greeneye Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 ελα μωρε να φτιαξεις το επομενο επιπεδο των gems που χεις στο chest..δεν ειναι ακριβη διαδικασια... εεε βαλε ενα 5ευρω και παρε κανα 100αρι μυρια ...να ξεμπερδευεις ΄------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- εχω 60 απο το game h αληθεια (ευρω) αλλα εχω βασικο κανονα οτι ΔΕΝ αγοραζω με αληθινα τιποτα! εκτος αν πουλησω κατι με 50-100 ευρω απο δω και περα... οσο για τα gems εδω η αληθεια ειναι οτι προσπαθω να μαζεψω καμια 40 μυρια για να κανω το διαμαντι στο κρανος marquice μπας και φτασω 100 παραγκον ποτε... και αυτο το 2% ειναι σημαντικο, το hellfire το πηραμε σημερα κατι γινεται...! συντομα παμε κανα public μαζι ε
overpower Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Εχει κανεις κανα πρασινακι Gem? Αυτα τα marquice δεν φτιαχνονται με τιποτα. Με δυσκολια προσπαθω να φτιαξω το 2ο 100αρι....
mphxths Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 @greeneye 29-31% στο κρανος , 1 hell ring σε σενα και ενα στον ακολουθο και θα ρολλαρει αρκετα καλα το πραμα. Δεν χρειαζεται να κοπανιεσαι με τα marquise γιατι τα φραγκα που θα δωσεις θα μπορουσαν να αξιοποιηθουν αλλου καλυτερα. Εκτος και αν σου πεσει κανα αντικειμενο και πουλησει τρελα οποτε οκ καντα ολα marquise Μπηκα σε ειδα ονλαιν αλλα δεν ειναι ωρα να ξεκινησουμε τωρα παιχνιδι Αυριο ανετα... @overpower Εχω ξεμεινει απο πρασινα , μου χουν μεινει ελαχιστα απο αυτα που ριχνει το παιχνιδι.Ειναι ΠΟΛΥ κοστος τα ρημαδια να φτιαξεις τα "μεγαλα" Αν θες απο αυτα που λεω , οταν βρεθουμε μεσα πες μου.
greeneye Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 @greeneye 29-31% στο κρανος , 1 hell ring σε σενα και ενα στον ακολουθο και θα ρολλαρει αρκετα καλα το πραμα. Δεν χρειαζεται να κοπανιεσαι με τα marquise γιατι τα φραγκα που θα δωσεις θα μπορουσαν να αξιοποιηθουν αλλου καλυτερα. Εκτος και αν σου πεσει κανα αντικειμενο και πουλησει τρελα οποτε οκ καντα ολα marquise Μπηκα σε ειδα ονλαιν αλλα δεν ειναι ωρα να ξεκινησουμε τωρα παιχνιδι Αυριο ανετα... ναι θα κυνηγησω αλλο ενα, πρεπει να πατησω και 5η ταχυτητα... παντως απο 50 εφτασα χτες αισιως 55 παραγκον... το ξερω οτι κοστιζει το ρημαδι εχω βαλει μερικα καλουδια για πωληση, αλλα βλεπω νεκρο το ΑΗ... αμα πουληθει κατι θα δω πως θα κινηθω. Μεσα στη βδομαδα ναι θα παιξουμε! * Μεσα στο παιχνιδι γιατι δε δειχνει στα skills τη ζημια που κανουν ? πχ το rend 700% για 5 sec θα βοηθουσε πολυ...
Markerparts Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Εχει επιλογη το game για να σου τα δειξει. Options - Gameplay - Elective μπλα μπλα και Show advanced tooltip. Σαββατο ειχα το 3x100. Ελεγα να παω για εναν τεταρτο, Barb, αλλα δεν κανω και πολυ κεφι.
greeneye Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) δεν το ηξερα! ευχαριστω φιλε... πολυ χρησιμο για να δω αν κανω καποια μικρη αλλαγη παρακατω edit : τωρα που το θυμηθηκα, απο το παιχνιδι λειπει και ενας γρηγορος τροπος να πετας ενα αντικειμενο που δεν θες... Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2013 από greeneye
mphxths Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 @markerparts 4x100 και δεν εχεις κεφι....φοβαμαι να ρωτησω τι θα γινει αν εχεις κεφι τι να πουμε και μεις που παλευουμε για το 1χ100 ... 1
Tmark Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 edit : τωρα που το θυμηθηκα, απο το παιχνιδι λειπει και ενας γρηγορος τροπος να πετας ενα αντικειμενο Το πιάνεις και το πετάς.
greeneye Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Το πιάνεις και το πετάς. μωρε αυτο το ξερω, ποιο γρηγορο θελω!!!
Kapws Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, νέος κι εγώ στο diablo με το παρακάτω setup+gear στο μαγουλίνο μου (Μόλις lvl 1 paragon): http://us.battle.net/d3/en/profile/Kapws-2310/hero/33239208 Καμία πρόταση για φθηνές αλλαγές; Σίγουρα είναι πολύ μέτρια τα items μιας και όλα μαζί μου πήγανε περίπου 500κ. Εκτός από την belt, η οποία κάποια στιγμή αν αξιωθώ να βγάλω κανα 2-3 μύρια να πάρω μία σωστή withing hour, σαν γενικότερο gear καλά βαδίζω ή είμαι βαθιά νυχτωμένος; Edit: Μόλις βρήκα μια φτηνή witching hour (κάτι λιγότερα από 100κ) και προβληματίζομαι... με τη blackthorne's belt έφτανα 45κ HP, με την witching όμως πάω στα 35κ (χάνω και το +100 vit λόγω set) αλλά αυξάνω κατά 23κ το DPS μου (τουλάχιστον αυτό που δείχνει ότι έχω)... Ω θεοί ! Κι άλλο δίλημμα... Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2013 από Kapws
greeneye Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 5 λεπτα πριν παω για υπνο λεω ας παιξω για 5-10 λεπτα... και τσουπ γαντακια,! λειπει το attack speed αλλα πιστευω κατι ψιλα θα τα πιασω ε?
Tmark Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Αν είχαν attack speed θα έπιαναν πολλά, τώρα λίγο δύσκολο..
greeneye Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Αν είχαν attack speed θα έπιαναν πολλά, τώρα λίγο δύσκολο.. τα εβαλα ΑΗ και οτι πιασουν... (gold)
greeneye Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Να σου πω την αληθεια δεν θυμαμαι γιατι εβαλα και τα 20 αντικειμενα χτες βραδυ, ημουν και ξενυχτης (!), και ειμαι δουλεια τωρα, αλλα νομιζω τα εβαλα καπου 10-12Μ αρχικη και οσο πανε (?) - θα το δω ξανα το μεσημερι, παντως θυμαμαι πως αναλογα γαντια χωρις speed ειχε με 40 Μ περιπου... εσυ τι προτεινεις αν δεν εχει bid οταν παω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις