Markerparts Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Καμια δεκαρια σελιδες σιγουρα. Το μυστηριο ειναι γιατι εχει τοσο mf γυρω απ το σπιτι. Πολυ πραμα. 3 λεπτα πριν κοιμηθω σηκωσα σλορακ αλλα δεν ρολαρε. Θα το ερευνησω και γω με βαρβαρο. Ο wd δεν κανει για τετοιο κολπο.
lalanis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Θα ρολάρω βάρβαρο κι εγώ...Αυτό το skill με το ενοίκιο που κάνει 700% damage πολύ μου άρεσε...
lalanis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Πας εσύ με το σταυρό στο χέρι με το wd... Χίλιες φορές το rend a car... Nerf 1
greeneye Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 χαχαχαχα εχετε πολυ πλακα! ισως πιανει μονο στο βαρβαρο, δεν εχω αλλους χαρακτηρες να δοκιμασω. Εσυ φιλε μπιχτι εχις τοξοβολο... ξαναδοκιμασε οπως το κανω να μας πεις. για να μην το ξεχασω, ζημια κανει και η μπαλα απο το HellPfire ring, οπως ειναι το μπουγιο μαζεμενο τα ισοπεδωνει ολα! το δευτερο skill του bash (το PULVERIZE) βαραει πισω απο τον πρωτο που χτυπας σε 26 γιαρδες(!) 38% weapon damage, ηταν φοβερη ανακαλυψη γιατι με ολους αυτους τους συνδιασμους, αφου δε μπορεσα να ανεβασω χαρακτηρα με τα ιδια οπλα ισοπεδωνω κοσμο και κοσμακι με 108 Κ μολις στο ΜΡ10 χωρις συχνα death! * αν δε χρειαζεστε ζωη με το REND τοτε με το δευτερο του skill (δεν θυμαμαι το ονομα του skill) ανεβαζει τη ζημια στα 900% αν δεν κανω λαθος!!!!!!! * Το δευτερο skill του REND το blood lust δινει πισω 9% σε ζωη το damage! πως να χασει ο greeneye...! nerf τωρα ε?????????????
lalanis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 900%; Έλα ρε παιδιά...Σοβαρά τώρα...Νερφίδι ξερά... 1
greeneye Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 REND και δευτερο το LACERATE : Increase damage to 903% ( ) weapon damage as Physical over 5 seconds. αντε και του χρονου!
awake68 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Θελω να κανω ταττοο αυτο το θρεντ. ΠΡΟΣΚΥΝΩ!!! ΑΠΛΑ...
lalanis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Κάντε κάποιος μια τη μετατροπή γιάρδες σε μέτρα...Και μια σε ναυτικά μίλια... 2
mphxths Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Yπαρχει μια λογικοτατη εξηγηση γιατι ο βαρβαρος ειναι imba.... Εκεινο το παιδακι του προγραμματιστη της μπλιζαρντ που επαιζε καποτε σαμανο στο WOW , τωρα εφτιαξε βαρβαρο στο diablo3... Ειναι απλα τα πραγματα... ΥΓ : για οσους δεν παιζανε wow να αναφερω οτι το class shaman τα πρωτα χρονια ηταν τρελα τουμπανιδι ...και κυκλοφορουσε το αστειο οτι καποιο παιδι καποιου της μπλιζαρντ επαιζε σαμανο 1
awake68 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 ρε, τσιγκούνηδες κάντε κανά donate στο παιδί να μας ανεβάσει και άλλα videaκια !!! δεν ντρέπεστε καθόλου .. 1
lalanis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Ο Jay Wilson έπαιζε βάρβαρο..Είναι γνωστή η παράγκα...Εγκάθετοι μουσάτοι με λίγα ρούχα... Νερφοπουλίδι λέμε
mphxths Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 2 mil εχω ρε awake..πρεπει να βαλουν τοκογλυφους στο ΑΗ για να μπορεσω να ανταποκριθω στις υποχρεωσεις μου εναντι του πρασινοματη
Προτεινόμενες αναρτήσεις