Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Στο δικό μου post (1115) που είχε και υπογραμμισμένο το requires a constant internet connection to play πώς και δεν το είδε κανείς;
Xorxhs! Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 μια χαρα ειναι το auction house πολυ καλη ιδεα!
SPANK Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Ναι πολύ καλή ιδέα οι gold farmers θα αλλάξουν ξαφνικά παιχνίδι. Δεν μπορώ να καταλάβω με ποιο σκεπτικό η blizzard έβγαλε το auction house που θα περιλαμβάνει κανονικά λεφτα. Μήπως αποφάσισε απλα να στραφεί πλεόν στην τσέπη των καταναλωτών και οχι στο καθεαυτό το παιχνίδι πλέον ? Επίσης να κάνω μια πρόταση να κάνει το ιδιο και στο auction house του warcraft
nicoc89 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Επίσης να κάνω μια πρόταση να κάνει το ιδιο και στο auction house του warcraft τότε θα έπρεπε να βγάλουν ολα τα ban που εχουν σχέση με αυτο
Merdock Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δε μας τα λέει καλά η Blizzard,πρώτα με το Starcraft 2(που δεν είχε lan),τώρα με το Diablo III που θες internet για να παίξεις. Εγώ γουστάρω να πάω όλο το καλοκαίρι στο Κολοκοτρωνίτσι να πούμε που όχι internet,ούτε τηλέφωνο δεν έχει και να παίζω από το πρωί μέχρι το βράδυ Diablo.Γιατί ρε φίλε δε με αφήνεις; Έχω αρχίσει και την αντιπαθώ σαν εταιρία.
Bourdoulas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δεν φταίει η εταιρεία αν οι gamers είναι ζώα και αγοράζουν οτι τους πλασαρουν λόγω ονόµατος.
john2gr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Σε όσους δεν αρέσει, μπορούν να πάνε σε άλλα action RPGs. Μα δόξα τον Θεό και το Torchlight μια χαρά ήταν
lalanis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Με το απαραίτητο κράξιμο μέχρι το release, θα αναθεωρήσουν το "always online to play"... @john2gr: Θα το πάρουμε ΚΑΙ αυτό, εννοείται...!!!
Stavrakas13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Αυτο το always online να μην υπηρχε και πιστευω τα υπολοιπα ειναι οκ
RedPanda Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Ρε παιδια χωρις παρεξηγηση αλλα λετε μπουρδιτσες O λόγος που δεν είπα μπούρδες είναι πως το Diablo δεν είναι ή τουλάχιστον δεν ήταν WoW. Και απλά, το ότι υπάρχει intergraded τέτοιο transaction δείχνει πως μάλλον η Blizzard αλλάζει τις προτεραιότητες του παιχνιδιού. Στο D2 ήταν η δυνατότητα για τέτοιες συναλλαγές που δημιούργησαν την αγορά, όχι το παιχνίδι καθεαυτό. Σε όσους δεν αρέσει, μπορούν να πάνε σε άλλα action RPGs. Μα δόξα τον Θεό και το Torchlight μια χαρά ήταν Το Diablo 3 μήπως γίνεται το άλλο Rpg ?!
SomnusRX Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Μην ρωτατε γιατι μια εταιρεια βαζει το ''Always Online to play'', την δουλεια της κανει. Την επενδυση της προστατευει και κατ επεκταση τον τζιρο της. Να πατε να ρωτησε αυτους που εδω και χρονια νομιζουν ειναι μαγκια να αγοραζεις πειρατικα η να παιζεις με cheats εναντιον αλλων και οδηγησαν την κατασταση εδω που την οδηγησαν.
GaGaS_Thess Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 γιατι κραζουμε το always online ? στο κατω κατω της γραφης προσπαθει να προστατεψει το παιδι της . Το ξεκινησε με το sc εστω και οχι ολοκληρωτικα αφου μπορουσες να παιξεις offline χωρις archie κτλπ κτλπ αλλα εκει φενοταν οτι παει η κατασταση . Κατ'εμε καλα εκανε αν και νομιζω οτι η blizzard δεν εχει τοσο μεγαλο προβλημα με τις αντιγραφες οσο καποιες αλλες εταιριες . Απο την αλλη για αυτους που λενε οτι θα πανε διακοπες και δεν θα μπορουν να παιξουν D3 καλυτερα .... οι διακοπες ειναι για θαλασσα , ψαρακι , μπανακι , βολτουλα , ερωτες και παιχνιδια στην πραγματικη ζωη....
nicoc89 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 όπως και να έχει θα το αγοράσω και νομίζω πως οι περισότεροι θα το αγοράσουν γιατι οι περισότεροι έχουμε πλεον ιντερνετ αλλα μου κάνει εντύπωση .. δηλαδη το diablo 3 θα είναι hack & slash mmo.?
driftingcris Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 όπως και να έχει θα το αγοράσω και νομίζω πως οι περισότεροι θα το αγοράσουν γιατι οι περισότεροι έχουμε πλεον ιντερνετ αλλα μου κάνει εντύπωση .. δηλαδη το diablo 3 θα είναι hack & slash mmo.? Απ'οτι καταλαβα θα εχει και το offline mode και θα ειναι σαν τα παλια 1 & 2. Λιγο RGP λιγο MMO........
Προτεινόμενες αναρτήσεις