Tmark Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Αστα μέχρι την λήξη να δεις. Λογικά θα φύγουν καμια 15ρα.
greeneye Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Αστα μέχρι την λήξη να δεις. Λογικά θα φύγουν καμια 15ρα. αμα πιασουν 15 - 20 Μ ευχαριστημενος θα ειμαι γιατι το ταμειο εχει 4,5 Μ και θελω να μαζεψω γενικα 50 - 100 Μ να κανω τις δουλειες μου και οτι μεινει και kana crafting!!!
mphxths Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα σας, νέος κι εγώ στο diablo με το παρακάτω setup+gear στο μαγουλίνο μου (Μόλις lvl 1 paragon): http://us.battle.net/d3/en/profile/Kapws-2310/hero/33239208 Καμία πρόταση για φθηνές αλλαγές; Σίγουρα είναι πολύ μέτρια τα items μιας και όλα μαζί μου πήγανε περίπου 500κ. Εκτός από την belt, η οποία κάποια στιγμή αν αξιωθώ να βγάλω κανα 2-3 μύρια να πάρω μία σωστή withing hour, σαν γενικότερο gear καλά βαδίζω ή είμαι βαθιά νυχτωμένος; Edit: Μόλις βρήκα μια φτηνή witching hour (κάτι λιγότερα από 100κ) και προβληματίζομαι... με τη blackthorne's belt έφτανα 45κ HP, με την witching όμως πάω στα 35κ (χάνω και το +100 vit λόγω set) αλλά αυξάνω κατά 23κ το DPS μου (τουλάχιστον αυτό που δείχνει ότι έχω)... Ω θεοί ! Κι άλλο δίλημμα... +25k για -10k hp ? δεν ειναι και τοσο διλλημα φυσικα και πας για το 25k , αφου θα σκοτωνεις πολυ γρηγοροτερα και θα αντισταθμισει το λιγοτερο hp εκανα ενα run mp9 να δω ποσο τραβαει ο DH . ειχα σε ολο το run περιπου 500% mf .Σχεδον το μισο act1 και επεσε μονο ενα πρασινακι που απο οτι ειδα κοστολογειται γυρω στα 8k Aπορω αν αξιζε το στυλιαρι που φαγα δηλ !
greeneye Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 +25k για -10k hp ? δεν ειναι και τοσο διλλημα φυσικα και πας για το 25k , αφου θα σκοτωνεις πολυ γρηγοροτερα και θα αντισταθμισει το λιγοτερο hp εκανα ενα run mp9 να δω ποσο τραβαει ο DH . ειχα σε ολο το run περιπου 500% mf .Σχεδον το μισο act1 και επεσε μονο ενα πρασινακι που απο οτι ειδα κοστολογειται γυρω στα 8k Aπορω αν αξιζε το στυλιαρι που φαγα δηλ ! ποσα death ειχες περιπου? εχει ωρες ωρες που δε ριχνει legendary με τιποτα... παντως ειναι random. * εχω βρει τροπο να αυξησω κατακορυφα τα legendary... σκεφτομαι να πουλησω τον τροπο σε κανα e-bay με πολυυυυ gold. απαιτειται κυριως βαρβαρος (θα ελεξω με MONK συντομα) και DPS toylaxiston 110 K (με τα skills φτανει γυρω στα 425 Κ για λιγα sec) * εχω
Tmark Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 εκανα ενα run mp9 να δω ποσο τραβαει ο DH . ειχα σε ολο το run περιπου 500% mf .Σχεδον το μισο act1 και επεσε μονο ενα πρασινακι που απο οτι ειδα κοστολογειται γυρω στα 8k Aπορω αν αξιζε το στυλιαρι που φαγα δηλ ! Πως την πάλεψες με DH σε mp9?
overpower Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Εγω βγαζω mp7 με 180k dps. Δεν ειναι και κατι δυσκολο. Προιμω ομως mp6 λογω οτι τα σκοτωνω πιο γρηγορα. Κανενας μεσα? add me και παμε κανα run. ItsTimeForFF#2751
greeneye Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Εγω βγαζω mp7 με 180k dps. Δεν ειναι και κατι δυσκολο. Προιμω ομως mp6 λογω οτι τα σκοτωνω πιο γρηγορα. Κανενας μεσα? add me και παμε κανα run. ItsTimeForFF#2751 εσυ μου εκανες add?! αν ναι σορυ δεν το ηξερα οτι εισαι απο ινσομνια και αρχικα το απεριψα. αμα θελεις να σε βαλω. Αντεχω με το ζορι ΜΡ6 με βαρβαρο.Κανονικα στπ ΜΡ5 ειμαι
overpower Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Ναι, πρεπει να σε ειχα κανει πιο παλια. Στειλε μου αμα ειναι μιας και δεν ξερω το b.tag σου.
Tmark Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Εγώ αντέχω άνετα mp10 αλλά πάει πολύ αργά το πράγμα. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tmark-2929/hero/7978562
mphxths Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 @greeneye τα deaths που χω γενικοτερα παντα ειναι σε 1.σε περιεργους συνδυασμους elites + τοπογραφικο σημειο .. ξερετε τιποτα στενα , dungeons κλπ 2. σε κανα περιεργο mob , οπως π.χ. εκεινα τα ταυροειδη βουβαλια στα fields of misery για παραδειγμα που αρχιζουν τις κουτουλιες απο του διαολου την μανα.. Ε στο mp9 ειχα λιιιιγο περισσοτερες κασες στα elites , δεν επαιζε να κατσω να τανκαρω σε ολη την διαρκεια της μαχης , επεφτε πολυ μπατσα...επρεπε να τρεχω περισσοτερο τριγυρω και λογω του συγκεκριμενου build γαμιοταν το hatred/disc @Tmark Με το build που παιζω απλα καθεσαι και τανκαρεις διχως αυριο...δεν πεθαινεις με την καμμια....ειναι ο,τι πρεπει για μεγαλα γκρουπς. Το αγγουρι ειναι στα μεμονωμενα mobs και στα elite groups τα οποια και αυτα βγαινουν , εκτος και αν αρχισουν να πετανε fire/poison pools ή/και lasers....εκει πρεπει να "κινηθω" κατι που δεν ευνοει το build.... Δηλαδη με λιγα λογια και mp10 λογικα μπορω να παιξω , μιας και στα απλα groups δεν θα πεθαινω με την καμμια απλα θα κανω περισσοτερη ωρα να τα φαω...και στα ελιτες θα τρωω φουτσα συννεφο λογω αυξημενου dmg απο μεριας τους ΕΔΙΤ : ενταξει ρε Τμαρκ αν με 350κ δεν παιζεις και μπ10 , μας κοροιδευεις τρελα 1
greeneye Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 η τυχη μου χαμογελασε και μαλιστα ΟΧΙ απο τα γαντια!!! πηρα 15 Μ μικτα απο μια ζωνη! αντε να φυγουν και τα γαντια να κανουμε δουλειες με χρημα... πιστευω οτι πουληθηκε ΚΑΛΑ η απλα την πηρε ΘΥΜΑ... εσεις τι λετε
lalanis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δεν πέφτει τίποτα λέμε...Μάλλον φταίνε τα κατσίκια που κάνουμε μαζί τα runs...
gozzar07 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δεν πέφτει τίποτα λέμε...Μάλλον φταίνε τα κατσίκια που κάνουμε μαζί τα runs... Ευχαριστώ..!
greeneye Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 παιδια εσεις ποιο θα προτιμουσατε απο τα 2? απο crafting einai... σκεφτομαι το δευτερο λογω +20% MF για τωρα αφου δε χανω στα στατς tipota αλλα το αλλο ανεβαζει πολυ ζωη και damage!
Προτεινόμενες αναρτήσεις