Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ετοιμα τα κλειδια βρε και εξαλλου παιζω σε ΜΡ10 με το συστημα αρα χρειαζομαι το hellfire. Εχω ενα αλλα

θελω και 1 για τον ακολουθο και να αλλαξω το δικο μου γιατι μου εβγαλε ΜΑΠΑ !!!

Δημοσ.

εγώ έψαχνα για μέρες να βρω άτομα και δεν βρηκα

τα παράτησα και συνεχίζω χωρίς hf

Δημοσ.

εχω ετοιμα τα κλειδια βρε και εξαλλου παιζω σε ΜΡ10 με το συστημα αρα χρειαζομαι το hellfire. Εχω ενα αλλα

θελω και 1 για τον ακολουθο και να αλλαξω το δικο μου γιατι μου εβγαλε ΜΑΠΑ !!!

Νομίζω δεν έγινα σαφής...ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!!!!

Συν ότι μάλλον δε θα βρεις άτομα.Προσωπικά στον ίδιο χρόνο με ένα uber run, κάνω 3 κανονικά...

Δημοσ.

Προτιμώ να σε κάνω carry σε mp10 run (πολλές φορές), παρά σε ubers.Αυτό λέω.

Να βγάλεις δαχτυλίδι αξίζει.Να κάνεις συνεχώς runs (>mp10 συνήθως) μπας και βγει καλό roll όχι

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ χτες με marketparts, gozzar και nevermore είχα ένα πολύ καλό drop που έφυγε για 125m!!

125m-10m (ξερεις εσυ) = 115m.. Μιά χαρά!

Αυτό είναι ατυχία...εγώ να είμαι Λευκάδα 3ήμερο και εσείς να σκίζεστε στα drops...Gozzar αγόρι μου, με τους άλλους τα φιλέτα, με μένα τα frostburn...

Αν μπορείς φίλε Lalani μην βουτήξεις το κορμί σου το φιδίσιο στο Πορτο-Κατσίκι.. Θα αναγκαστούν να το κάνουν Πόρτο-ΚατσικοΠόδαρος και δεν λέει. Κάτσε εκεί εσυ κι ασε μας εμάς να lootαρουμε! (οτι μας αφήνει ο greeneye)

Πάντως κι εγω το Hellfire με τον WD μου το έβγαλα paragon 30. Σιγά τ'αυγά, συμφωνω με τον n00ba τον Lalanis.

• Like 2
Δημοσ.

Πως δεν αξίζει ρε συ, μαζί με τα valor το ring δίνει αρκετά παραπάνω xp από οτι έδινε παλιότερα.

έχει δίκιο ο Lalanis man, το HF ρινγκ είναι η μούφα όλου του game!..με τα  σημερινά δεδομένα.

τώρα με το τόσο καλό buffαρισμα που έχει πέσει στο XP σε πάρτι με 4 άτομα και mp10 τα ποσοστά όλων των παικτών κυμαίνονται από 1.150 με 1.350 στο συνολικό μπόνους τους, όποτε νομίζω σε ένα τέτοιο ποσοστό της τάξης του 1.300, το + 35%, δηλαδή 1.335%..,από το ρινγκ είναι λιγοστό και ασύμφορο, διότι σου μειώνει την ισχύ στο συνολικό σου dmg, με αποτέλεσμα να καθυστερείς πολύ σε pack & elite και παράλληλα αυτό να δυσκολεύει και να δυσανασχετεί και όλη την υπόλοιπη ομάδα χάνοντας χρόνο άρα και περισσότερο loot.

Οπότε με ένα καλό ρινγκ όπως προαναφέρθηκε, αποφεύγεις όλα τα άνω...

Τώρα αν το craft σου όμως είναι πολύ καλό εκεί αλλάζουν τα δεδομένα αλλά αυτό δυστυχώς είναι πολύ σπάνιο στο να πετύχεις αρκετά καλό craft αλλά φυσικά και όχι ακατόρθωτο..

Οι περισσότεροι παίκτες έχουν παρατήσει το HF ρινγκ, αλλά αρκετοί όμως παίζουν μόνο με το ruby στο helm (31%, έχει και 33%!!! lol) όπου αυτό δεν έχει καμία απολύτως επιρροή στο συνολικό dmg τους.

ο υποφαινόμενος δεν έχει κανένα % XP στο gear του γιατί είναι noobas!  

Δημοσ.

Είπα να δοκιμάσω κι εγώ το βρωμόσπιτο στο ACT1 με τον CMWW μάγο μου αν και μόλις 14lvl paragon και στο 6ο λεπτό είχα το παρακάτω:

Screenshot019.jpg

Ένα χάλι και μισό ήτανε όταν το άνοιξα, αλλά επιτέλους ξεκίνησε να πέφτει πράμα... έστω και κίτρινο ρε αδελφε!! Πλέον γεμίζω inventory γι αστείο και ας τρέχω με μόλις 360% χωρίς stacks.

Δημοσ.

έχει δίκιο ο Lalanis man, το HF ρινγκ είναι η μούφα όλου του game!..με τα  σημερινά δεδομένα.

τώρα με το τόσο καλό buffαρισμα που έχει πέσει στο XP σε πάρτι με 4 άτομα και mp10 τα ποσοστά όλων των παικτών κυμαίνονται από 1.150 με 1.350 στο συνολικό μπόνους τους, όποτε νομίζω σε ένα τέτοιο ποσοστό της τάξης του 1.300, το + 35%, δηλαδή 1.335%..,από το ρινγκ είναι λιγοστό και ασύμφορο, διότι σου μειώνει την ισχύ στο συνολικό σου dmg, με αποτέλεσμα να καθυστερείς πολύ σε pack & elite και παράλληλα αυτό να δυσκολεύει και να δυσανασχετεί και όλη την υπόλοιπη ομάδα χάνοντας χρόνο άρα και περισσότερο loot.

Οπότε με ένα καλό ρινγκ όπως προαναφέρθηκε, αποφεύγεις όλα τα άνω...

Τώρα αν το craft σου όμως είναι πολύ καλό εκεί αλλάζουν τα δεδομένα αλλά αυτό δυστυχώς είναι πολύ σπάνιο στο να πετύχεις αρκετά καλό craft αλλά φυσικά και όχι ακατόρθωτο..

Οι περισσότεροι παίκτες έχουν παρατήσει το HF ρινγκ, αλλά αρκετοί όμως παίζουν μόνο με το ruby στο helm (31%, έχει και 33%!!! lol) όπου αυτό δεν έχει καμία απολύτως επιρροή στο συνολικό dmg τους.

ο υποφαινόμενος δεν έχει κανένα % XP στο gear του γιατί είναι noobas!  

Κοίτα τα μαθηματικά τα έκανες λάθος γιατί το xp bonus από το valor έχει γίνει πολλαπλασιαστής οπότε το ring δεν δίνει μόνο 35% xp. 

Απλά έκανα κ εγώ λάθος νόμιζα δίνει αρκετά περισσότερο από όσο όντως δίνει που είναι γύρω στα 65% με 5 valor

Δημοσ.

Όντως δεν είναι +35% είναι x35%...

Και πάλι ισχύουν τα παραπάνω...

Επίσης αυτό με το μύθο με το σπίτι, να το κάνω Debunk ή να το αφήσω έτσι γιατί περνάμε καλά;;;

• Like 1
Δημοσ.

Ναι συμφωνώ νόμιζα έδινε παραπάνω αλλά είναι περίπου 65% όπως είπα που δεν είναι τρομερό για να θυσιάσεις τόσο dps από ένα καλό ring. 

Εκτός και αν έχεις πολύ καλό trifecta τουλάχιστον hf ring

Δημοσ.

Επίσης αυτό με το μύθο με το σπίτι, να το κάνω Debunk ή να το αφήσω έτσι γιατί περνάμε καλά;;;

Θα κλείσεις πολλά σπίτια.. Άντε να πλατσουρίσεις...

Δημοσ.

παιδια συμφωνω εν μερη το θεμα ειναι οτι με το ring που εχω (αν το βαλω) παιρνω μεν περισσοτερο dmg αλλα οχι τοσο που να δικαιολογει να βγαλω το Ηellfire. διαφορα μεγαλη θα εκανε στο χαρακτηρα μου μονο τα 1-Η με 150-200% CD. Οτι ring να βαλω δεν αλλαζουν σπουδαια πραγματα γιατι πολυ απλα ΔΕ ΣΚΟΤΩΝΩ BOSS sto mp10 αλλα μονο ζομπι για πολλα legendary kai to 110 K

poy ginetai 450Κ με berserker μου φτανει και μου περισσευει! Οποτε θελω ΧΡ και αφηνω το hellfire ring (prospauv na βγαλω ενα καλυτερο) alla ama moy pesei me crafting κανα καλο σπαθι και φαρμαρω σε ανωτερο level τοτε το ξαναβλεπω...

Ειδατε ο KAPWS? το επιασε το νοημα πως να εκμεταλευτεις το bonus item και να ΜΗΝ περιμενεις 100 χρονια τα 5 valor

καθε φορα! Μπραβο ΚΑΠWS!

:-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...