Tmark Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Ρε παιδιά τι είναι αυτό το γαμώσπιτο που λέτε όλη την ώρα? Δεν έχω καταλάβει. Κάνει spawn weeping hollow?
greeneye Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Ρε παιδιά τι είναι αυτό το γαμώσπιτο που λέτε όλη την ώρα? Δεν έχω καταλάβει. Κάνει spawn weeping hollow? το κολ*σπιτο αυτο ειναι ενα σπιτι που το λεμε εξοχικο και παμε με κανα γκομενακι για σεξο-καταστασεις μακρια απο τα φωτα της μονιμης γκομενας μας... Το σπιτι αυτο ειναι γεματο με legendary, οποτε οταν δινεις μαχες εκει γυρω με διαφορα ζομπι τοτε πεταει και μερικα legendary! Το εμφανιζει στο weeping hollow συνηθως κατω στο χαρτη λιγο αριστερα η δεξια... Εκει συνηθως μαζευει300-500 ζομπι για πλακα οποτε τρως πολυ ξυλο, αλλα ριχνεις κιολας για να σου πεσει το καφετι η το πρασινακι... * θα βγεις στο ΑΚΤ1 στο cemetery of the forsaken και θα βγεις εξω απο την πορτα οπως εδειξα στο video που ανεβασα για να μπεις στο weeping hollow. (ουσιαστικα πας αναποδα σε κινηση...) * Επ σε τσιμπησα Τ-Μαρκ! ! εχουμε διαθεσιμα τα 10 Μ ?!
greeneye Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Αμε θα στα δώσω το βράδυ! ευχαριστω! χτες ειχε πολυ πλακα, με ειχαν στριμωξει καμια 150 αρια τερατα στο σπιτι και εβγεναν και αλλα ακομα γιατι εχει κατι ζομπι που εμφανιζουν 2 ανθρωπακια συνεχως καινουρια, αυτους ΔΕΝ τους σκοτωνουμε για να ερχονται συνεχεια τερατα...! Εκει λοιπον που επεφτε το ξυλο της αρκουδας και με ειχαν τοιχο και δε μπορουσα να κουνηθω απο τα πολλα χαστουκια που ετρωγα πεταξα και βρεθηκα εκτος του μπουγιου! ατυχια βεβαια γιατι βολευει να εισαι μεσα! τελικα εριξα 210 τερατα με 10 κιτρινα 1 legendary μουφα και εχασα απο μαλακια γιατι ξεχασα να πατησω rend απο τα πολλα, θα εριχνα τουλαχιστον αλλα 100 τερατα...
awake68 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 το κολ*σπιτο αυτο ειναι ενα σπιτι που το λεμε εξοχικο και παμε με κανα γκομενακι για σεξο-καταστασεις μακρια απο τα φωτα της μονιμης γκομενας μας... Το σπιτι αυτο ειναι γεματο με legendary, οποτε οταν δινεις μαχες εκει γυρω με διαφορα ζομπι τοτε πεταει και μερικα legendary! Το εμφανιζει στο weeping hollow συνηθως κατω στο χαρτη λιγο αριστερα η δεξια... Εκει συνηθως μαζευει300-500 ζομπι για πλακα οποτε τρως πολυ ξυλο, αλλα ριχνεις κιολας για να σου πεσει το καφετι η το πρασινακι... * θα βγεις στο ΑΚΤ1 στο cemetery of the forsaken και θα βγεις εξω απο την πορτα οπως εδειξα στο video που ανεβασα για να μπεις στο weeping hollow. (ουσιαστικα πας αναποδα σε κινηση...) * Επ σε τσιμπησα Τ-Μαρκ! ! εχουμε διαθεσιμα τα 10 Μ ?! από την μία διαβάζω για μόνιμη γκόμενα και εχτρα γκομενάκια και από την άλλη ότι τσίμπησες τον Τmark! ρε, μαν μήπως είσαι καβουρογαμόσαυρος και μας το κρύβεις??? 2
awake68 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Με είπες κάβουρα ρε φίλε? Καλά τώρα με βάζεις κανονικά σε υποψίες!!! Δηλαδή γαμόσαυρος είσαι, και μόνο ο κάβουρας σε πείραξε ! Το post μου ήταν για τον greeneye, αλλά βλέπω ότι το ¨τσίμπημα¨ πάει πολύ εδώ μέσα! Άντε να δούμε και ποιος άλλος θα βρεθεί… 1
nicoc89 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 εγώ δεν ξέρω πως τα καταφέρνω αλλα μονίμος με 100 χιλιάδες gold ειμαι
greeneye Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 100.000 η 100.000.000 δηλαδη 100 Μ ?! Τ-Μαρκ μη μασας... επειδη σε ειπανε τσιγγουνη απο 10 Μ καντο 12-15 Μ να δειξεις οτι δεν εισαι σπαγγος!
mphxths Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Το σπιτακι στο weeping hollow ειναι λιγο πολυ εκει που ειναι πεθαμενος ο βοηθος του blacksmith ...εχει και ενα πηγαδακι αν εχω δει καλα... @greeneye τα 2 μυρια δεν πρεπει να τα φτανω . Εχω αρκετα αντικειμενα για πουλημα...που ειτε ειναι πολυ σαβουρα για να πουληθουν ειτε πολυ ακριβα για τον κοσμο να τα παρει
lalanis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 τοσα video ανεβασα που με μαπα χαρακτηρα αντεχω λειζερ κοντους χοντρους λιγνους και boss με χαρακτηρα να γελαει kai o vendor και εσεις ψοφατε se 10 sec ? θελετε να με τρελανετε?! εγω χανω πολυ δυσκολα οπως εδειξα και σε σχετικο video... το REND σε κανει αθανατο αρκει να βαρας σε ΜΑΖΑ γιατι εκει που ρουφαει ζωη ρουφαει απο πολλα τερατα δηλαδη λαικα με ενα REND γεμιζω ζωη 3 βαρβαρους!!! Ώπα πέφτει γλέντι; στον 100άρι;
greeneye Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 παντως τον τελευταιο καιρο αμα δειτε και τη φωτο εδωσα κατι ψιλα με λιγα Μ . κατι γινεται... εχω και εγω μερικα τα βαζω μια real και μια gold και αναμενω. Κατεβαζω τιμες, βαζω και κανενα ψηλα ετσι για κανενα θυμα οτι και καλα ειναι καλο αμα μοιαζει καλο κτλ. Οτι μπορουμε κανουμε! Στοχος μου να φτιαξω τον βαρβαρο να φαρμαρει ανετα ΜΡ10 και μετα 1 γαματο αντικειμενο... Ανεβαζω σιγα σιγα και μαγο. ειμαι level 9 * lalani τι λες δε σε επιασα...
lalanis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 παντως τον τελευταιο καιρο αμα δειτε και τη φωτο εδωσα κατι ψιλα με λιγα Μ . κατι γινεται... εχω και εγω μερικα τα βαζω μια real και μια gold και αναμενω. Κατεβαζω τιμες, βαζω και κανενα ψηλα ετσι για κανενα θυμα οτι και καλα ειναι καλο αμα μοιαζει καλο κτλ. Οτι μπορουμε κανουμε! Στοχος μου να φτιαξω τον βαρβαρο να φαρμαρει ανετα ΜΡ10 και μετα 1 γαματο αντικειμενο... Ανεβαζω σιγα σιγα και μαγο. ειμαι level 9 * lalani τι λες δε σε επιασα... Ο awake είναι ρ100, μην τον γλεντάς τον άνθρωπο...Προσπαθεί... 1
awake68 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Ο awake είναι ρ100, μην τον γλεντάς τον άνθρωπο...Προσπαθεί... o Awake (την έπαιζε) με τον wizzard του που είναι 72 παραγκον και ακόμα κάνει αλλαγές και στα skills του αλλά και στο gear του διότι ο wizzard βρισκόταν στον πάγκο (αναπληρωματικός) εδώ και (6) έξι μήνες !!! Να ξέρουμε τι γράφουμε και τι διαδίδουμε φίλε μου @ mphxth! Διότι άμα ο παππούς (την παίζει) με τον Monk του μάλλον το σκουλήκι θα έτρωγε όλων μαζί τον αγαπητό μας (άνω) φίλο μόνο και μόνο από την τρομάρα του!
greeneye Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 φρεσκα ψαρια... 4 απογευμα και ξεκιναει το run (21/06/2013). Μεσα σε 9 λεπτα 2 legendary και μαλιστα συνομιλουσα και με μπηχτη και ο ανθρωπος τι να πει... οπως ειναι λογικο αδυνατει να το πιστεψει!!!!! level63 και τα 2! ακομα δεν τα ανοιξα... 4:05 to πρωτο και 4:09 to δευτερο!!! * δεκτος οποιοσδηποτε ελεγχος οτι δεν αγορασα ΚΑΝΕΝΑ legendary και δεν το εριξα κατω! Απο το AH φαινονται αλλωστε ολα... edit : κριμα και εβγαλε lacuni... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις