nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 μπήκα για ένα γρήγορο run mf 392 - valor 0 και είχα double drop legendaryδεν είναι καλά , όμως δεν έχει σημασία , το θέμα είναι οτι πέφτουν
Stavrakas13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Λέτε να το πατσάρουν το γκλιτς; Αν το βάλει κάποιος στα bug reports με hotfix θα το εξαφανίσουν
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 αν ηταν και glitch θα μπορούσαν αυτό γίνεται οπουδήποτε και αν δοκιμάσειςγια να το εξαφανίσουν θα πρέπει να το αλλάξουν στο mp10 να μην ρίχνει bonus itemσίγουρα πάντως κάποιος κομπλεξικός που δεν μπορει να το κάνει θα το βάλει στο bug reports
lalanis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Αν το βάλει κάποιος στα bug reports με hotfix θα το εξαφανίσουνΕίπα καθόλου "Nerf στο βάρβαρο" σήμερα;
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 nefr στους wiz γιατι κάνουν rollface το mp10 (cm)nefr στους monks (infinite stun build)nefr στις grenades του dhneft στον wd (έτσι επειδή μου τη βάρεσε)
greeneye Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 μπήκα για ένα γρήγορο run mf 392 - valor 0 και είχα double drop legendary δεν είναι καλά , όμως δεν έχει σημασία , το θέμα είναι οτι πέφτουν Πεστα ρε nicoc89!!!!!!! αυτη ειναι φωτο μαν! 2πλο legendary drop και μαλιστα στην αυλη του εξοχικου!!! Μπηχτη μπηχτη εισαι εδω?! στοχος το 3πλο legendary drop στο παλιοσπιτο!!! Μπραβο man! συνεχισε δυνατα... ασε που φτασαμε παραγκον υψηλο με 0 χαρακτηρα (για ΜΡ5!!! ) αφου εχουμε υψηλο ΧΡ!!! Παιδια μολις εκανα και αλλη μαγκια... αλλαξα shoulders και παω τωρα με 531% MF για να τα ΙΣΟΠΕΔΩΣΩ ΟΛΑ!!! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΟΥΠΕΡ VIDEO...!!! 1
overpower Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Ειπα να ανεβασω βαρβαρο να δω και εγω το κολπακι, πηγα 17 το σταματησα για να παω πισινα. Btw σας βαζω 1 εβδομαδα καιρο, θα το φτιαξουν μετα. Δεν παιζει να μην το εχει δει κανεις εκει στην blizzard.
greeneye Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Ειπα να ανεβασω βαρβαρο να δω και εγω το κολπακι, πηγα 17 το σταματησα για να παω πισινα. Btw σας βαζω 1 εβδομαδα καιρο, θα το φτιαξουν μετα. Δεν παιζει να μην το εχει δει κανεις εκει στην blizzard. Αμα δουν εμενα να παιζω μπορει και να φαω ban... εχω ξεσκιστει στα legendary! Σημερα μπηκα να παιξω με τα παιδια στο ασχετο χωρις συνενοηση σε ΜΡ10... καλα μιλαμε εφαγα πολυ ξυλο αφου ο βαρβαρος μου ειναι για ΜΡ5. Και σκοτωναμε αρχηγους και ιστοριες! Ομως ετρεχα με 586% mf και με το καλημερα στα παιδια 2 legendary!!! δεν υπαχει μιλαμε... ακολουθει συντομα γαργαλιστικο video... θα κανω edit. edit : καλη διασκεδαση!!! http://www.youtube.com/watch?v=qD4-VT0twqQ&feature=youtu.be
lalanis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 nefr στους wiz γιατι κάνουν rollface το mp10 (cm) nefr στους monks (infinite stun build) nefr στις grenades του dh neft στον wd (έτσι επειδή μου τη βάρεσε) Ε όχι τον dh, κρίμα είναι...
Stavrakas13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Είπα καθόλου "Nerf στο βάρβαρο" σήμερα; Ε δεν χρειάζεται κιόλας φροντίζουν άλλοι
mphxths Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Ρε σοβαρευτειτε με τον DH.. τι νερφ λετε.... εχω 270k dps και οι ρουκετες εδαφους εδαφους κανουν 300-350k dps αντε να δω κανα 400αρι... Ο wd με 150-180k dps αν βγαλει τις νυχτεριδες...αγγιζει το μυριο dmg. Μην τα ισοπεδωνουμε ολα δηλαδη !! greeneye...μαθε να παιζεις ομαδικα και ασε τις κορωνες για τα legendaries...αλλου πηγαιναμε εμεις , αλλου εσυ...ο gozzar πηγε να χτυπησει ενεση απο τις τοσες φορες που στο ελεγε....και συ δεν μιλουσες παρα μονο οταν επεσε το legendary... κατα τα αλλα legendaries πεσανε σημερα παντου , στο σπιτι , στο fields , στο dhalur oasis , οπου βαζει ο νους σου ....δεν ειναι αποκλειστικοτητα κανενος μερους.... ΥΓ: αυτος που κατουραει οβιδες στο βιντεο του greeneye ειναι ο υποφαινομενος
greeneye Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Ρε σοβαρευτειτε με τον DH.. τι νερφ λετε.... εχω 270k dps και οι ρουκετες εδαφους εδαφους κανουν 300-350k dps αντε να δω κανα 400αρι... Ο wd με 150-180k dps αν βγαλει τις νυχτεριδες...αγγιζει το μυριο dmg. Μην τα ισοπεδωνουμε ολα δηλαδη !! greeneye...μαθε να παιζεις ομαδικα και ασε τις κορωνες για τα legendaries...αλλου πηγαιναμε εμεις , αλλου εσυ...ο gozzar πηγε να χτυπησει ενεση απο τις τοσες φορες που στο ελεγε....και συ δεν μιλουσες παρα μονο οταν επεσε το legendary... κατα τα αλλα legendaries πεσανε σημερα παντου , στο σπιτι , στο fields , στο dhalur oasis , οπου βαζει ο νους σου ....δεν ειναι αποκλειστικοτητα κανενος μερους.... ΥΓ: αυτος που κατουραει οβιδες στο βιντεο του greeneye ειναι ο υποφαινομενος σιγουρα σε ολα τα μερη βγαζει, ομως ειπαμε το ΑΚΤ1 βολευει γιατι βγαζει ζομπι παναργα και βολευει το περικικλωμα... σε αλλα μερη εχει ταυρους ας πουμε η δεντρα με πρασινη ενεργεια... και αντε γεια! Παιδια οταν εφευγα ηταν επειδη δεν ειχα ενεργεια, δεν το εχω το MΡ10 και εσεις τα βαζατε με αρχηγους!!! Μολις φτιαξω το χαρακτηρα μου θα μπορω να ακολουθω. Αλλωστε μπηχτη εσυ ειδες οταν παιξαμε μαζι ΜΡ7 παρολο που δεν το ειχα ποσο ωραια επαιζα και σε προστατευσα ουκ ολιγες φορες σωστα ?! Καποιες φορες γυρισα και για το video για αυτο δε σας παρακολουθουσα σωστα! 1
mphxths Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 σιγουρα σε ολα τα μερη βγαζει, ομως ειπαμε το ΑΚΤ1 βολευει γιατι βγαζει ζομπι παναργα και βολευει το περικικλωμα... σε αλλα μερη εχει ταυρους ας πουμε η δεντρα με πρασινη ενεργεια... και αντε γεια! Παιδια οταν εφευγα ηταν επειδη δεν ειχα ενεργεια, δεν το εχω το MΡ10 και εσεις τα βαζατε με αρχηγους!!! Μολις φτιαξω το χαρακτηρα μου θα μπορω να ακολουθω. Αλλωστε μπηχτη εσυ ειδες οταν παιξαμε μαζι ΜΡ7 παρολο που δεν το ειχα ποσο ωραια επαιζα και σε προστατευσα ουκ ολιγες φορες σωστα ?! Καποιες φορες γυρισα και για το video για αυτο δε σας παρακολουθουσα σωστα! 1. poison λεγεται ....δηλητηριο Οι περιγραφες σου ειναι απολαυστικες παντως 2. δεν τα βαζαμε εμεις με αυτους..αλλα συνηθως αυτοι μας κυνηγαγανε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις