Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

(για το ορθογραφικό, για να μαθαίνουμε και κάτι χρήσιμο εδώ μέσα ... είναι η ενεργητική χρήση του ρήμματος "εσείς παίζετε" και όχι η παθητική "αυτό το τραγούδι παίζεται πολύ φέτος" )

Μπραβο και εσυ, σωστα εγραψες το Ρήμα. 

Δημοσ.

Μπαμπινιώτηδες για ρίχτε λίγο feedback εδώ 

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/9245745553?page=27

Ρωτάει επισήμως η Blizzard αν θέλουμε Ladders και σε τι μορφή. 

Αν θέλετε για καλούπι υπάρχει και ένα πρόχειρο ερωτηματολόγιο από blue poster 

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/9245745553?page=11#211

• Like 1
Δημοσ.

σωστό σωστό! :D πάω να το διορθώσω!

τρέξε γρήγορα δάσκαλε που δίδασκες...!

Μπαμπινιώτηδες για ρίχτε λίγο feedback εδώ 

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/9245745553?page=27

Ρωτάει επισήμως η Blizzard αν θέλουμε Ladders και σε τι μορφή. 

Αν θέλετε για καλούπι υπάρχει και ένα πρόχειρο ερωτηματολόγιο από blue poster 

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/9245745553?page=11#211

Τα ladders μπορούν να δωσουν ενα επιπλέον κίνητρο για να ασχοληθείς, αλλά από μόνα τους, δεν φτάνουν...

Δημοσ.

Τα ladders μπορούν να δωσουν ενα επιπλέον κίνητρο για να ασχοληθείς, αλλά από μόνα τους, δεν φτάνουν...

Αν μέχρι τώρα δε σου αρέσει το d3, έστω και λίγο, δε νομίζω τα ladders να βοηθήσουν. Μπορεί να ασχοληθείς λιγάκι όπως λες κι εσύ αλλά δε θα κολλήσεις.

Από όσο έχω δει, λένε πως τα Ladders αν μπουν θα μπουν με το Expansion.

Εδώ ακόμα δεν έχει μπει το team deathmatch :P

όχι ότι θα έπαιζα TD αλλά έτσι για να λέμε.

εχουν μιλησει καθολου για το expansion? feats, notes, release?

Όχι, απ' όσο ξέρω. Φαντάζομαι ότι θα το ανακοινώσουν (αν και εφόσον) στο blizzcon, ως συνήθως.

α! για το τελικό "ν" που το διόρθωσες παραπάνω δες εδώ http://el.wikipedia.org/wiki/Τελικό_Νι_(γραμματική)

δεν μπαίνει πάντα! :D

Δημοσ.

τωρα που αυξησα και MF αφου ανεβαινω level το κολπακι αποδιδει ακομα καλυτερα.

Πραγματικη εγγυηση για legendary! το θεμα βεβαια ειναι να ανοιξω και ενα ΓΑΜΑΤΟ.

2 - 2 να πεφτουν ετσιιιιιιιιιιιι :devil:

post-44836-0-97645700-1371414049_thumb.jpg

Δημοσ.

greeneye ακολουθησα την συνταγη σου ... οχι αυτη την τελευταια μια προηγουμενη . Μπηκα να παιξω 10 λεπτα πριν παω για υπνο ..... την ωρα που κανω ΤΡ για να κλεισω το pc Μου την πεφτει Mob ... το σκοτωνω και μου ριχνει legendary ...... λολ

Αυτο θα κανω καθε μερα . θα μπαινω και θα κλεινω στο τελευταιο Mob Που θα βλεπω μπροστα μου !

• Like 1
Δημοσ.

greeneye ακολουθησα την συνταγη σου ... οχι αυτη την τελευταια μια προηγουμενη . Μπηκα να παιξω 10 λεπτα πριν παω για υπνο ..... την ωρα που κανω ΤΡ για να κλεισω το pc Μου την πεφτει Mob ... το σκοτωνω και μου ριχνει legendary ...... λολ

Αυτο θα κανω καθε μερα . θα μπαινω και θα κλεινω στο τελευταιο Mob Που θα βλεπω μπροστα μου !

ειναι οπως στο κινο. καποιοι παιζουν ολη μερα και πιανουν @@ και καποιος μπαινει για 5 λεπτα παιζει μια κληρωση και τσουπ

παιρνει 3-5 χιλιαρικα και φευγει!

Δημοσ.

και εμένα σήμερα μπήκα με τον barb που είχα παρατημένο κανα χρόνο (1m gear απο το 0) mp7 και μου έπεσαν 2 legend μαζί
ήμουν με 1 valor και paragon 11
κομπλέ 

Δημοσ.

@greeneye

Ενα κολπακι που θα αλλαζε τον ρυθμο που πεφτουν τα legendaries σημαινει οτι υλοποιει ενα ή και περισσοτερα απο τα παρακατω

1. χακευει τον σερβερ της μπλιζαρντ και σου ανεβαζει το MF πολυ περισσοτερο απο οσο θα χες φυσιολογικα με το paragon level σου + MF απο τα αντικειμενα σου.

2. χακευει τον σερβερ της μπλιζαρντ και ανεβαζει τον ρυθμο που πεφτουν τα legendaries απο τα τερατα συγκεκριμενης περιοχης (μιας και στα σκρινσοτς σου εισαι ολο στην ιδια περιοχη)

3. χακευει τον σερβερ της μπλιζαρντ και ανεβαζει τον ρυθμο που πεφτουν τα legendaries απο ολα τα τερατα , αλλα εσυ πας στο wheeping hollow επειδη ειναι κοντα στην πολη.

Καταλαβαινεις οτι δεν υπαρχει κανενα κολπακι που να κανει κατι απο τα παραπανω....Αυτο που συμβαινει ειναι το νουμερο 4 που ακολουθει

4.Διαβασες καπου οτι στο wheeping hollow εχει μεγαλο αριθμο τερατων και μαλιστα κατι ζομπι που πανε σαν αργες χελωνες και ειναι ιδανικο μερος για να σκοτωνεις γρηγορα πολλα τερατα αυξανοντας με αυτον τον τροπο τα ΠΙΘΑΝΑ drops.Το ονομασες κολπακι , πιστευεις οτι δεν το γνωριζουμε και πετας και 2 legendaries που δεν εχεις κανει identify κατω διπλα σε πτωματα για να φανει το κολπακι επιτυχημενο :) :)

Καταλαβαινεις φυσικα οτι ουτε κολπακι ειναι ,ουτε αυξηθηκαν τα drops...ουτε λεφτα θα βγαλεις απο αυτο..το  ξερει ολος ο ντουνιας..ειναι απλα μαθηματικα..αν σκοτωσεις 1000 τερατα σε μιση ωρα...τοτε σε 1 ωρα θα χεις πιθανα drops απο 2000 τερατα ....αρα περισσοτερες πιθανοτητες για drops :) :)

Μπορεις φυσικα να με διαψευσεις λεγοντας μας το κολπακι !

ΥΓ: εκανα δοκιμαστικο run με βαρβαρον παραγον 14 / mp8 ...ξεκινησα να στριφογυρναω στην εισοδο του wheeping hollow και σταματησα οταν καθαρισε η πιστα..μονοκοπανια δηλ...επεσε 1 legendary....και δεν ειχα καν stack.

Πηγα μετα με τον DH παραγον 63-64 / mp8 με 5αρι stack , καθαρισα wheeping hollow ξανα..δεν επεσε χριστος.

Πηγα με full grp mp10 σε ασχετη περιοχη και πεφτανε legendary drops ακομα απο τα κλαδια των δεντρων που λεει ο λογος....

Κοινως οσο και αν δεν μας αρεσει...σε γενικες γραμμες τα drops ακολουθουνε τις πιθανοτητες που προκυπτουν απο το MF% που κουβαλαμε την εκαστοτε στιγμη...δεν υπαρχουν κολπακια :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επειδη εισαι καλο παιδι μπηχτης και επειδη προσπαθησες να προσεγγισεις το θεμα και ησουν σε καλο δρομο θα σας πω...!

Αντε με πεισατε... δε με νοιαζει ποιοι το ξερανε, ποιοι οχι, κτλ ας μην κανει κανεις τον εξυπνο μετα την αναφορα μου (δεν αναφερομαι σε σενα αλλα σε ολους) εγω το λεω για καλο ολων μας...

- Καταρχην να ξεκαθαρισω οτι τα screenshot που ανεβασα ειναι ολα ΑΛΗΘΙΝΑ! ποτε δε θα εβαζα κατι που ειναι μουφα εκτος αν εκανα πλακα που θα το ελεγα αμεσως μετα τα σχετικα πειραγματα. Οποτε και τα 2 legendary χτες ηταν αληθινα (αλλα δυστυχως με κακα stats τελικως). Πεσανε οντως και τα 2 μαζι...!!! Παμε παρακατω...

- κανεις δεν μπορει να χακαρει το server για να ριχνει περισσοτερα legendary ομως μπορει εντεχνα να τον κανει να τα πεταει με καλυτερο ρυθμο οπως εκανα εγω με τον παρακατω τροπο. Ας εξηγησω λοιπον...

- για να πεταξει ενα boss legendary πρεπει κατα κανονα να εχεις 5 στακς...

Οποτε θα χασεις αρκετη ωρα μεχρι να σκοτωσεις 5 αρχηγους + τα τερατα (που τωρα ειναι ατελειωτα κιολας!) που θα στην πεφτουν μεχρι να βρεις 5 αρχηγους... αρα τρως πολυ χρονο και ξυλο και μετα απο εκει και περα ποσους αρχηγους θα βρεις να σκοτωσεις ωστε να βρεις legendary ?! αντε να βρεις αλλους 5... και φυσικα στους 5 ειναι ζητημα να σου πεταξει 1 legendary κατα μεσο ορο...!!! αρα το ξεχναμε. Ενοιτε οτι πρεπει να εχεις και υψηλο mf τουλαχιστον 460-500% για να πας με βασιμες πιθανοτητες...

Το παιχνιδι πεταει legendary και με ενα δευτερο τροπο που ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ 5 στακς! Εδω ειμαστε...

Εσυ μπορει να εχεις χρονο 10 λεπτα πριν να φυγεις απο το σπιτι γιατι να μην παιξεις για 10 λεπτα και να μπορεις να εχεις μεγιστη πιθανοτητα για legendary?! παμε λοιπον!

-----------------------

Καθε φορα που σκοτωνεις ενα Normal τερατακι (ασπρο) εχεις περιπου πιθανοτητα 30% να πεταξει ενα drop. (gold,antikeimeno ktl) Αν τελικα το πεταξει (περιπου 1 στα 3 δηλαδη) τοτε συμφωνα με το ΜΡ level θα σου πεταξει ενα δευτερο! στο ΜΡ1 εχεις πιθανοτητα 1/100 να σου πεταξει ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ενω στο ΜΡ10 εχεις εγγυημενο το δευτερο drop!!! οποτε με 1/3 περιπου οταν σου πεταει drop σου πεταει 2 μαζι! Αυτα μπορει να ειναι απο gold μεχρι και legendary! sto MΡ10 εχεις 100% bonus item! οποτε παιζε παντα ΜΡ10 ! Οταν πεφτουν θα πεφτουν 2-2 τα αντικειμενα και οταν δεν βλεπεις το δευτερο αντικειμενο που επεσε τοτε πιθανως ηταν gold και το ρουφηξες αμεσως και δεν το ειδες οπτικα...!!!

Η πιστα που ευνοει το συνεφο apo dropς οπως καταλαβατε απο τα sceenshots μου ειναι το ΑΚΤ1

και μαλιστα να ξεκινας απο το 5 εκει στο νεκροταφειο. Εκει εχει απειρα ασπρα τερατα που πανε παναργα δεν κανουν τεραστια ζημια σχετικα και αφηνουν drops. Εδω ειμαστε. Χρειαζομαστε εναν βαρβαρο h γενικα χαρακτηρα που να αντεχει ξυλο και να βαραει απο κοντα και οχι απο μακρια. Οποτε demon hunter ας πουμε αποριτπεται.

Πρεπει να εχουμε υψηλο mf (egv τρεχω με περιπου 480-490%) και αν πετυχω και κολωνα παιρνω ακομα +25%. Παμε ΜΡ10 φυσικα για drops 2-2. Αφου μας εμφανισει και βαλουμε το σχετικο build

- προσοχη εδω. Πρεπει να εχουμε ζημια που κανουμε τουλαχιστον 110 Κ. Με το σχετικο build

θα βαραμε μεχρι και 450 Κ οση ωρα διαρκει το berserker δηλαδη. Στο δεξι κλικ πρεπει να εχουμε οπωσδηποτε το rend και με δευτερη ιδιοτητα αυτη που δινει ζωη. Αυτο δινει 2 πλεονεκτηματα!

1) βαρας με 700% ζημια για 5 sec !

2)παιρνεις ζωη οποτε μενεις ορθιος!!!

Οποτε φτιαχνεις το build ωστε να εχεις μεγιστη ζημια και να παιρνεις ζωη!

Σκοπος ειναι να παμε μεσα στο μπουγιο και να τα κανουμε γης μαδιαμ.

Αμα εχεις καλυτερο χαρακτηρα απο εμενα τοτε ακομα καλυτερα να βαρας και με περισοτερα Κ.

Αφου μας εμφανισει βγενουμε εξω απο την πορτα  και αφου παρουμε fury βαζουμε το run-μαραθονοδρομος (ακρως απαραιτητο build) 5 sec - και τρεχουμε περιπου κατω αριστερα που εχει ενα σπιτι και 3 πτωματα μαζεμενα. Εκει καπου κανοντας 1-2 γρηγορες στροφες σε εκεινο το σημειο της οθονης μαζευει κατι δεκαδες ζομπι ασπρα.!!! Δεν ειναι ακριβως ενα point στο χαρτη ειναι περιπου εκει ομως θα το καταλαβεις απο το πληθος. Δε μας αρκει να εχει 10-15 ζομπι... ΟΧΙ. Πρεπει να εχει τοσα τερατα που να γεμισει οπως λεμε η οθονη. Προσπαθεις να χωθεις στη ΜΕΣΗ τους και οχι στις ακρες, ουτε να την κοπανησεις. Αν χρειαστει πατας potion ωστε να παρεις τον αρχικο αερα να βαρας γιατι το rend θελει fury. Afoy eisai σιγουρος οτι εχει πολλα και σε εχουν περικυκλωσει πατας το berserker, ενοιτε οτι εχει αρχισει και to battlerage. Το build ειναι εδω.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/GMWARRIOR-2670/hero/13152069

Βαραμε ως εξης. Αφου ενεργοποιησουμε τα skills παταμε μια δεξι κλικ οσο εχουμε fury για το rend

και μετα αριστερο συνεχως το bash εως οτου αναψει το  revenge. Εκει παταμε revenge και συνεχιζουμε αναλογα με δεξι η αριστερο. Να εξηγησω κατι. Αν δουμε οτι παει να χαμηλωσει επικινδυνα το health μας παταμε rend αμεσως! Μας γεμιζει τη ζωη! ΔΕ λυπομαστε να παταμε potions χρειαζονται στη φαση που δεν εχεις fury οποτε δεν εχεις και ζωη απο το rend. Opote pame me 50 potions στα σιγουρα. Μεσα σε ελαχιστα sec με 110 Κ ζημια αρχικη εξαφανιζουμε ενα σωρο ζομπι και τα bonus item πεφτουν βροχη. Το καλυτερο σημειο ειναι να ακουμπας σε τοιχο και να σε εχοουν περικικλωσει. Ετσι μενεις ακινητος και βαρας αλυπητα χωρις να μετακινησε. Το πελονεκτημα τοy rend ειναι οτι οταν βαρας ΔΕΝ στελνει μακρια τα τερατα!!! Προσοχη. Το rend κανονικα το παταμε 1 φορα και κανει ζημια για 5 sec. ομως εδω ισως το παταμε πολυ συχνα για να παιρνουμε ζωη.. Αν αντεχουμε και παταμε αριστερα κλικς και revenge ακομα καλυτερα αφου βαραμε με παραπανω damage και γεμιζουμε fury που γεμιζει ευκολα με αυτο το build. το 2ο του bash βοηθαει na βαραει OLA ta τερατα σε αποσταση μετα το μπροστινο. Μιλαμε για την απολυτη ζημια θα παθετε σοκ. Αν πετυχετε BOSS μεσα στο χαμο τοτε τη βαψατε, ριξτε ξυλο,φατε ξυλο και οτι γινει και ο θανατος σιγουρος αλλα δεν μας πειραζει ενοιτε. Ξαναπαμε να μαζεψουμε αν εχει κατι καλο. Οσο τρεχουμε απο την αρχη προσπαθουμε να παμε με 1 κολωνα αναμενη!!! αφτο δινει ακομα περισοτερο ειτε mf ειτε παιρνουμε λιγοτερη ζημια κτλ. Αφου γινει λοιπον 1 φορα το καλυτερο ειναι leave game  και ξανα. Αν εχετε καλο χαρακτηρα εχει αλλα 2-3 σημεια που μαζευε ι πολι ζομπι να συνεχισετε ακομα και χωρις το berserker. Ελπιζω να μη ξεχασα κατι!

- ενα φουσκοτω ασπρο τερατακι μην πολυ προσπαθειτε να το εχετε μεσα γιατι χανετε χρονο σχετικα μονο αμα ερθει μονο του, κυριως βαραμε τους ασπρους ζομπι που πανε ποιο αργα απο replay γιατι το χοντρο σπαει

σε κομματια και γινεται μαλακια καμια φορα.

Μαζευεις πολυ κιτρινο και καφε-πρασινο. και κατι last.

Το πειραμα ειναι επιτυχημενο αν απο το ξυλο που θα τρως με τα τερατα σε κανουν ΒΟΛΕΥ μεταξυ τους και πετας στον αερα! μιλαμε για ξυλο!!!!

Αμα το ζομπι στο 1ο ρολ ριξει ας πουμε legendary ΔΕ σημαινει οτι με το bonus item θα ριξει legendary! μπορει να ριξει gold i οποιοδηποτε item  απο μπλε μεχρι πρασινο. Απλα θα ριξει 100% δευτερο ιτεμ με το 100% στο ΜΡ10.

Αυτα και ελπιζω σε κανα donate σε gold σε οποιον του αρεσε...!!!

* το build ειναι δικη μου ανακαλυψη για να αντεχεις και να κανεις full ζημια, τιποτα δεν αντεγραψα απο πουθενα - και το εκανα αφου μελετησα σε βαθος τη ζημια που κανουν τα skills - αν καποιος ανακαλυψει καποια βελτιωση ευπροσδεκτη!

Επεξ/σία από greeneye
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...