Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Yπαρχει μια λογικοτατη εξηγηση γιατι ο βαρβαρος ειναι imba....

Εκεινο το παιδακι του προγραμματιστη της μπλιζαρντ που επαιζε καποτε σαμανο στο WOW , τωρα εφτιαξε βαρβαρο στο diablo3...

Ειναι απλα τα πραγματα... :)

ΥΓ : για οσους δεν παιζανε wow να αναφερω οτι το class shaman τα πρωτα χρονια ηταν τρελα τουμπανιδι ...και κυκλοφορουσε το αστειο οτι καποιο παιδι καποιου της μπλιζαρντ επαιζε σαμανο :)

Shaman και ξερό ψωμί ρε μαν, μου!!! :-)

Δημοσ.

τέρμα σας φιλώ και τα λέμε ον....(πω, πω σε λίγο θα ανατiνάξω και όλο το site) ... είμαι τι να λέμε, τώρα!

@Lalanis.. άντε να κάνουμε καμιά γύρα εκεί στο σπιτάκι του weeping hollow μήπως έχουμε και εμείς οι κοινοί θνητοί την τύχη να μας πέσει κανα 6/9… :-D 

Δημοσ.

Πες το με δικά σου λόγια...

@ TMark :Ωραίο το ρανάκι χθες ε; Δεν πέσανε 68 legendary βέβαια, αλλά εντάξει...

Ναι πολύ καλό, μακάρι να προλάβω και σήμερα να κάνουμε.

Δημοσ.

ρε, τσιγκούνηδες κάντε κανά donate στο παιδί να μας ανεβάσει και άλλα videaκια !!! δεν ντρέπεστε καθόλου .. :D 

ετσι μπραβο, αμα πεσει κανα φραγκο θα ανεβασω και αλλα! Εχω εναν μαγο στα 8-9 level.. βρε μπας να τον ανεβασω

60 να κανω το κολπο και με μαγο να πεσετε ξεροι? B)

Πηρα και 2Χ10 Μ = 20 Μ αλλο ενα δεκαρικο εχω ταμενο απο ενα παληρακι, ελπιζω σημερα-αυριο να το παρω και αυτο :-D  και δε θυμαμαι ποιος ηταν ο τριτος...?!

Να παρω θαρος βρε παιδι μου να φτιαξω και αλλα videakia! τρωνε και ωρα στο ανεβασμα καπου 35-40 λεπτα το ενα!

Οσοι εχουν 2 Μ αλιμονο δεν θελω κατι! Οταν τα κονομησουν απο καμια πωληση! :-)

• Like 1
Δημοσ.

μπαίνω και με το 1ο mob που σκότωσα μου έπεσε ενα legendary 1h και ένιωσα λες και γάμ...σα για πρώτη φορά !
το κάνω id και ήταν ελεεινό , ένιωσα την απόρριψη 
τουλ θα έχουμε κάτι να κάνουμε
πάντως mp10 trash mob runs rulez 
μπράβο στον green !

• Like 1
Δημοσ.

εγώ νομίζω ότι υπάρχει και μεγάλο dungeon από κάτω....

πρέπει να το αναλύσουμε καλά το θέμα....

κάτι παίζει εκεί...

Δημοσ.

το σπιτι ειναι στοιχειωμένο 
είδα μια γριά στο παράθυρο
---------------------------------------
μου έπεσε legendary il60

wohoooooooo πλούτισα πάλι  :shock:  :mad:  :cry:  :shock:  :mad: 

Δημοσ.

its alive!!! (το θρεντ :P )

ατιμούτσικα με ψήσατε να κάνω κανα run (Mp10 είπαμε έ?)

nevermore#2296 όποιος δεν με έχει ασ με κάνει add ( για νυχτερινές περιπλανήσεις λόγω δουλειάς και γυναίκας :D )

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...