Markerparts Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Αυτα τα συστηματα μου ειχαν διαφυγει αν και ειμαι παλαιος παιχτης. Ευχαριστω πολυ.
nicoc89 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 υπάρχει κανένας που να θέλει να expάρουμε γύρω στα 50 ? βαριέμαι ελεεινά να παίξω άλλο solo και public δεν βγάζει κανέναν
greeneye Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Με τα παντα self-found παιζεις? τι ενοεις δε σε επιασα...!
awake68 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 παραθετω το καλυτερο απο τα 2 ετσι για την ιστορια... * ανοιξε ανοιξε κατι θα πετυχω καποια στιγμη δε μπορει! * θελω πολυυυυυυυυυυυυ gold! για να το πω, σκεφτομαι να το βαλω στο e-bay! edit : με το συστημα αυτο οταν ειναι στη φαση που ριχνει παιρνεις ΠΟΛΛΑ! οταν δε ριχνει ευκολα απλα παιρνεις τα μεγιστα δυνατα! τωρα πηρα 3ο και φευγω γιατι δεν εχο χρονο. σε 15 λεπτα 3 legendary. (63 και το τριτο) τι MF εχετε και τι ΜΡ παιζεις και θα σου πω... και σε ποια run τρεχεις, ποιες πιστες... αυτο που αναφερομαι ειναι για συγκεκριμενη πιστα...(και σημειο) παιζεις την πιστα για 2-3 λεπτα μονο και σε 2-3 σημεια. στα αλλα ριχνεις καμια για να φυγεις απλα οπως εδω και το εριξε στο φευγα. Σχεδον παντα το ριχνει στα 2-3 σημεια. αυτό το φεύγα που λες, μου λέει κι εμένα πολλά! έχω κι εγώ κάποια legen στο φεύγα μερικές φορές...
nicoc89 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 τι ενοεις δε σε επιασα...! εννοει αν παίζεις με items που σου έχουν παίσει μόνο η χρησιμοποιείς και το ah για να αγοράζεις
greeneye Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 οχι εχω αγορασει απο το ΑΗ ειδικα παλαιοτερα...οχι πολλα Μ ομως αφου ποτε δεν ειχα κατι να πουλησω για πολλα! Τωρα κατι γινεται αλλα δεν υπαρχουν πελατες... ΚΡΙΣΗ
overpower Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Ρε green πες b.tag να σε κανω add....να μου δειξεις και το κολπακι βρε αδερφε
gozzar07 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Να το πείτε και του Lalanis που έχει παράπονα. Εχτές του έριξε μόνο 358 legendary λέει.
greeneye Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Ρε green πες b.tag να σε κανω add....να μου δειξεις και το κολπακι βρε αδερφε GMWARRIOR#2670 απο χτες paragkon58 και επιταχυνω... hellfirering rules! ---------------------------------------------------------------------------- tips ενας απλος υπολογισμος για μερικους που θελουν να ανεβασουν ΧΡ! ας πουμε οτι αντεχεις να φαρμαρεις ευκολα δυσκολα (να μπορεις να σκοτωσεις και boss γενικα) στο ΜΡ5 ΑΝ φαρμαρες στο ΜΡ10 τοτε παιρνεις 160% ΧΡ ενω στο ΜΡ5 παιρνεις 60%. Ομως στο ΜΡ10 δεν προκειται να παρεις κανενα valor αρα μενεις εκει. Στο ΜΡ5 θα παρεις ομως και τα 5 valor αρα +75% αρα πας στο 135%! Αρα με λιγα λογια καλυτερα παιζε στο ΜΡ10 και μη σκοτωνεις boss... ενα run skill με μαραθον θα βοηθησει στο κοψιδι!!! Εκτος τουτου παιρνεισ απο 250% MF το οποιο ειναι αχρηστο ουσιαστικα αφου δε σκοτωνεις boss αλλα παιρνεις και 250% gold. Αλλοι τα θελουν αλλοι οχι, ποσα να μαζεψεις. Ομως παιρνςι και 100% bonus ιτεμ που ειναι σημαντικο. epomena tips σε επομενο αρθρο αν καποιοσ ενδιαφερεται... (νεοι παικτες παντα - οι παλιοι λογικα τα ξερουν) * μη χανετε χρονο να σκοτωσετε ενα τερατακι, πηγαινετε εκει που γινεται χαμος και μαζευετε τα πολλα λεφτα και οχι 10 και 20 gold... Greeneye την παλεύεις mp10 με αυτό το gear?? και ομως ΝΑΙ με ειδικο build αφου μελετησα τα δεδομενα ζημιες κτλ kai zhmia κανω πολυ και χανω δυσκολα. φυσικα δε σκοτωνω boss akoma. με το berserker βαραω μεχρι και 450Κ περιπου ! φαντασου να ανεβασω και gear φυσιολογικα farming κανω στο ΜΡ5 βιαν 6 edit : φαρμινγ χτες με το φιλο μπηχτη... με το καλημερα legendary ! ( ο ομιλων! )
ChrisAce Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Το θέμα δεν είναι να πέφτουν legendaries αλλά να αξίζουν και τίποτα.. Σε κάθε run πέφτουν(πάντα mp10) τουλάχιστον 7-8 αλλά καταλήγω με 7-8 brimstones.. Έχω ντύσει και τους 9 chars μου (ο 10ος είναι DH σε HC mode) και το μόνο που δεν έχω δει ποτέ είναι lacunis. Δεν με θέλει αυτό το item με τίποτα. Γενικά όταν είσαι πάνω από 80-90 paragon πέφτουν βροχή(έχουν πέσει και 3 μαζεμένα πιθανόν και από το ίδιο mob γιατί δεν υπήρχαν άλλα mobakia γύρω) αλλά καλύτερα να πέφταν απευθείας brimstone να γλιτώνουμε και τον κόπο να τα κάνουμε id και salvage μετά.. Μου πετάνε legendaries ακόμα και τα πτώματα που λόγω βαρεμάρας πατάω καμιά φορά πάνω τους αλλά όλα για κλωτσιές. Πλέον το έχω ψιλοπαρατήσει το game αλλά ανέκαθεν το πρόβλημα δεν ήταν στο να πέσει το legend αλλά το να αξίζει και τίποτα. Δεν λέω ότι όλα ήταν για τα μπάζα μιας που μου έχουν πέσει και πολύ καλά items τα οποία κάποια τα φοράω στους chars μου, και κάποια έχουν πουληθεί καλά είτε στο gold είτε στο real money, αλλά στην συντριπτική πλειοψηφία τους δεν άξιζαν. Όσο για το XPάρισμα με 5 NV σε mp10 έχεις πάνω από 1000% bonus και μαζί με το gem στο head και με hellfire ανεβαίνει και άλλο..
nicoc89 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Που ειναι το 1.0.9 οέο ?κάτι μου λέει πως αργεί ακόμα .. μου λέει οτι βάζω λάθος κωδικόοοοο δεν θα τα πάμε καλά ...στο bnet συνδέομαι κανονικά με το pass μου , στο παιχνίδι λέει λάθος login info error 3 Κάντε με add Ripper69#2410
mphxths Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 @chriace 7-8 τουλαχιστον...το ξερεις οτι αυτο μας πονεσε στην καρδια ε?
overpower Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Πανω που κλαιγομουν οτι δεν εχει πεσει τιποτα εδω και 2 μερες, τσουπ ενα ring ^^
Προτεινόμενες αναρτήσεις