greeneye Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 ειναι μεχρι να παρω τα πρωτα φραγκα... μετα θα τα ισοπεδωσω ολα... Stavraka ξερω θεωρεις ασημαντα τα 6 Μ... ολοι απο 6 Μ αρχιζουν ομως και καποια στιγμη λες πως κανανε τα bilion vre παιδι μου! κανεις δε γεννηθηκε πλουσιος στο Diablo...!
mphxths Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Τα ειχες 12μυρια/120μυρια ...και τωρα λες οτι εγιναν bid στα 3μυρια ενω τα ειχες 6/120.... Καταλαβαινεις οτι δεν βγαινουν τα νουμερα ε?Ασε που επιμελλως δεν φαινονται οι τιμες απο τα γαντακια στην εικονα... Εικαζω οτι τα εβαλες ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ..για να φευγουν ουε καν στο μυριο EDIT : 6/120 τα εχεις τελικα....
greeneye Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Τα ειχες 12μυρια/120μυρια ...και τωρα λες οτι εγιναν bid στα 3μυρια ενω τα ειχες 6/120.... Καταλαβαινεις οτι δεν βγαινουν τα νουμερα ε?Ασε που επιμελλως δεν φαινονται οι τιμες απο τα γαντακια στην εικονα... Εικαζω οτι τα εβαλες ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ..για να φευγουν ουε καν στο μυριο αχ αχ δε διαβαζεις και σωστα!!! ειπα οτι τα αγορασα 3 Μ απο θυμα! και τα εβαλα bid απο 6 Μ εως και 120 Μ ! Παραθετω εικονες γιατι οπως εχω ξανατονισει δεν λεω ΠΟΤΕ ψεματα!!! υ.σ : αυτα που ειχα παρει με 225.000 ηταν αλλα!!! και αυτα θα πιασουν φραγκα! Πειστηκες τωρα?! (στη δευτερη εικονα βλεπεις και αυτα που αγορασα με 225.000!) Οτι γαντι υπηρχε με παρομοια χαρακτηριστικα το χτυπησα σχετικα. Οποτε βαζω διαφορα και το πολυαγκιστρο πιανει παντα ψαρια...!
Stavrakas13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 ειναι μεχρι να παρω τα πρωτα φραγκα... μετα θα τα ισοπεδωσω ολα... Stavraka ξερω θεωρεις ασημαντα τα 6 Μ... ολοι απο 6 Μ αρχιζουν ομως και καποια στιγμη λες πως κανανε τα bilion vre παιδι μου! κανεις δε γεννηθηκε πλουσιος στο Diablo...! Καμία σχέση, μου αρέσει ο τρόπος που περιγράφεις τα πράγματα και που έχεις ακόμα τόσο ενθουσιασμό για το game.
mphxths Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 ρε πρασινοματη....μας εχεις μπερδεψει...διακοσια γαντια εχεις παρει..που να παρακολουθησουμε τις εξελιξεις.... Δεν μας ειχες ενημερωσει για τα 2α γαντια....!!! Στην 2η εικονα , με το βελακι δειχνεις αυτα που πηρε με 3μυρια..οχι τα αλλα με τα 225k....εδω μπερδευεσαι και συ ...απο μας περιμενεις κατι λιγοτερο ? ΥΓ:εγω λεω τραβα για ψαρεμα καλοκαιρι τωρα που ρθε...και ασε τα πολυαγκιστρα στο ντιαμπλο...
greeneye Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 ρε πρασινοματη....μας εχεις μπερδεψει...διακοσια γαντια εχεις παρει..που να παρακολουθησουμε τις εξελιξεις.... Δεν μας ειχες ενημερωσει για τα 2α γαντια....!!! Στην 2η εικονα , με το βελακι δειχνεις αυτα που πηρε με 3μυρια..οχι τα αλλα με τα 225k....εδω μπερδευεσαι και συ ...απο μας περιμενεις κατι λιγοτερο ? Ναι 2 ζευγη ειχα παρει, γιατι αυτος ο παπαρας με τα 225.000 μου χαλουσε τα μεγαλα ποσα, στο να φαινονται δηλαδη ΟΛΑ τα γαντια ακριβα και να τσιμπανε τα θυματα... Οταν δηλαδη 10 γαντια εχουν απο 100-300 Μ (καλα γαντακια οχι μαλακιες) και ενα 11κατο μια ιδεα ποιο χαμηλο εχει 225.000 τοτε κανενα θυμα δε θα παρει απο τα ακριβα... εκει τα αγοραζω και τα βαζω π.χ 20-50 Μ. εκει τσιμπαει το μελανουρι αν δε τσιμπησει αλλο μεγαλυτερο με 100 και 200 Μ. Για αυτο τα αγορασα και τα 2... Και επειδη οπως ξερεις παιζω τωρα ΑΚΤ1 και καθομαι και γραφω εδω, μπορει να γραφω εδω αλλα το σπιτακι εχει φωτα...!!!
BlackScorpionX Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Ναι 2 ζευγη ειχα παρει, γιατι αυτος ο παπαρας με τα 225.000 μου χαλουσε τα μεγαλα ποσα, στο να φαινονται δηλαδη ΟΛΑ τα γαντια ακριβα και να τσιμπανε τα θυματα... Οταν δηλαδη 10 γαντια εχουν απο 100-300 Μ (καλα γαντακια οχι μαλακιες) και ενα 11κατο μια ιδεα ποιο χαμηλο εχει 225.000 τοτε κανενα θυμα δε θα παρει απο τα ακριβα... εκει τα αγοραζω και τα βαζω π.χ 20-50 Μ. εκει τσιμπαει το μελανουρι αν δε τσιμπησει αλλο μεγαλυτερο με 100 και 200 Μ. Για αυτο τα αγορασα και τα 2... Και επειδη οπως ξερεις παιζω τωρα ΑΚΤ1 και καθομαι και γραφω εδω, μπορει να γραφω εδω αλλα το σπιτακι εχει φωτα...!!! An auction house master is being born! (darn they grow so fast) Έτσι λειτουργούσε το ΑΗ στο wow και πραγματικά μπορούσες να είσαι Ο αφεντικόΣ στο AH αλλά εκεί ο server ήταν περιορισμένος, τα αντικείμενα συγκεκριμένα κοκ και πήγαινες κυρίως σε αναλώσιμα. Δεν ξέρω αν μπορείς να το κάνεις αυτό στο d3, δε νομίζω δλδ, γιατί όλο και κάποια παρόμοια γάντια με λιγότερα stats θα υπάρχουν. Η προσφορά είναι τεράστια ενώ η ζήτηση μικρή. Τέλοσπάντων, πολύ σε χαίρομαι! Όταν θα βγάλεις billion θα σου φέρουμε τούρτα (εγώ πάντως πάνω από 130-150m ποτέ δεν άντεξα να κρατήσω ) 1
greeneye Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) blackscorpion το σπιτακι να μην πεσει με κανενα σεισμο και θα δεις το billion συντομα!!! edit : 2 πρασινακια στο σπιτι! ελπιζω να ειναι το 1 καλο...! edit : περιμενα καλυτερο chest αλλα δε μαμιεται κατι λιγα θα παρουμε παλι... Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2013 από greeneye 1
greeneye Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Εγώ δεν θα αγόραζα αυτό το chest ούτε για 10κ και 5Μ να παρω κερδος θα ειναι! εγω τα πολλα ομως τα βγαζω πλεον απο τους χορηγους ( ) οποτε μην αγχωνεσαι αν πιασει πολλα... εσυ τελικα θα μπεις στη λιστα η οχι?! πες να σε προσθεσω να παιξουμε και κανα game μαζι. Εκτος αν αλλαξες αποφαση οποτε κανενα προβλημα!
gozzar07 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 εσυ τελικα θα μπεις στη λιστα η οχι?! πες να σε προσθεσω να παιξουμε και κανα game μαζι. Εγώ πάντως το έπιασα το υπονοούμενο.. 2
greeneye Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 για την ιστορια και μονο.. τα αγορασα με 3 Μ τελικως πουληθηκαν 10,5 Μ περιπου καθαρα... δε με χαλασε απλα ελπιζα και σε παραπανω αλλα μαλλον κοντραριστηκαν μονο 2 ατομα... αναμενω τα αλλα που αγορασα με 225.000 να δουμε τι ψαρια θα πιασουμε!
nicoc89 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 αυτό το είχα σκεφτεί να το κάνωίσως και να το κάνω επειδή ψιλοβαρέθηκα το d3 και πάλιθα γίνω επειχηριματίας του AH χαχαχα 1
greeneye Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 εχω φιλοσοφησει στο μυαλο μου τι θα "παιχτει" παρακατω στο Diablo3 και οταν λεω παρακατω εννοω μεχρι που θα βγει το expansion... ΕΚΕΙ θα πεσει η μεγαλη οικονομα και θα αναγεννηθει το ΑΗ... δε μπορω να πω κατι παραπανω γιατι οπως καταλαβαινετε το κραταω για μενα. Ομως μεχρι τοτε ετοιμαστε τους χαρακτηρες σας και μαθετε λεπτομερειες που παιζουν ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις