greeneye Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 ολα θα στα αποδειξω ολα... λες ο green να ειναι τοσο χαζος και να μην εψαξε αλλα σημεια του παιχνιδιου να φευγουν τα τερατα αερα πατερα οπως οι αραχνες?! οσο για τα Boss συγωμη αλλα δεν εχω χρονο για πεταμα γιατι θελω να μαζευω legendary και ΧΡ σκοτωνοντας ζομπι! Οποτε θελω να τις τρωω απο 300 ζομπι και να μαζευω πραμα! Οταν φτιαξω το χαρακτηρα παρακατω θα δεις τι χαστουκια θα πεφτουν!
greeneye Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 απαντηση στον μπηχτη οτι ΟΛΑ τα ζομπι ΔΕΝ εχουν 30% πιθανοτητα να περασουν το πρωτο roll δηλαδη να ριξουν αντικειμενο με το "bonus item" . Παραθετω εδω απαντηση απο επισημα χειλη της βλιζαρντ. ------------------------------------------------------------------------------------- Most monsters -- like say your everyday shambling zombies -- have a roughly 30% chance to drop loot. The exact percentage, however, varies from monster to monster (for example, the Tormented Stingers in Act III have a much lower chance because they spawn in large packs and are easy to kill). -------------------------------------------------------------------------------------- πηγη : αρθρο 7 - χρηστης Lylirra και url http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6794983614 Μετα απο αυτο το "ξεβρακομα" μπηχτη πιστευω οτι καταλαβες οτι ΔΕΝ ειναι το ιδιο να σκοτωνεις αραχνακια με το φυσημα απο το να σκοτωνεις ζομπι με περισσοτερα χαστουκια! Καθε φορα που θα με αμφησβητεις και θα σε ξεβρακωνω θα σε τιμορω με μερικα gold M τιμωρια φιλικα παντα green 3
greeneye Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 προτεινω οι υπολοιποι χρηστες να προτεινουν ποσα Μ να παρω δωρακι ετσι για το ξεβρακωμα! (μονο απο μπηχτη που ειναι και ανοιχτοχερης!!!) 1
overpower Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 προτεινω οι υπολοιποι χρηστες να προτεινουν ποσα Μ να παρω δωρακι ετσι για το ξεβρακωμα! (μονο απο μπηχτη που ειναι και ανοιχτοχερης!!!) Μια φορα σε καθε σελιδα αναφερεις για να σου δωσουν gold. Ελεος πια.
greeneye Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 overpower επειδη με αμφισβητει συνεχως για αυτο! αλλωστε το τονισα μονο απο μπηχτη! Οταν γραφω κατι ειμαι 100% σιγουρος αυτο θελω να καταλαβει! Σιγα game ειναι χαβαλε κανουμε δεν ειναι πραγματικα λεφτα. τι ειναι 5 και 10 Μ. Αλλωστε αμα μου πεσει π.χ 1 αντικειμενο και το δωσω 1 bilion h 5 bilion δε θα δωσω πισω το gold στα παιδια h δωρο gold ας πουμε? θα δωσω! μια παρεα ειμαστε...
mphxths Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 greeneye τον μονο που ξεβρακωσες ειναι τον βαρβαρο σου για να μην τρωει durability loss απο τις μαπες που τρωει...και επειδη μικρος ηθελα να γινω φιλολογος παμε να δουμε τι εγραψες....και γιατι δεν με ξεβρακωσες... 1. Ολα τα ασπρα τερατα ΔΕΝ ειναι το ιδιο... Αυτη η δηλωση ειναι ασαφης γενικη και αοριστη.Η σωστη διατυπωση θαταν "καποια ασπρα τερατα δεν εχουν το ιδιο drop rate με τα υπολοιπα γιατι ειναι ευκολο να σκοτωθουν" Με την δικη σου δηλωση μπορει καποιος να πει "Αρα τα ζομπι δεν ειναι το ιδιο με τα lacuni τερατα σε εκεινη την ερημο στο act2" , κατι που θα ηταν ψευδες προφανως.... Καταλαβες το λαθος σου ή θες και κακακια ? 2.αμα σκοτωσεις 100 μικρες αραχνες Τα "tormented stingers" που ο αναφερει ο συμπαθης κυριος της μπλιζ ..ειναι ΣΚΟΡΠΙΟΙ..ουχι αραχνες.....εφαγες ακυρο και εδω Μπορει να ειναι και οι αραχνιτσες στην ιδια κατηγορια με τους σκορπιους αυτους..αλλα μεχρι να το δω απο επισημα χειλη...εγω θα ξερω για σκορπιους 3.Επιβεβαιωσες αυτο που ελεγα στον awake στο παιχνιδι πριν κανα μισαωρο (μπορει να με διαψευσει ή να με επαληθευσει).Οτι τα διαβαζεις απο καπου και μετα ερχεσαι εδω και το παιζεις μουρη , προφητης και ο μελετημενος 4.Προφανως κανενας μας δεν παει και βαραει σκορπιακια και αραχνιτσες μπας και βγαλει μεροκαματο...αρα και μονο που το αναφερες στο ποστ σου ηταν ακυρο και μονο για λογους επιδειξης.... 5.overpower -> σε καθε σελιδα ζηταει gold ειτε σαν επιβραβευση αυτων που μας πασαρει για καινοτομα ειτε σαν τιμωρια. Η ουσια ειναι οτι προφανως δεν του πεφτουν τοσο πολλα legendaries οσα θελει να πιστευουμε και απο αυτα που πεφτουν δεν γινεται δουλεια στο ΑΗ .Αρα σου λεει απο που θα βγαλω λεφτα?απο τους ινσομνιακς!! Αμ δε...ο DH θελει πολλα λεφτα για να ντυθει greeneye...δεν ειμαι για εξοδα....!!! 6.Φτιαξε τα gems σου....δεν γινεται να εισαι τοσο μελετημενος σε ο,τι αφορα τους μηχανισμους του παιχνιδιου και να μην ξερεις οτι θες καλυτερα gems !! Φιλικα ο DH της γειτονιας ΥΓ: ρε φραγκοφονια περιμενεις να πιασεις 1-5billions για να επιστρεψεις τα λεφτα?τι σου δωσανε ρε καμμια περιουσια...?δηλ αν φτασεις στα 300-400μυρια..δεν θα το σκεφτεις να τα επιστρεψεις?? Ρε τον εβραιο 2
gildo Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 γιατι καθε φορα στα public games ριχνει 2-3 legendary χωρις run δηλαδη μολις παει 5nv συνηθως κανα 2 τη φορα 31 paragon.η με ψηνει να το αρχισω ξανα το game
nicoc89 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 παίζουν που παίζουν 3ης και ο κούκος θα πέσει και κανα lock στο thread και δεν θα έχω τι να παρακολουθήσω εχω πάρει το φαγητό μου και διαβάζω (μέχρι να μου φέρει ο θείος το under the dome ..) 1
BlackScorpionX Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Ρε αφήστε τα αυτά και ελάτε HC Θέλω και είναι πρόκληση αλλά δε νομίζω η (ευαίσθητη) καρδιά μου να αντέξει πιθανή απώλεια! Αν τουλάχιστον μπορούσες να συνεχίσεις softcore, θα έπαιζα HC αλλά τώρα...
Stavrakas13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Έχεις δίκιο, απλά η οικονομία είναι πιο ζωντάνη, οι τιμές λιγότερο γ@μημένες, και υπάρχει το challenge του να μην χρησιμοποιείς τα τέρμα επιθετικά OP builds του SC.
mphxths Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Έχεις δίκιο, απλά η οικονομία είναι πιο ζωντάνη, οι τιμές λιγότερο γ@μημένες, και υπάρχει το challenge του να μην χρησιμοποιείς τα τέρμα επιθετικά OP builds του SC. Σκεφτομαι πλακα πλακα να ξαναξεκινησω hc χαρακτηρα..τουλαχιστον να 60αρισει πριν τον κλαψω....
Stavrakas13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Σκεφτομαι πλακα πλακα να ξαναξεκινησω hc χαρακτηρα..τουλαχιστον να 60αρισει πριν τον κλαψω.... 100 P lvl ρε, aim high
Προτεινόμενες αναρτήσεις