Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σας εχω 1 πρωτο βιντεο με τον τροπο να δειτε σημεια κτλ. 105 ΜΒ. που να το ανεβασω ευκολα γρηγορα να το δειτε?!

Ευχαριστω ολους για τα donate που θελουν να κανουν :-)

Δημοσ.

Nerf το βάρβαρο ρε παιδιά έλεος δηλαδή.... Δεν πέφτει που δεν πέφτει, φτιάχνεις μπουρί mp10 με 20m...

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ LEGENDARY.....

NERF ΛΕΜΕ....Α ΡΕ WILSON TO ΚΑΨΕΣ ΤΟ GAME....NERF

και γιατί δεν φτιάχνεις και εσύ ? δεν έχεις 10m να φτιάξεις μπουρί ? θα σου δώσω εγώ

να δεις τα legendary τα εγγυημένα να πέφτουν οχι βροχη , καταιγίδα!

θα τρελαθείς σου λεω! αμα με δεις να παίζω θα πεις αυτός ειναι τρελός ρε! ειναι τρελοος !

Τέσπα , πάντως αν σήμερα έκαναν nerf τον barb θα έμεναν στην καλύτερη με τον μισό κόσμο , έ και δεν παίζουν και πολλοί 

Δημοσ.

παιδια εφτιαξα 3 video  ειναι μεγαλα σε μεγεθος. Ελπιζω να ανεβουν. Ανεβαζω τωρα το 1ο και θα σας δωσω αμεσως link.

Θα προσπαθησω να τα ανεβασω και τα 3.

ευχαριστω και τον awake για τα δικα του 10 Μ :-)

θα κανω εδω edit παιδια!

ετοιμο το video 1 - σε αυτο βλεπουμε ποσο γρηγορα μπορουμε να εχουμε αποτελεσμα!

1)  http://www.youtube.com/watch?v=VRjphmecRUM&feature=youtu.be

ανεβαζω και τα αλλα...περιμενω σχολια!

* οπως θα δειτε δε χρειαζομαι κανενα valor...

ανεβαζω video 2 - ειναι μεγαλο θελει 35 λεπτα, χαλαλι σας!

ετοιμο το video Ν2. σε αυτο βλεπουμε γενικα πως κινουμστε και πως επιβραβευομαστε για την υπομονη μας.

Φυσικα με valor 0 και εδω αφου δουλευουμε το bonus item.

Δινω το link - το utube λεει εντος ολιγων λεπτων θα παιζει :-)

edit : παιζει!

http://www.youtube.com/watch?v=-iZRGuLZZTw&feature=youtu.be

• Like 2
Δημοσ.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και software για screen capture..Λέω εγώ τώρα... Την αφήνω την πρόταση να υπάρχει...

και γιατί δεν φτιάχνεις και εσύ ? δεν έχεις 10m να φτιάξεις μπουρί ? θα σου δώσω εγώ

να δεις τα legendary τα εγγυημένα να πέφτουν οχι βροχη , καταιγίδα!

θα τρελαθείς σου λεω! αμα με δεις να παίζω θα πεις αυτός ειναι τρελός ρε! ειναι τρελοος !

Τέσπα , πάντως αν σήμερα έκαναν nerf τον barb θα έμεναν στην καλύτερη με τον μισό κόσμο , έ και δεν παίζουν και πολλοί

Δεν τρολάρω αρκετά εμφανώς;;;Έπρεπε περισσότερο;
Δημοσ.

thx lalanis αυτο με βολεψε, ηθελα απλα να το δειτε και λιγο live αλλιως ειναι να το βλεπεις!!!

Πιστευω φαινεται καθαρα το τι κανω ακριβως.

Στο τελευταιο video (θα το βαλω το βραδακι γιατι ειναι 230 ΜΒ ! και θελει πολυ χρονο για upload)

θα δειτε πως αντεχω μεσα σε ΧΑΜΟ πραγματικα ασχετως αν πεφτει legendary h oxi. Ειναι η αποδειξη οτι

πραγματικα χανεις πολυ δυσκολα ακομα και με χαρακτηρα σαν τον δικο μου που ειναι για ΜΡ5 μεγιστο...

Ειναι αρκετος ομως για να παιρνω με τρελο ρυθμο για τα δεδομενα legenary αφου παντα βγαζω απο λιγα εως πολλα!

Εκτος τουτου ανεβαζω και πολυ καλυτερα το ΧΡ...

* ο λογος που εχω θεσει την ζωη να την παιρνεις με το rend και οχι με το revenge ειναι ενας και μοναδικος...

fury εχεις σχεδον παντα αφου σου δινει ΠΟΛΥ το bash! ενω το revenge energopoieitai kapoy kapoy otan se

xtypane...με λιγα λογια οταν ειναι πλεον αργα!!!

Δημοσ.

ρε greeneye τελικά δεν έκανες πλάκα ΛΟΛ! είσαι πολύ κώλος μαν , με την καλή έννοια B)  

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και software για screen capture..Λέω εγώ τώρα... Την αφήνω την πρόταση να υπάρχει...

Δεν τρολάρω αρκετά εμφανώς;;;Έπρεπε περισσότερο;

τι ειναι αυτό? :mellow:  :mellow:  :mellow:  :mellow: 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οχι ρε φιλε γιατι να κανω πλακα?! αν εκανα θα το ελεγα την ιδια μερα!

Παιζω τωρα με ιδιο τροπο! θα γραφω εδω επιδοσεις

πρωτο 5λεπτο - 1 legendary καφε level 62

δευτερο 7λεπτο - KANENA (ποιος εκατσε πανω μου?!) :-D

τριτο 2λεπτο - 1 καφε level63 ! (παραθετω και εικονα για να δειτε την ωρα οτι οντως επεσε τωρα!)

τεταρτο 8λεπτο - ΚΑΝΕΝΑ

πεμπτο 11λεπτο - 1 καφε στη ληξη ακριβως!!!

εκτο 1 λεπτο - 1 καφε !!! ποιο γρηγορα δε γινεται!!!

εβδομο 3-4 λεπτα - ΚΑΝΕΝΑ

ογδοο περιπου 10 λεπτα δεν πηρα χρονο :  1 legendary

αν τα συνοψισω μου εβγαλε σημερα περιπου 1 καφετι καθε 9 λεπτα...

καλα παει...!

post-44836-0-87254800-1371492150_thumb.jpg

post-44836-0-89914600-1371494388_thumb.jpg

Επεξ/σία από greeneye
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...