greeneye Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 σας εχω 1 πρωτο βιντεο με τον τροπο να δειτε σημεια κτλ. 105 ΜΒ. που να το ανεβασω ευκολα γρηγορα να το δειτε?! Ευχαριστω ολους για τα donate που θελουν να κανουν
Markerparts Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Εχει και live περιγραφη? Γιατι σε εναν οδηγο κατι τετοιο αρμοζει.
greeneye Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 το φτιαχνω και με περιγραφη υπομονη για σας δουλευω αν και νυσταζω τωρα! 1
Tmark Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Παιδιά τον βλέπω νούμερο ένα Diablo 3 streamer στην Ελλάδα τον Greeneye!
Markerparts Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 O νεος Γιωρικας για οσους παλιους τον θυμουνται
nicoc89 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Nerf το βάρβαρο ρε παιδιά έλεος δηλαδή.... Δεν πέφτει που δεν πέφτει, φτιάχνεις μπουρί mp10 με 20m... Ε ΟΧΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ LEGENDARY..... NERF ΛΕΜΕ....Α ΡΕ WILSON TO ΚΑΨΕΣ ΤΟ GAME....NERF και γιατί δεν φτιάχνεις και εσύ ? δεν έχεις 10m να φτιάξεις μπουρί ? θα σου δώσω εγώ να δεις τα legendary τα εγγυημένα να πέφτουν οχι βροχη , καταιγίδα! θα τρελαθείς σου λεω! αμα με δεις να παίζω θα πεις αυτός ειναι τρελός ρε! ειναι τρελοος ! Τέσπα , πάντως αν σήμερα έκαναν nerf τον barb θα έμεναν στην καλύτερη με τον μισό κόσμο , έ και δεν παίζουν και πολλοί
greeneye Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 παιδια εφτιαξα 3 video ειναι μεγαλα σε μεγεθος. Ελπιζω να ανεβουν. Ανεβαζω τωρα το 1ο και θα σας δωσω αμεσως link. Θα προσπαθησω να τα ανεβασω και τα 3. ευχαριστω και τον awake για τα δικα του 10 Μ θα κανω εδω edit παιδια! ετοιμο το video 1 - σε αυτο βλεπουμε ποσο γρηγορα μπορουμε να εχουμε αποτελεσμα! 1) http://www.youtube.com/watch?v=VRjphmecRUM&feature=youtu.be ανεβαζω και τα αλλα...περιμενω σχολια! * οπως θα δειτε δε χρειαζομαι κανενα valor... ανεβαζω video 2 - ειναι μεγαλο θελει 35 λεπτα, χαλαλι σας! ετοιμο το video Ν2. σε αυτο βλεπουμε γενικα πως κινουμστε και πως επιβραβευομαστε για την υπομονη μας. Φυσικα με valor 0 και εδω αφου δουλευουμε το bonus item. Δινω το link - το utube λεει εντος ολιγων λεπτων θα παιζει edit : παιζει! http://www.youtube.com/watch?v=-iZRGuLZZTw&feature=youtu.be 2
lalanis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και software για screen capture..Λέω εγώ τώρα... Την αφήνω την πρόταση να υπάρχει... και γιατί δεν φτιάχνεις και εσύ ? δεν έχεις 10m να φτιάξεις μπουρί ? θα σου δώσω εγώ να δεις τα legendary τα εγγυημένα να πέφτουν οχι βροχη , καταιγίδα! θα τρελαθείς σου λεω! αμα με δεις να παίζω θα πεις αυτός ειναι τρελός ρε! ειναι τρελοος ! Τέσπα , πάντως αν σήμερα έκαναν nerf τον barb θα έμεναν στην καλύτερη με τον μισό κόσμο , έ και δεν παίζουν και πολλοί Δεν τρολάρω αρκετά εμφανώς;;;Έπρεπε περισσότερο;
greeneye Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 thx lalanis αυτο με βολεψε, ηθελα απλα να το δειτε και λιγο live αλλιως ειναι να το βλεπεις!!! Πιστευω φαινεται καθαρα το τι κανω ακριβως. Στο τελευταιο video (θα το βαλω το βραδακι γιατι ειναι 230 ΜΒ ! και θελει πολυ χρονο για upload) θα δειτε πως αντεχω μεσα σε ΧΑΜΟ πραγματικα ασχετως αν πεφτει legendary h oxi. Ειναι η αποδειξη οτι πραγματικα χανεις πολυ δυσκολα ακομα και με χαρακτηρα σαν τον δικο μου που ειναι για ΜΡ5 μεγιστο... Ειναι αρκετος ομως για να παιρνω με τρελο ρυθμο για τα δεδομενα legenary αφου παντα βγαζω απο λιγα εως πολλα! Εκτος τουτου ανεβαζω και πολυ καλυτερα το ΧΡ... * ο λογος που εχω θεσει την ζωη να την παιρνεις με το rend και οχι με το revenge ειναι ενας και μοναδικος... fury εχεις σχεδον παντα αφου σου δινει ΠΟΛΥ το bash! ενω το revenge energopoieitai kapoy kapoy otan se xtypane...με λιγα λογια οταν ειναι πλεον αργα!!!
awake68 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 @ greeneye gratz man! για την προσπάθεια σου, ωραίος! 1
nicoc89 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 ρε greeneye τελικά δεν έκανες πλάκα ΛΟΛ! είσαι πολύ κώλος μαν , με την καλή έννοια Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και software για screen capture..Λέω εγώ τώρα... Την αφήνω την πρόταση να υπάρχει...Δεν τρολάρω αρκετά εμφανώς;;;Έπρεπε περισσότερο; τι ειναι αυτό? 1
greeneye Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) οχι ρε φιλε γιατι να κανω πλακα?! αν εκανα θα το ελεγα την ιδια μερα! Παιζω τωρα με ιδιο τροπο! θα γραφω εδω επιδοσεις πρωτο 5λεπτο - 1 legendary καφε level 62 δευτερο 7λεπτο - KANENA (ποιος εκατσε πανω μου?!) τριτο 2λεπτο - 1 καφε level63 ! (παραθετω και εικονα για να δειτε την ωρα οτι οντως επεσε τωρα!) τεταρτο 8λεπτο - ΚΑΝΕΝΑ πεμπτο 11λεπτο - 1 καφε στη ληξη ακριβως!!! εκτο 1 λεπτο - 1 καφε !!! ποιο γρηγορα δε γινεται!!! εβδομο 3-4 λεπτα - ΚΑΝΕΝΑ ογδοο περιπου 10 λεπτα δεν πηρα χρονο : 1 legendary αν τα συνοψισω μου εβγαλε σημερα περιπου 1 καφετι καθε 9 λεπτα... καλα παει...! Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2013 από greeneye
Προτεινόμενες αναρτήσεις