Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παω στοιχημα οτι συντομα η επομενη "αναβαθμιση" του DIABLO3 θα ειναι αγωνας δρομου απο paragkon 100 το paragkon 200 !!!

βρε μπας και ειμαστε στην F1? :-D

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και τι να διορθωσουν δηλαδη στα items? δεν προκειται να δωσουν σε ολους καλα αντικειμενα γιατι τοτε το παιχνιδι τελος.

Να βγαλουν νεα αντικειμενα και να αρχισει να κινειται περισσοτερο και το ΑΗ ναι. Να αποκτησει αξια το gold ναι.

Να βγει νεο legendary που να εχει αξια σε αλλο χρωμα ναι και να πεφτει πολυ αραια ΝΑΙ. gold sink ΝΑΙ. αντικειμενα σε ολους ΟΧΙ.

για πες λοιπον εσυ τι θα ηθελες να αλλαξει στα stas ? εγω βασικα θα ηθελα περισσοτερη δυναμη στην ασπιδα ας πουμε

στον βαρβαρο. Περισσοτερη αντοχη για οσους εχουν αρμορ! ΔΕ μπορει παγκοσμιως ΟΛΟΙ να εχουν 2 σπαθια στα χερια!!!

αρα κατι ειναι λαθος. Παντως σιγουρα υπαρχουν πραγματα να διορθωθουν...

επισης να σου βγαζει σε αντικειμενο 1-Η που εχει socket ποση ζημια θα εκανε παραπανω αν εμπαινε ring

εστω με το απλο το gem που πεφτει...

edit : ρε παιδια η βληζαρντ σταματησε να στελνει e-mail οταν πουληθει κατι στο real ? εμενα τις τελευταιες

2 φορες που πουληθηκε κατι δεν εστειλε...

*  3 μαζεμενες πωλησεις σε μικρα ποσα, κατι γινεται...

post-44836-0-66428800-1371206111_thumb.jpg

Επεξ/σία από greeneye
Δημοσ.

είμαι στο κυνήγι του hf ring
μάζεψα 3 keys απ το καθένα και πήρα και το plan για infernal machine
έχει όρεξη κανένας να help με τα bosses?  B) 
μην τις χαραμίσω σε χαμηλό mp γιατι είναι μανίκι atm  :X

Δημοσ.

κανένας δεν ψίνεται για infernal machines? :mellow:

εγω ψηνομαι αλλα μου λειπουν 2 κλειδια απο ΑΚΤ2 και 3 απο ΑΚΤ3 για να παρω αλλο 1 ring που θελω γιατι βγηκε μαλακια

το πρωτοκαι θελω και δευτερο για τον follower :-)

κατσε να τα μαζεψω και βλεπουμε...!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επιτελους μια καλουτσικη για τα δεδομενα πωληση! Αντε να ανεβαινουμε...

8,415 Μ καθαρα

edit : 4 φορες για κλειδι στο ΑΚΤ2 με ΜΡ3-5-5-7 και σε ΚΑΜΙΑ δεν πεταξε κλειδι!

το σπας η δεν το σπας? :mad: (μπας και κολησε?)

post-44836-0-96066000-1371318155_thumb.jpg

post-44836-0-06516600-1371318234_thumb.jpg

Επεξ/σία από greeneye
Δημοσ.

κανένας δεν ψίνεται για infernal machines? :mellow:

Mα καλά δεν κατάλαβες ότι εσύ και ο greeneye είστε οι μόνοι που παίζεται diablo 3? :P

Πως πάει το beta testing? Μίλησαν καθολου για release date?

Δημοσ.

παίζουν και άλλοι απλά βαριούνται/δεν γουστάρουν να help B)
έχει beta testing για 1.0.9 ?
πως μπαίνω ?!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγω εδω και 2 εβδομαδες ξεκινησα με ορεξη (1-2 ωρες την ημερα, παραπανω δεν παει) και ανεβηκα κανα 10-11 pl, αλλα τωρα για καλοκαιρι το κοβω. Να, σε λιγο παω πισινα :P Για να γυρισω, πρεπει να γινει καλα μεγαλο Update. Δεν γινετε να μην φευγουν πραγματα στο ah, και 3 μερες συνεχομενα να μην ειδα legendary, ουτε καν αθλιο. Με 10 και 15 m dh δεν φτιαχνεται....

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mα καλά δεν κατάλαβες ότι εσύ και ο greeneye είστε οι μόνοι που παίζετΕ diablo 3? :P

Πως πάει το beta testing? Μίλησαν καθολου για release date?

Κι άλλοι παίζουν αλλά 1. δεν καιγόμαστε 2. είναι καλοκαίρι και 3. δεν δίνουμε αναφορά προόδου στο insomnia.

beta testing / release date ... very funny mistah, very funny... το αστείο σου είναι τόσο παλιό που από τα γέλια κόντεψα να πέσω από το δεινόσαυρό μου :D

(για το ορθογραφικό, για να μαθαίνουμε και κάτι χρήσιμο εδώ μέσα ... είναι η ενεργητική χρήση του ρήματος "εσείς παίζετε" και όχι η παθητική "αυτό το τραγούδι παίζεται πολύ φέτος" )

Επεξ/σία από BlackScorpionX
Δημοσ.

Κι άλλοι παίζουν αλλά 1. δεν καιγόμαστε 2. είναι καλοκαίρι και 3. δεν δίνουμε αναφορά προόδου στο insomnia.

beta testing / release date ... very funny mistah, very funny... το αστείο σου είναι τόσο παλιό που από τα γέλια κόντεψα να πέσω από το δεινόσαυρό μου :D

(για το ορθογραφικό, για να μαθαίνουμε και κάτι χρήσιμο εδώ μέσα ... είναι η ενεργητική χρήση του ρήμματος "εσείς παίζετε" και όχι η παθητική "αυτό το τραγούδι παίζεται πολύ φέτος" )

Άντε να μάθουμε και κάτι ακόμη...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...