awake68 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 ή κάποιος απο τους 3 σας είναι κάλτσα ή κατσίκι που λεει και μια ψυχή! χεχε
mphxths Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 H αληθεια ειναι οτι ο awake πεθανε απο ενα σκουλικι ...εκεινο που βγαινει αφου σκαει ο χοντρος Ο Tmark δεν ξερω πως πεθαινε αλλα δεν κρατουσε πανω απο 10 δευτερα ορθιος.... Παλτα λεμε τα παλικαρια....παλταααα :) 1
greeneye Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) τοσα video ανεβασα που με μαπα χαρακτηρα αντεχω λειζερ κοντους χοντρους λιγνους και boss με χαρακτηρα να γελαει kai o vendor και εσεις ψοφατε se 10 sec ? θελετε να με τρελανετε?! εγω χανω πολυ δυσκολα οπως εδειξα και σε σχετικο video... το REND σε κανει αθανατο αρκει να βαρας σε ΜΑΖΑ γιατι εκει που ρουφαει ζωη ρουφαει απο πολλα τερατα δηλαδη λαικα με ενα REND γεμιζω ζωη 3 βαρβαρους!!! edit : (ΓΙΑ ΜΠΗΧΤΗ) απο οσο διαβασα δεν πληρεις προδιαγραφες για το κολπο γιατι 1) Εχεις 400 % MF ενω εγω τονισα να υπαρχει πανω απο 460-480% 2) Δεν εχεις βαρβαρο η μαλλον εχεις αλλα παιζεις γενικα με DH 3)Απο οσα διαβασα δεν εφαρμοζετε ακριβως το κολπο αφου σκουπιζετε την πιστα χωρις νοημα χανοντας ΧΡΟΝΟ. Anyway οτι ειχα να πω το ειπα ο καθενας κινειται με τα πιστευω του! Παντως ta legendary που σηκωσα απο τοτε που εφαρμοζω το κολπο δεν τα ειδα συνολικα σε ΟΛΑ τα run που εκανα παλια συνολικα!!! * μετα απο τρελη μαχη στο σπιτακι με τεραστιο αριθμο ζομπι το πρασινακι σε κανει να χαμογελας...! (level63) * για να ερευνησουμε και αυτο εδω ομως... * ανοιξα και το πρασινακι... αμα ειχε και λιγο ακομα αρμορ και inteligence θα εσκιζε Ποσο λετε ρε μαγκες το amulet ?! Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2013 από greeneye 2
mphxths Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Χωρις να ξερω τις τιμες στο ΑΗ για παρομοιο amulet...δεν νομιζω να τραβηξει αρκετα... εχω amulet με stats , vit , cc , crit dmg , socket και δεν φευγει ουτε για στραγαλια... Σκεψου οτι το δικο σου δεν εχει cc.Βεβαι ριξε μια ματια ΑΗ ποτε δεν ξερεις... ΥΓ: χωρις το all res , τα amulets με παρομοια στατιστικα ξεκινανε απο τα 3m
gozzar07 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Πλέον το "γ@μώ το σπιτάκι μου" έχει άλλη αίγλη.. 4
greeneye Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Εν το μεταξυ και τα 2 αυτα αντικειμενα στο σπιτακι επεσαν! οσο και να μην παρω... θα παρω!
gozzar07 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 οσο και να μην παρω... θα παρω! Ρίξε και μία μετάφραση γιατί έχω ξυπνήσει πολύ πρωί..
mphxths Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 To σπιτακι εντωμεταξυ , δεν εχει σταθερο μερος που βγαινει....πριν που εκανα ενα run , ηταν οπως μπαινεις στον χαρτη απο την πολη...κεντρο κατω δηλ....στα ΔΕΞΙΑ.....προς το νεκροταφειο... ο,τι ναναι ρε....σπιτι ειναι αυτο ή τροχοσπιτο του κερατα?!?!?!
greeneye Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Ρίξε και μία μετάφραση γιατί έχω ξυπνήσει πολύ πρωί.. Εννοω οτι θα τσιμπισω εστω κατι ψιλα, απο το τιποτα καλα ειναι και αυτα! Για αρχη το εβαλα real μηπως βρω κανα καλο θυμα, ποτε δεν ξερεις! To σπιτακι εντωμεταξυ , δεν εχει σταθερο μερος που βγαινει....πριν που εκανα ενα run , ηταν οπως μπαινεις στον χαρτη απο την πολη...κεντρο κατω δηλ....στα ΔΕΞΙΑ.....προς το νεκροταφειο... ο,τι ναναι ρε....σπιτι ειναι αυτο ή τροχοσπιτο του κερατα?!?!?! Μετακινειται φυσικα! Δε γινεται να βρισκουν ολοι το σπιτι και να τσιμπανε legendary!
mphxths Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 ρε εχω σκοτωσει απειρα τερατα σε εκεινη την περιοχη....διπλα στο σπιτακι , μακρυα απο το σπιτακι....σε καθε γωνια του χαρτη στο τελευταιο run ειχα μαζεψει τοσα τερατα..που αρχισε να σπαει το παιχνιδι.....για να φανταστεις τι γινοταν....και δεν επεσε ουτε καδρονι !!! παρτο χαμπαρι..απλα εισαι κωλοφαρδος..αποδεξου το 1
greeneye Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 ρε εχω σκοτωσει απειρα τερατα σε εκεινη την περιοχη....διπλα στο σπιτακι , μακρυα απο το σπιτακι....σε καθε γωνια του χαρτη στο τελευταιο run ειχα μαζεψει τοσα τερατα..που αρχισε να σπαει το παιχνιδι.....για να φανταστεις τι γινοταν....και δεν επεσε ουτε καδρονι !!! παρτο χαμπαρι..απλα εισαι κωλοφαρδος..αποδεξου το Επειδη με προκαλεις παλι παω τωρα για 1-2 run... ναι εκει! στο σπιτακι!!! θα με κανεις να γραφω καθε μερα σε video οτι κανω!
mphxths Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 οχι ημαρτον...μαθε τουλαχιστον να τραβας βιντεο...λες και τραβας βιντεο τις τελευταιες στιγμες του τιτανικου.... τετοιο κουνημα ρε αδελφακι μου 1
greeneye Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 H τυχη μου χαμογελασε!!!!!!!!!!!!!! ειχα αγορασει το γαντακι με BID απο θυμα ΜΟΝΟ με 2.310.000 δηλαδη 2,31 Μ !!! Δεν ηξερα να το κρατησω η να το πουλησω... τελικα το κρατησα και πουλησα αυτο που φορουσα που ηταν παρομοιο, απλα ειχε μεγαλο strength αλλα λιγοτερο cc και cd. Σε μενα εδωσε παραπανω damage καπου 2500 Κ αλλα εχασα λιγο σε protection. E loipon πουληθηκε με το μεγαλυτερο ποσο που εχω πουλησει εως τωρα! -Αυτο με το ΑRMOR 275 πουληθηκε- Οσο για αυτο που φορουσα μου ειχε πεσει drop ! Η καλυτερη μου πωληση! 49 Μ μικτα!!!!! 41,65 Μ καθαρα. επιτελους!!!!!!!! 1
mphxths Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 ουτε κορδονια για τις μποτες του DH δεν παιρνεις με 50μυρια.... βεβαια με τοσα λεφτα ντυνεις 5 βαρβαρους..ειναι φτηνιαρηδες 1
greeneye Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 φιλε μπηχτη δεν ειναι τεραστιο ποσο αλλα ειναι η μεγαλυτερη μου πωληση οποτε τη χαρηκα αναλογα! ...και μην ξεχνας το ρητο... φασουλι το φασουλι γεμιζει το σακουλι! εχω 84 Μ και νιωθω επιτελους φραγκατος να κινηθω... Η ουσια ειναι οτι ενα 1-Η που θελω βασικα με 100+100% CD κανει παρα πολλα λεφτα και μονο με crafting μπορω να το εξασφαλισω... (και τυχη) Για αρχη θα φτιαξω τα διαμαντακια μου... και θα ψωνισω καμια τρελη ευκαιρια οπως αυτη με τα 2,3 Μ να τα πουλαω 50 ελαχιστο! παντως οπως εχω το χαρακτηρα μου αμα βαλω 2 σπαθια 1-Η με 200% CD το καθενα και λιγο strength τοτε θα γινει super... * εσεις ποσα φραγκα εχετε στον κουμπαρα ? * εχω και 2-3 ακομα αντικειμενα για πολυ φραγκο σχετικα για να δουμε...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις