lalanis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Τραβάω τα βυζι@ μου.. Κοίτα να μαθαίνεις εσύ ρε nooba..... 3
gozzar07 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Θα ήθελα να μου κάνετε donate 10m επειδή κάνω run με τον γκαντεμοδεινόσαυρο Lalanis.. ευχαριστώ.. 4
greeneye Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 τριτο videaki αγαπουλες μου και τελευταια μαλλον! ελπιζω να πειστηκατε! Εδω γινεται Ο ΧΑΜΟΣ http://www.youtube.com/watch?v=9Gd3RoRMqQQ&feature=youtu.be
mphxths Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Λοιπον , θα απογοητευσω τον φιλο μου τον greeneye...αλλα δεν παιζει κατι τετοιο με αυτο που ισχυριζεται... Εκανα ενα run (weeping hollow /demon hunter/mp10 / full clear) και επεσαν 2 legendaries και δεν ειχα και κανενα stack, Κανω αλλο run με 4 stacks (ετυχε να βρω κατι elite groups στον δρομο μου) , ειχα περιπου 550% mf , καθαρισμα εξ'ολοκληρου ολη την περιοχη , δεν αφησα τιποτα να κινειται...και δεν εριξε ουτε rare της προκοπης... Απλα η κωλοφαρδια σου greeneye σε παραπλανησε και νομιζες οτι κατι παιζει
greeneye Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Λοιπον , θα απογοητευσω τον φιλο μου τον greeneye...αλλα δεν παιζει κατι τετοιο με αυτο που ισχυριζεται... Εκανα ενα run (weeping hollow /demon hunter/mp10 / full clear) και επεσαν 2 legendaries και δεν ειχα και κανενα stack, ---------------------------------- Μονος σου το λες εδω επεσαν 2 legendary και δεν ειχες κανενα στακ. Αρα χωρις να χασεις χρονο πηρες 2! Κανω αλλο run με 4 stacks (ετυχε να βρω κατι elite groups στον δρομο μου) , ειχα περιπου 550% mf , καθαρισμα εξ'ολοκληρου ολη την περιοχη , δεν αφησα τιποτα να κινειται...και δεν εριξε ουτε rare της προκοπης... Εδω εχασες τσαμπα χρονο, ανεβασα video να σκοτωνεις μονο μεσα στο χαμο και αν δε βγαλει εξοδο και παλι. Το να τα καθαρισεις ΟΛΑ δε λεει κατι, ισως με στακς να χαλαει κιολας το πραγμα... κανε οτι εκανα εγω χωρις να σκοτωνεις elite. κανε 5-10 run οπως τα δικα μου και πες μας. Δε γινεται να ειμαι κολωφαρδος αφου αυτο το κανω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ εδω και βδομαδες και τα αποτελεσματα ειναι απιστευτα. Και εχω και λιγοτερο 50% mf. As το δοκιμασουν και αλλα παιδια να μας πουν. Με demon hunter πως αντεχεις μεσα στο πληθος...? ------------------------------------------------------------------------------------------------------ ti μαλακια κανω με την παραθεση και το βγαζει ετσι Απλα η κωλοφαρδια σου greeneye σε παραπλανησε και νομιζες οτι κατι παιζει 1
nicoc89 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 θα το δοκιμάσω αυριομπορεί να μην έχω μεγάλο mf αλλα θα δούμε
gozzar07 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 ti μαλακια κανω με την παραθεση και το βγαζει ετσι | <- αφου πατήσεις παράθεση γράφεις εδώ. Ίσως σου πετάξει και κανα lege! 4
greeneye Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 η ωρα ειναι 12:51 , ξεκινησα να παιζω με το ιδιο στυλ. Εβγαλε κολωνα με +25% XΡ kai δευτερη κολωνα με -25% damage. Ειπα να βαρεσω αμεσως οσο τα εχω και να μην παω κατω... στα πρωτα 60 sec ισως και λιγοτερο πρασινακι... ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ edit : + 5 κιτρινα + αλλο ενα καφε, εκανα μια διακοπη για AH περιπου 4-5 λεπτα γιατι εληξαν καποια αντικειμενα. Μια χαρα παει με σταθερο ρυθμο οχι περισσοτερο απο 8-10 λεπτα για 1 legendary. αναμενω ομως και απο εσας... edit : χαμος απο legendary! πηρα και 3o !!! το 3ο σε λιγοτερο απο 5 λεπτα! 1
mphxths Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 @greeneye Δεν με ενδιεφερε τοσο ο χρονος που θα κανω , απλα ειπα να καθαρισω ολη την περιοχη να δω τι θα γινει.... Οσο για τα stacks..δεν το επεδιωξα , απλα μου σκασανε κατι γκρουπακια φατσα καρτα και επρεπε να τα φαω.... Τεσπα , θα ξαναδοκιμασω αυριο...αν και δεν πειθομαι Επισης να σημειωσω οτι ο demon hunter δεν ειναι ιδανικος για να μαζευει πληθη.....αν και την παλευει μεσα στα πληθη. Εχει το shadow power που παιρνεις μερος του dmg που κανεις πισω σε ζωη...οποτε οσο περισσοτερα τερατα εχεις και βαρας τοσο περισσοτερο heal-αρεσαι... Αυτο δεν ειναι τοθεμα μας...την παλευει ο DH..το θεμα ειναι οτι δεν μπορει να μαζεψει πληθη...παρα μονο να τα βρει μαζεμενα και να χωθει μεσα και να τα βαραει....
lalanis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Έλα nerfάρετε το βάρβαρο πια.... Τέλος με το αστείο.... Πείτε τώρα πιο skill εκτός από critical chance/damage/attack speed/all resistance/chance to shoot with a bazooka, δίνει και magic find... 1
nicoc89 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 ο green έχει δίκιο. mp10 / 0 valor /paragon 13/mf 308%σε 3 λεπτά μου έπεσε task & theo gloves 2
lalanis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Το link ή όλα τα post; Ρε μήπως να το δοκιμάζω κι εγώ το kolpo πριν το πατσάρουν;
greeneye Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 ο green έχει δίκιο. mp10 / 0 valor /paragon 13/mf 308% σε 3 λεπτά μου έπεσε task & theo gloves εμ εγω τα λεω! αντε καλες βροχες...!!! * χτες εκλισα 38 λεπτα παιχνιδιου πριν παω για νανι με 5 συνολικα legendary! 1 πρασινακι και 4 καφετια. δεν το εγραψα χτες μετα τα πρωτα 3 γιατι θα με δερνατε! * δεν επαναπαυομαι, παρατηρω,παιζω, ψαχνω συνεχως... * θα δωσω μια τεχνικη λεπτομερεια για οσους χρησιμοποιουν γενικα το REND. το rend κανει ζημια 700% weapon damage για 5 sec. Δηλαδη αν βαρεσουμε ενα ζομπι (δεξι κλικ) με 100 Κ τοτε για 5 sec θα αναβοσβηνει το 100.000 damage. Στη διαρκεια των 5sec αν δε χρειαζομαστε να παρουμε ζωη οπως στο κολπο μου ΔΕΝ ξαναπαταμε δεξι κλικ αφου ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙ το REND να μετραει απο το 1ο sec τη ΝΕΑ ζημια π.χ 85.000 damage. Αρα μενουμε στασιμοι ουσιαστικα για 5 sec αφου μπορουμε ανετα να παταμε αριστερο κλικ το bash, να γεμιζουμε fury, να εχουμε διπλη ζημια αφου μετραει και το 85 Κ και τη νεα με το bash και καπου καπου που γεμιζει και το revenge με το πληκτρο 2 που κανει μεγαλη ζημια επισης! Το καλυτερο ομως ειναι το παρακατω... αν βαρεσουμε 5 διαφορετικες φορες (περιπου) με το REND τοτε σε μια απο αυτες γενικα καποια στιγμη πετυχαινουμε critical chance και αντι να κανει 100 Κ ζημια θα κανει π.χ 250 Κ ! Οποτε βλεπουμε τα νουμερα και αν πετυχουμε μεγαλο αφηνουμε αυτο να μετραει τα 5 sec που ειναι η μεγιστη ζημια!!! Αν πετυχουμε π.χ 22Κ τοτε ξαναβαρα to REND αμεσως. Αν πετυχεις 100 Κ τοτε αστο και συνεχισε με bash και revenge!
Προτεινόμενες αναρτήσεις