mphxths Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Εγω δεν καταλαβα το εξης. Εστω οτι αυτο που λες με τα drops οτι ισχυει...Δηλ οτι στο mp10 το 2ο drop ακομα και απο τα απλα τερατα ειναι εγγυημενο.Ο,τι και αν ειναι αυτο το 1ο ή το 2ο drop. Πως προκυπτει οτι κατι τετοιο...αυξανει τις πιθανοτητες των legendary?Ειδικα και χωρις 5 στακς? Χτες οπως εγραψα καθαρισα το συγκεκριμενο σημειο με DH με 500+ mf και προκοπη δεν ειδα... Δεν το πιασα το "κολπο".....πρεπει π.χ. να τα σκοτωνεις μαζικα για παραδειγμα?Δεν νομιζω πως κατι τετοιο διαφοροποιει τις πιθανοτητες....
overpower Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Απο οτι καταλαβα με mp10 ειναι σιγουρο να πεσει τουλαχιστον 1 αντικειμενο. Αυτο μπορει να ειναι απο gold μεχρι και legendary.
Tmark Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Ναι με λίγα λόγια αντί για 0.00000001% για legendary η πιθανοτητά σου αυξάνεται στο 0.00000002%.
OMGA Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Αυτα και ελπιζω σε κανα donate σε gold σε οποιον του αρεσε...!!! http://www.youtube.com/watch?v=vxb06P0F1_E χαχαχα! Παυλαρα, δεν εχω παρει ακομα το diablo 3, αλλιως ειχες σιγουρο donate!
greeneye Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Ευχαριστω το φιλο MARKERPARTS μου εδωσε ηδη τα 10 Μ παιδια ας διευκρινισω για να γινω πληρως κατανοητος στις μικρο-αποριες σας. 1) οταν χτυπας με REND ενα πληθως απο 30-35 τερατα ταυτοχρονα, οταν βαρας με bash σε τεραστια ακτινα mobs, οταν βαρας για λιγα sec ΟΛΑ αυτα με 450 Κ damage και δεν χανεις ευκολα, τοτε στα 30 τερατα θα πεσουν 10 αντικειμενα περιπου 100% + αλλα 10 απο το bonus item αφου στο ΜΡ10 θα ριξει αλλα τοσα αρα εχουμε 20 αντικειμενα. Μπορει να ειναι 20 poygkia gold αλλα μπορει να ειναι και 20 legendary! δεν χρειαζεσε κανενα VALOR !!!!!!! den paizei kanena ρολο το VALOR!!!!!!!!!!!!! σκεψου μεσα σε ελαχιστα λεπτα-δευτερολεπτα να παιρνεις 20 αντικειμενα και μετα leave game kai ξανα και να το κανεις 5 φορες για λιγα λεπτα. Στα 100 αντικειμενα πειτε μου ο καθενας ποσα αντικειμενα καφε η πρασινα φερατε! peite moy enan eykolo tropo να το γραψω σε video να με δειτε σε πληρη δραση επ ακριβως. το bonus item ειναι ενα διαφορετικο ΛΟΤΤΟ. Δεν εχει καμια σχεση με τα 5 valor!!! εκει ειναι το κλειδι!!! εσυ με 5 boss ριχνεις ας πουμε 10 κιτρινα και ισως 1 legendary και εγω μεχρι να ριξεις 5 boss και να σκοτωσεις δεδακες πλασματα που στην πεφτουν ριχνω εκατονταδες ασπρα mobs σε χρονο DT που ριχνουν τοσα κιτρινα και καφε-πρασινα οσα δε φανταζεσε!!! οσο σκοτωνεις bosses τοσο δεν αυξανεις πιθανοτητα να παρεις καφε πρασινο? ε λοιπον οσο σκοτωνεις απλα τερατα παιρνεις 2-2 τα αντικειμενα για καθε 3 τερατακια, οποτε στα απειρα που θα σκοτωσεις θα παρεις τα καφε πρασινα. Σκεφτειτε κατι απλο, σκοτωθηκα και εβγαλε οτι σκοτωθηκα αφου εφαγα 150 τερατα!!! αυτο σημαινει οτι πηρα 50+50 αντικειμενα=100 αντικειμενα. στα 100 δε θα πεσει 1? θα πεσει, και αν δεν πεσει θα πεσει στα επομενα 100 σιγουρα που δε χρειαζεσε πολυ χρονο αφου σκοτωνεις ΟΜΑΔΙΚΑ ME TO REND-BASH ΚΑΙ berserker! Mexri kai 3 legendary σε 1 run moy epesan που το run moy κραταει 5-7 λεπτα.
mphxths Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Ρε greeneye....ωραια βαρας εγω σου λεω 50 τερατα σε 2 λεπτα μεσα...εισαι σε mp10...οποτε πεφτουν ποσα θες να πουμε ? 100 αντικειμενα?,,,,ωραια.. εισαι Χ παραγκον , σε μπ10 και εχεις Υ% mf.....χωρις stacks...στα 100 αντικειμενα που πεσανε...ποια ειναι η πιθανοτητα να πεσει legendary και ανω..?? Δες το post του Tmark για να παρεις μια ιδεα στο περιπου ποσο υποθετουμε οτι ειναι το ποσοστο στο περιπου..... Αρα στην ουσια δεν ανεβαζεις την πιθανοτητα....απλα την πολλαπλασιαζεις.. δηλ 100 φορες το ποσοστο...το οποιο παραμενει ΤΡΑΓΙΚΑ ΜΙΚΡΟ. Ασε που θεωρω οτι με ww build την καθαριζεις πιο γρηγορα την περιοχη....οπως εγραψα , με ww , την πηγα την περιοχη μονοκοπανια.....
Markerparts Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 peite moy enan eykolo tropo να το γραψω σε video να με δειτε σε πληρη δραση επ ακριβως. Aν εχεις καμερα και μικροφωνο ειναι σχετικα απλο, να μας εξηγησεις κιολας. Υπαρχει παντα και η εκδοχη του streaming, δεν streamarei κανενας αλλος Ελληνας απ οσο ξερω.
greeneye Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Marketparts θα προσπαθησω να το κανω ετσι ! Μπηχτης ειναι απλο. Σου βγαζει legendary με 2 τροπους 1) 5 valor +boss απο εκει και περα. και ΜΟΝΟ οταν τρως boss. Οποτε μιλαμε για πολυ χρονο καταρχην μεχρι να φας συνολο 10 boss εστω. 2) Bonus item που σε ελαχιστα λεπτα μετρας συνεχως αντικειμενα απο μπλε-κιτρινα-καφε-πρασινα. Οταν μια βρυση τρεχει συνεχως και μια αλλη τρεχει καπου καπου ποτε ανεβαζεις πιθανοτητα? οταν τρεχει συνεχως φυσικα. Και αναλογικα να το παρεις αν πεφτει 1 legendary στα 1000 τοτε εσυ με 5 αντικειμενα σε καθε Boss θες 1000/5=200 bosses του αγιου ποτε δηλαδη. εγω 200 αντικειμενα θα παρω σκοτωνοντας 300 mobs αφου θα παρω το 1/3 σε αντικειμενα δηλαδη 100 + 100 απο το bonus αφου στο ΜΡ10 ειναι 100% το δευτερο αντικειμενο= 200 αντικειμενα. και τα 2 200αρια εχουν ιδιες πιθανοτητες να εχουν kafe-πρασινο mono που εγω τα 200 θα τα μαζεψω σε 30 λεπτα και εσυ τα 200 Bosses σε 30 μερες γιατι και τα boss δεν ειναι απειρα, καποια στιγμη τελιονει το ΑΚΤ και ξεκινας τα valor απο την αρχη!!!!
awake68 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Awake#2814 ....+ άλλα 10m από μένα donate στον greeneye ! Επειδή είναι η ψυχή του thread !!! τέλος... μετά τις 6:00 το απόγευμα είμαι σχεδόν πάντα μέσα... 2
Tmark Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 10m κι από εμένα λοιπόν! Δεν θα μας φάνε οι τσιγκουνιές, έναν Greeneye έχουμε! Κάνε με add, δεν πρέπει να σε έχω! Tmark#2929 1
mphxths Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Ειμαι ο διδυμος αδελφος του greeneye...με εβαλε να μαζευω τα golds Για μενα ο πιο βελτιστος τροπος πορειας στο ακτ1 ειναι ο εξης.. 1. festering woods = 2 groups + κανα εξτραδακι στον χαρτη. 2. leoric's mansion = 1 group 90% των περιπτωσεων στο προαυλιο , και παιζει να σου σκασει και κανενα στο εσωτερικο. Στην χειροτερη να κανεις αυτα τα 2 και να χεις 4 στακς..στην καλυτερη 5. Απο κει πας στο weeping hollow , για να τεσταρεις αυτο που λεει ο greeneye και σιγουρα θα βρεις 2-3 groupakia. Και τελος fields of misery για keywarden , απειρα τερατα , σιγουρα 3-4 elite groups και το dungeon με τα ζομπι , που μαζευει πολυ λαο. Αν ρολλαρεις γρηγορα..τα καθαριζεις τα παραπανω ολα σε λιγοτερο απο ωρα...και κινεισαι στο 90% του run με 5αρι στακ 3
awake68 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 10m κι από εμένα λοιπόν! Δεν θα μας φάνε οι τσιγκουνιές, έναν Greeneye έχουμε! Κάνε με add, δεν πρέπει να σε έχω! εσύ μπες να παίξεις γιατί θα σε τσακίσω!!!
Tmark Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 εσύ μπες να παίξεις γιατί θα σε τσακίσω!!! Καλά ντε μην βαράς!! 1
lalanis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Nerf το βάρβαρο ρε παιδιά έλεος δηλαδή.... Δεν πέφτει που δεν πέφτει, φτιάχνεις μπουρί mp10 με 20m... Ε ΟΧΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ LEGENDARY..... NERF ΛΕΜΕ....Α ΡΕ WILSON TO ΚΑΨΕΣ ΤΟ GAME....NERF
Προτεινόμενες αναρτήσεις