Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μην ξεχνατε οτι εγω εχω χαρακτηρα για ΜΡ5 και σκοτωνω 271 τερατα... αμα παρω το χαρακτηρα του τυπου θα περασω τα 500... :-)

κανα run κανατε με το τρικ?

• Like 1
  • Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

green μην παιρνουν τα μυαλα σου αερα

3 ατομα καναμε το run 2-3 φορες..δεν επεσε ουτε λεπι...σε κανεναν μας...συνελθε λεμε γιατι μας εχεις καταστρεψει :)

• Like 3
Δημοσ.

green μην παιρνουν τα μυαλα σου αερα

3 ατομα καναμε το run 2-3 φορες..δεν επεσε ουτε λεπι...σε κανεναν μας...συνελθε λεμε γιατι μας εχεις καταστρεψει :)

Ας πεφτουν σε μενα και δεν πειραζει για σας, κατι θα κανω και για σας...  :-) 

* εφαγα 10 Μ στο crafting μηπως πετυχω τιποτα καλο και φυσικα πετυχα οτι καλυτερο... πηρα τα 3 γνωστα παπακια...!!!

Δημοσ.

Ναι ρε γαμώτο μια ώρα παλεύαμε χτες, τίποτα...

εγω χτες γενικα δεν ελιωσα για να σας πω. σημερα ομως θα παιξω. Γενικα αμα ειναι να βγαλει το βγαζει γρηγορα εντος 4-5 λεπτων

μην το "τραβατε". leave game και ξανα. τα περισσοτερα τα παιρνω σφαιρα!

Το συστημα σιγουρα δουλευει. Εδω εκανα τοσα run με valor5 και επαιρνα 0 legendary!

οπως το ειπα... αμα δε ριχνει παιρνεις αλλα παιρνεις λιγα. Αμα ριχνει παιρνεις αλλα παιρνεις πολλα!

Φαντασου ομως να μη ριχνει και να κανεις megalo run με valor5, παει αχρηστο... και στη δινει κιολας

• Like 1
Δημοσ.

εγω χτες γενικα δεν ελιωσα για να σας πω. σημερα ομως θα παιξω. Γενικα αμα ειναι να βγαλει το βγαζει γρηγορα εντος 4-5 λεπτων

μην το "τραβατε". leave game και ξανα. τα περισσοτερα τα παιρνω σφαιρα!

Το συστημα σιγουρα δουλευει. Εδω εκανα τοσα run με valor5 και επαιρνα 0 legendary!

οπως το ειπα... αμα δε ριχνει παιρνεις αλλα παιρνεις λιγα. Αμα ριχνει παιρνεις αλλα παιρνεις πολλα!

Φαντασου ομως να μη ριχνει και να κανεις megalo run με valor5, παει αχρηστο... και στη δινει κιολας

συμφωνώ απόλυτα...!!! το ίδιο προσπαθώ να πω και δεν με καταλαβαίνουν!...απλό

• Like 1
Δημοσ.

αυτο που ισως καποια παιδια δεν καταλαβαν ειναι το εξης. ΔΕ ριχνει περισσοτερα legendary σκοτωνοντας boss !!! τα ριχνει με το idio roll ειτε με boss ειτε με bonus item. σκοτωνοντας γενικα. και...

Ισα ισα λιγοτερα ριχνει αφου ποσα boss να σκοτωσεις μετα απο τα πρωτα 5 για το valor5 ? να σκοτωσεις αλλα 5-10?

οκ.

Με το bonus ιτεμ ειδικα αν εχεις καλο χαρακτηρα οπως λες και καθαριζεις σε 5 λεπτα 400 τερατα οπως το παιδι στο video

τοτε και στατιστικα να το παρεις στα 1000 θα πεσει 1 στη χειροτερη! Εντος 10 λεπτων δηλαδη! Ενω με τα boss

σε χρονο θα χασεις τουλαχιστον 15 λεπτα να πας valor5 και αλλα ποσα λεπτα απο εκει και περα.

Με το συστημα κερδιζουμε σε χρονο καταρχιν και φυσικα και σε ΠΛΗΘΟΣ αντικειμενων "φερνοντας" ποιο γρηγορα το ρολλ

na ριξει το legendary.

για οσους κανουν run για valor5 και τους βγαλει legendary νωριτερα με απλο mob να ξερουν οτι το legendary αυτο

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ BONUS ITEM!!!!!!!!!!!!!!!! πετυχανε δηλαδη το 30% που ριχνει το πρωτο item και επεσε ΕΚΕΙ το legendary

η πετυχανε το δευτερο roll με την πιθανοτητα του ΜΡ* δηλαδη π.χ αμα πεζανε ΜΡ5 τοτε ειχαν 36% πιθανοτητα να πεσει το δευτερο αντικειμενο ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ και μαλιστα ηταν LEGENDARY!

οποτε με λιγα λογια οσα legendary  σας πεφτουν στο παιχνιδι αμα ΔΕΝ πεσουν απο boss τοτε να ξερετε οτι σας

επεσε απο το bonus item (ειτε το πρωτο αντικειμενο ειτε το δευτερο - οποτε και πεζουμε ΜΡ10 για να πεφτει παντα και το δευτερο) !!!!!!!!!!!!!!!!! :shifty:

Δημοσ.

mp10

valor 0
paragon 17
2 legend στα 5 λεπτά που έπαιξα πριν φύγω το πρωί
:-)  :-)

Μην ανοίξετε κανένα θέμα στα official forums και μαθευτεί και το nefrάρουν , δεν λέει
εγώ προσωπικά θα σταματήσω να παίζω αν το πειράξουν γιατι μου φαίνεται πολύ διασκεδαστικό αυτό το farming/leveling
και πάνω απ όλα αποδίδει 

------
ΛΟΛ! Σκότωσα ενα mob με το που άρχισα το run και έριξε dead mans legacy που παρεπιπτώντος το χρειαζόμουν για τον dh μου
oh god  B)  B)  :devil:  B) 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γιατι στους χαρακτηρες του diablo δε βαλανε και εναν ninja ? :X

edit : αφου ενημερωσα το φιλο μπιχτι οτι 4 ξεκινησα το run... 4,03 το πρωτο legendary!

και φυσικα δε θα μπορουσα να το ριξω εγω φιλε μπιχτι αφου τοσα αντικειμενα δεν προσπερνιονται χωρις

να πιασεις μερικα!!! σωστα?!

ειπα και ωρα κιολας φαινεται πανω δεξια!

edit : επειδη ο μπηχτης δεν πειστηκε οτι μου επεσε απο 4 μεχρι 4,03 το legendary και πιστευει οτι το

πεταξα κατω εγω τραβηξα videaki και χαλαλι του να ανεβασω 50 mb για να δει οτι τιποτα δεν ειναι ψεμα!!!!!

ανεβαινει και βαζω Link!... του ειχα πει την ωρα 4,03 και ειχα πει οτι ειναι mace.

ελπιζω τωρα να πειστει οριστικα!!!

ετοιμο και το video enjoy φιλε μπηχτη!

http://www.youtube.com/watch?v=pR-l2xPrd9w&feature=youtu.be

post-44836-0-32980000-1371733621_thumb.jpg

Επεξ/σία από greeneye
Δημοσ.

greeneye , ξερεις ποσα τετοια legendaries ριχναμε χτες με τον Tmark και awake μεταξυ μας για να χαρουμε που δεν επεφτε τιποτα ? :)

Επειδη το κουρασαμε επαναλαμβανω οτι ΕΦΟΣΟΝ ισχυει αυτο που λες με τα drops το συγκεκριμενο run εχει νοημα οταν εχει καποιος

1.υψηλο mf%

2.να μπορει να σκοτωνει γρηγορα σε μπ10

3.να χει χαρακτηρα που να μαζευει μεγαλες μαζες τερατων και να τις καθαριζει

Τοτε ναι εχει νοημα να παλευεις στο weeping hollow...αλλιως....οχι :)

Με τον DH που χτυπαω με κανα δυο στακς 500-550 mf και παρολα αυτα πεφτει εκει περα κανα legendary μια φορα στις 7 περιπου...

Το θεμα ειναι οτι ο DH δεν εχει skills για να μαζευει κοσμο...οποτε το καθε run παιρνει παραπανω απο 5-10 λεπτα.

Με τον barb που εχω περιπου 400 mf ....δεν πεφτει σχεδον ποτε...μια φορα στις 15 και αν...

Χτες ο Tmark/awake που ειχανε σαφως μεγαλο mf% , και παρολα αυτα σε 3 γρηγορα runs που καναμε δεν επεσε ουτε λινατσα...

Οποτε ναι αν ισχυουν τα 3 παραπανω , αξιζει να το παλεψεις ....και δεν πεφτει κατι παντα.....αλλιως....στηριζεσαι στην κωλοφαρδια σου....ξερεις εσυ πρασινοματη :)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...