Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νούμερο ένα thread στο insomnia.

Πάντως την καταβρίσκετε με την πάρτη σας έτσι?

Εμείς στο δίπλα thread του LoL είμαστε σε φάση group therapy,

Προσωπικά συνεχίζω Path of Exile που όσο πάει γίνεται καλύτερο και πιο εθιστικό, και έχω ξεγράψει διαβόλους, τριβόλους, βελζεβούληδες και κατσικοπόδαρους. Χαίρομαι που περνάτε ωραία πάντως :)

• Like 3
Δημοσ.

ενα μικρο run με τα παιδια σε group 4 ατομα και επεσαν 3 legendary καλα ηταν... το πρωτο στα 5 sec μιλαμε δεν υπαρχει!

Η πλακα ειναι οτι τα 2 αξιζουν κατι-τις...!

και γαντακι καλο με τριπλετα at speed - cd - cc και καλο dex

και amulet kalo.

Ετσι παμε δυνατα για καλες πωλησεις...

post-44836-0-10625900-1371944298_thumb.jpg

post-44836-0-27255900-1371944325_thumb.jpg

Δημοσ.

Γιατί να μην περνάμε;! Μια χαρά, δεν ενοχλΑμε κανέναν, παίζουμε ήσυχα ήσυχα εδώ... μας λέει και ο greeneye τις ιστορίες γύρω από τη φωτία, πίνουμε και κάνα potion (ξέρεις... από τα άλλα τα καλά... από αυτά που δεν πουλάνε οι vendor στο d3) και είμαστε super!

Δημοσ.

Εγώ χτες με marketparts, gozzar και nevermore είχα ένα πολύ καλό drop που έφυγε για 125m!!

rmdo.jpg

αντε και στο 1 bilion!!!!!!!!!!!

πες και id να σε προσθεσουμε ρε (δεν το λεω για τα 10 Μ αν και τωρα εχεις χρημα βλεπω :-) ) να μεγαλωσει το παρεακι να παιζουμε ολοι

Δημοσ.

Αυτό είναι ατυχία...εγώ να είμαι Λευκάδα 3ήμερο και εσείς να σκίζεστε στα drops...Gozzar αγόρι μου, με τους άλλους τα φιλέτα, με μένα τα frostburn...

• Like 1
Δημοσ.

ασχετο με το diablo 3 αλλα εχει μεσα diablo το θεμα.μου εκανε δωρο ενα φιλαρακι το diablo 2 μαζι με το expansion δεν ειχα παιξει diablo 2 καθολου.απλα επειδη καπου ειδα οτι καποιοι ειχαν προβλημα με τα windows 7 και με το full screen στην επανεκδοση δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα παιζει και σε vista και σε 7 κανονικα και σε full screen χωρις να ρυθμισεις τιποτα μαλλον το προβλημα πρεπει να υπηρχε σε αυτα που ειχαν βγει στην πρωτη κυκλοφορια του diablo2.

Δημοσ.

παιδια εχω ετοιμα τα κλειδια για να μπω για machines... μου λειπει βασικα το organ στην πυλη δεξια

που βγαινει ο γοριλας με το μαγο που κανει φουσκες ... δε θελω να μπω με 40%... το θελω με μεγαλι πιθανοττητα.

Σε τι level μπορει το παρεακι μας να το βγαλει και αν εχετε κλειδια να μπουμε ? πρεπει ολοι να εχουν η αρκουν

μονο τα δικα μου 9 κλειδια? ευχαριστω!

Δημοσ.

Μετά τις αλλαγές στο χρ δε νομίζω ότι αξίζει να τρέχεις για hellfire.Πάρε ένα καλό ring που θα σε βοηθήσει να παίζεις σε πιο μεγάλο mp και είσαι οκ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...