις μουρη , προφητης και ο μελετημενος 4.Προφανως κανενας μας δεν παει και βαραει σκορπιακια και αραχνιτσες μπας και βγαλει μεροκαματο...αρα και μονο που το αναφερες στο ποστ σου ηταν ακυρο και μονο για λογους επιδειξης.... 5.overpower -> σε καθε σελιδα ζηταει gold ειτε σαν επιβραβευση αυτων που μας πασαρει για καινοτομα ειτε σαν τιμωρια. Η ουσια ειναι οτι προφανως δεν του πεφτουν τοσο πολλα legendaries οσα θελει να πιστευουμε και απο αυτα που πεφτουν δεν γινεται δουλεια στο ΑΗ .Αρα σου λεει απο που θα βγαλω λεφτα?απο τους ινσομνιακς!! Αμ δε...ο DH θελει πολλα λεφτα για να ντυθει greeneye...δεν ειμαι για εξοδα....!!! 6.Φτιαξε τα gems σου....δεν γινεται να εισαι τοσο μελετημενος σε ο,τι αφορα τους μηχανισμους του παιχνιδιου και να μην ξερεις οτι θες καλυτερα gems !! Φιλικα ο DH της γειτονιας ΥΓ: ρε φραγκοφονια περιμενεις να πιασεις 1-5billions για να επιστρεψεις τα λεφτα?τι σου δωσανε ρε καμμια περιουσια...?δηλ αν φτασεις στα 300-400μυρια..δεν θα το σκεφτεις να τα επιστρεψεις?? Ρε τον εβραιο Παμε για απαντησεις... 1) Στο 1 εσυ απομονωσες τις πρωτες λεξεις ενω εγω εγραψα 2-3 σειρες και το εξηγησα αρα εισαι εντελως λαθος. Παραθετω εδω ολοκληρη τη φραση που εγραψα παραπανω προς αποδειξη. Εσυ εξαφανισες το bold κειμενο...!!! "Ολα τα ασπρα τερατα ΔΕΝ ειναι το ιδιο...!!! π.χ αμα σκοτωσεις 100 μικρες αραχνες δεν ειναι το ιδιο με το να σκοτωσεις 100 ζομπι του ΑΚΤ1 !!!!!!!! Στις αραχνες η πιθανοτητα για το πρωτο drop (αρα και για το δευτερο!) δεν ειναι περιπου 30% αλλα πολυ μικροτερη!!!!!!!" 2) Στο 2 δεν ειπα πουθενα οτι Τα "tormented stingers" ειναι αραχνες. Απλα το ανεφερα σαν παραδειγμα επειδη το λεει η επισημη Blizard! Ειναι προφανες εφοσον αναφερεται οτι ειναι σε group εχει λιγοτερο % drop οτι το ιδιο ισχυει και για τα αραχνακια... Δε θελει μυαλο ουτε χρειαζεται να το δει κανεις γραμμενο καπου! 3) Εχω εξηγησει εδω και βδομαδες οτι στις αρχες δεν πηρα καμια βοηθεια και επεζα μονος. Προς αποδειξη ειναι οτι αργησα πολυ να ανεβω επιπεδο στο βαρβαρο και εκανα εντελως λαθος αγορες αφου δεν ειχα τιποτα απο cd,cc,at speed κτλ...! Απο καποια στιγμη και περα αποφασισα να μαθω. Αρχισα να παρατηρω, να διαβαζω forums και πιστεψε με διαβασα παρα πολυ. Δεν μου ηρθαν ουρανοκατεβατα. Επισης μελετησα παρα πολυ τον πινακα με τους καλυτερους να δω τι οπλα ειχαν πως ντυνονταν πως ειχαν καλυτερο dps και πως ειχαν καλυτερο χρονο μεχρι να τους σκοτωσουν κτλ κτλ... Μεσα απο ολα αυτα εφτασα στο σημειο που ειμαι δηλαδη να ειμαι πολυ καλυτερος και να ξερω λεπτομερειες που ενω εσυ π.χ τις διαβασες πρωτος δεν τις ξερεις η δεν τις παρατηρησες η τις καταλαβες λαθος!!! Κανεις δε μου ειπε ουτε το γραφει πουθενα οτι τα Legendary πεφτουν βροχη σαν bonus item στο ΑΚΤ1 αμα σκοτωσεις πολλα ζομπι. ηταν δικο μου συμπερασμα μετα απο ολα οσα παρατηρησα και διαβασα και εγω απλα σκεφτηκα το καλυτερο μερος του game που θα εδινε το μεγιστο αριθμο drop χωρις να χρειαζεται να εχεις 5 στακς κιολας πολυ βασικο! Τα σημεια που ανεφερα πληρουν ΟΛΕΣ τις προυποθεσεις... Απο το καλημερα απεριψα αραχνες σκορπιους κτλ δεν ηξερα ακριβως τον αριθμο % toy drop αλλα δε βολευε και σαν gaming ρε παιδι μου να περιμενω 100 αραχνες που στην πεφτουν αραιομενες και οχι σαν τα ζομπι που ειναι 100 απο πανο σου!...και ηταν και προφανες οτι δε θα εδινε αντικειμενα με ιδια συχνοτητα αφου σκοτωνονται πολυ ευκολα. Ειπαμε ειναι χαζη η βλιζαρντ αλλα οχι και ετσι! 4) Ποτε στη ζωη μου δεν εκανα επιδειξη σε κατι. Εγω απλα λεω τη γνωμη μου σε καποια πραγματα και προσπαθω παντα να φανω χρησιμος και οχι να το παιξω καποιος... 5) Αμα ζητουσα 1-2 bilion να το πεις αυτο! το να πω 5 και 10 Μ ειναι απλα ενα κερασμα, ενας καφες βρε παιδι μου για την πληροφορια. Μετα απο ολα οσα εγραψα δηλαδη τιποτα δε σου φανηκε χρησιμο? Εγω αν καποιος εδινε σημαντικη πληροφορια απο μονος μου αμα ειχα θα του εδινα gold στο game! Πες και εσυ κατι σημαντικο και εδω ειμαι! Εχω και 97 Μ τωρα! 6) θα τα φτιαξω τα gems - εδω και μερες προσπαθω να τσιμπησω φτηνα γαματη στολη αλλα δυστυχως τις εκτοξευουν σε τιμες ακομα και σε bids!!! Μια γαματη που ηθελα εφτασε σε καποιο σημειο 650 Μ και ακομα ανεβαινε!!! Αλλωστε οπως τονισα δε μου χρειαζεται για την ωρα... θα γινει συντομα ομως. Φυσικα και το γνωριζω τι να κανο αλιμονο δηλαδη εδω ξερω τοσα και τοσα πλεον τα χρηματα δεν τα ελαβα σαν δανεικα αλλα σαν επιβραβευση και μπραβο στα 2 παιδια γιατι οχι μονο τα δοσανε το εκαναν και αμεσως!!! Εγω απο μονος μου μολις τα δεδομενα ειναι οκ δεν εχω κανενα προβλημα να τα κανω επιστροφη και ειναι κατι που το σκεφτηκα απο την πρωτη στιγμη! Οταν γραφει καποιος π.χ εγω ενα σωρο πραγματα κρατα την ουσια μην πιανεσαι με λεξεις. Πιστευω καποια πραγματα που εγραψα ειναι πολυ χρησιμα και δεν τα γνωριζε πολυς κοσμος... Καποια τα διαβασα φυσικα καποια τα παρατηρησα κτλ οπως ειπα παραπανω. Και κατι τελευταιο και σημαντικο. για να σου αποδειξω οτι τα ασπρα τερατα δεν εχουν ιδιο drop rate εφαγα 20 λεπτα να ψαχνω να βρω καποιο αρθρο που να λεει κατι και καθυστερησα να παω και γυμναστηριο... οποιος προσπαθει και ψαχνει γενικα αμοιβεται!!!
awake68 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 παιδία καταρχήν συγνώμη για το άσχετο post μου, αλλά ειλικρινά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το γέλιο μέχρι δακρύων που μου χαρίσατε! είχα να γελάσω πολύ καιρό έτσι!.. να είστε όλοι καλά! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... 6
mphxths Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 greeneye , εχε χαρη που διασκεδαζουμε το ακροατηριο !! 1. ειτε ολη την παραγραφο να παραθεσω ειτε την μιση το νοημα ειναι το ιδιο ....δεν το σωζεις!! 2.εσυ αναφερθηκες σε αραχνοπουλα..και μετα μου ριξες και ενα λινκ που το λεει και επισημος απο μπλιζ.ο επισημος ομως δεν μιλαει για αραχνες..μιλαει για tormented stingers...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΡΠΙΟΙ.....ποσο πιο απλο να στο κανω ? εμπλεξες τα ζωα παραδεξου το 3."Επισης μελετησα παρα πολυ τον πινακα με τους καλυτερους να δω τι οπλα ειχαν πως ντυνονταν πως ειχαν καλυτερο dps και πως ειχαν καλυτερο χρονο μεχρι να τους σκοτωσουν κτλ κτλ" Και οι καλυτεροι που παιζουν βαρβαρο παιζουν με οπλο+ασπιδα?και με τα gems που φορας στο chest?Οι καλυτεροι ειναι πανω πανω στην λιστα ξερεις...οχι κατω κατω 4.Την επιδειξη την εχεις ξεσκισει....τι θα σε πουμε προφητη...τι γνωριζεις κολπα που εμεις δεν γνωριζουμε...τι γνωριζεις εξελιξεις για το ΑΗ που δεν μας τις λες και τις κρατας για τον εαυτο σου επειδη ειναι τοσο σοβαρες και μεγαλειωδεις .. Το σκισες το καλσον 5.Οχι τιποτα χρησιμο..διασκεδαστικα ναι..χρησιμο οχι.Τουλαχιστον οχι τοσο χρησιμα οσο θες να τα περασεις....οπως σου γραψα και πριν..δεν μας ειπες κατι καινουργιο κατι που να μην εχει ειπωθει απο αλλους... Δεν ειπα οτι ζητησες δις , αλλα το θεμα ειναι οτι ζητησες..επειδη θεωρησες οτι ειπες κατι χρησιμο και επρεπε να πληρωθεις για αυτο. Και καποιοι σου δωσανε 5-10 μυρια..οχι γιατι βρηκαν χρησιμα τα λεγομενα σου..απλα επειδη διασκεδαζουν με το θρεντ (για να μην πω με τα λεγομενα σου και προσβληθεις ) Το θεμα ειναι οτι ενω σου δωσανε ελαχιστα μυρια..εσυ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ να τους τα δωσεις πισω εφοσον αγγιξεις το 1 - 5 ΔΙΣ!! δηλαδη σε κανα δυο χρονια 6.Για τα gems δεν εχεις δικαιολογια...τωρα που αυξηθηκαν τα λεφτα σου...τι δικαιολογια ειναι οτι περιμενεις να παρεις καλυτερο chest?!?!Δεν γνωριζεις οτι τα gems τα βαζεις και τα βγαζεις απο το ενα chest στο αλλο ?Ή τσιγγουνευεσαι τα 3-5χιλιαρικα για να τα βαλεις - βγαλεις?!?! Εεεεελα μην μας θεωρεις τοσο βλακες Τελος ξεκαβαλα απο το καλαμι που ονομαζεται "ξερω πολλα περισσοτερα απο πολλους εδω μεσα". Υπαρχουν ατομα εδω μεσα που χουν κατοσταρισει 2-3 φορες τουλαχιστον...εχουν ωρες παιξιματος οσες εχουμε εγω και συ μαζι χ 100 ...και λες να μην εχουν διαβασει και ψαξει πραγματα για το παιχνιδι....χαλαρωσε... Ειπαμε να διασκεδαζουμε τον κοσμο εδω περα..αλλα μην πιστευουμε οτι κανουμε κατι παραπανω απο αυτο 2
BlackScorpionX Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Και όλα αυτά για ένα game.... Και γαμώ.... it's not a game, it's a state of mind
ChrisAce Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Διάβασα τις τελευταίες σελίδες τώρα, και δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω.. Sent from my iPad using Insomnia
greeneye Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 γνωριζω πολυ καλα οτι θελω 2 σπαθια η τελος παντων 2 του 1-Η το προβλημα ειναι οτι δε μου επεσε ουτε ενα ποταπο με λιγο cd... δοκιμασα και εφαγα 10-15 Μ σε crafting kai epiσης τιποτα... δοκιμασα να δω μηπως πουλαει θυμα φτηνα αλλα ΔΕΝ! πως να το αλλαξω λοιπον?! δωσε εσυ ενα καλο και να δεις για ποτε το αλλαζω!!! δεν ειναι θεμα γνωσης ειναι οτι ΔΕΝ το εχω!!! Οσο αφορα τα gems περιμενω να κατοσταρισω θελω 3 Μ ετσι για το χαβαλε να περασω το limit μετα θα αρχισω το ξοδεμα... να φτασω 100 Μ δηλαδη ταυτοχρονα εψαχνα πανοπλια αλλα κοστιζει και δε θελω να δωσω και 50-80 Μ να παρω κατι καλο. Πανο απο ολα θελω ΣΠΑΘΙ. Για σενα δε φανηκε χρησιμο το τρικ αλλα ισως για αλλα παιδια φανηκε ας μας πουν αν δουλευει η οχι... η γενικα αν διαβασαν κατι χρησιμο απο οσα εγραψα γενικα... Δεκτα οποιαδηποτε σχολια. Οτι γραφω εγω ειναι καλοπροαιρετα! Για τα υπολοιπα δε θα επανελθω το ακροατηριο εβγαλε τα συμπερασματα του, δεν εχω να προσθεσω κατι, μην λεω τα ιδια! εβγαλα και δευτερο hellfire ring χειροτερο απο το πρωτο σε damage αλλα καπως καλυτερο σε προστασια οποτε το τσιμπησε ο ακολουθος και ανεβασε το ΧΡ... τωρα που κοντευουμε 100 χρησιμο θα ειναι, εχει μεγαλη ανηφορα το πραγμα! * Στο MP4 και μου το εβγαλε το organ me 40% ευτυχος! (μονος)
gozzar07 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Πανο απο ολα θελω ΣΠΑΘΙ. Awake ετοίμασε ένα σπαθί. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις