Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και που εχω dh και εχω ενα κολλημα με τα 1h crossbow, λεω να φοραω το set danetta's revenge & spite. Τα dmg που χανω (περιπου 23k) τα βρισκω ανετα απο gems. Ετσι και αλλιως απο 1k dps εχουν, ενω το manticore που ειχα, ειχε 1,3k. 

Εσεις τι πιστευετε για την ωρα. Αξιζει να θυσιασω 23k dps για: +0.7 attack speed, +40% cd (το ενα gem ειναι star, και το αλλο perfect star) και +760 life per hit.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 καφε και 1 πρασινακι χτες σε 1 ωρα (το πολυ να ηταν 1 ωρα) παιχνιδιου !  τουλαχιστον ετσι παιζεις με κεφι και ελπιζεις... με τα 3 γελασε ο blacksmith αφου δεν εχει δει χειροτερα

για salvage και το 1 θα δειξει για κατι ψιλα γιατι ειχε υψηλο dps CD και 1 socket... ( axe)

Επεξ/σία από greeneye
Δημοσ.

Αφού σχεδόν όσα πέφτουν είναι μούφα, γιατί δεν τα κάνουν να πέφτουν πιο συχνά, να χαιρόμαστε και λίγο με τις λάμψεις;

Δημοσ.

εγω πιστευω επρεπε να πεφτουν ποιο σπανια και να εχουν καλα στατς η εστω να βγαλουν ενα ΝΕΟ χρωμα που οταν πεσει τετοιο

να ειναι πολυ καλο γενικα... να μεινουν δηλαδη καφε και πρασινα αλλα να βγει και ενα μπλε ας πουμε που οταν το δεις

θα πανηγυριζεις πριν το ανοιξεις... :-)

Δημοσ.

Μπλε υπάρχει βασικά :P Αλλά ένα βαθύ κόκκινο θα γάμαγε!

ναι εχεις δικιο τα ειχα ξεχασει ποια τα μπλε!!! ενα κοκκινο ναι!

Δημοσ.

το παιχνιδι πλεον το γουσταρω περισσοτερο! εχει γινει καλυτερο ναι! βεβαια απομενει να φτιαχτει το εξης

να διοξουν τα bots

να φτιαξουν το gold να εχει αξια... οποτε να βρεθουν λυσεις gold sink

να φτιαχτει με καποιο τροπο το ΚΑΛΟ ΙΤΕΜ, δεν εννοω να πεφτουν σε ολους τα καλυτερα αλλα κατι να αλλαξει

προς το καλυτερο με καποιο τροπο...

* φανταστειτε μια μερα ξαφνικα να πει η εταιρεια τα χανετε ΟΛΟΙ ΟΛΑ και αρχιζουμε απο το μηδεν!

εκει θα γινει της πηνελοπης :X

Δημοσ.

ρε μεγάλε πες μου τι πίνεις και δεν μας δίνεις.....

εδώ και 5 μέρες προσπαθώ να ανεβάσω έναν wd και από την βαρεμάρα ακόμη 55...

που το είδες το καλύτερο ήθελα να 'ξερα....

δεν άλλαξε τπτ ( τα drop είναι για 10 lvl πιο κάτω από εσένα και αν δεν μπεις ah δεν έχει προκοπή....)

εδιτ : ήταν 45 lvl οταν τον αφησα τον wd να φανταστήτε.. :P

• Like 1
Δημοσ.

ρε μεγάλε πες μου τι πίνεις και δεν μας δίνεις.....

εδώ και 5 μέρες προσπαθώ να ανεβάσω έναν wd και από την βαρεμάρα ακόμη 55...

που το είδες το καλύτερο ήθελα να 'ξερα....

δεν άλλαξε τπτ ( τα drop είναι για 10 lvl πιο κάτω από εσένα και αν δεν μπεις ah δεν έχει προκοπή....)

εδιτ : ήταν 45 lvl οταν τον αφησα τον wd να φανταστήτε.. :P

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

διαφωνω μαζι σου... το παιχνιδι σου δινει εναλλακτικη να ψωνισεις απο το ΑΗ γιατι επειδη ειναι random μπορει να ΜΗ σου πεσει αντικειμενο καλο...

σε καπιους θα πεσουν πολλα σε καπιους λιγα και σε καπιους καθολου οπως εμενα... αυτα που ψωνιζεις εσυ απο το ΑΗ ειναι αντικειμενα γενικα

που καποιος αλλος παικτης του πεσανε... αρα δεν ειναι ενα ξενο μαγαζι αλλα δικο μας μαγαζι που πουλαμε ολοι οτι εχουμε! για σκεψου το λιγο!

* τωρα αν αυτοι βαλανε και 10 αντικειμενα που δεν πεσανε αλλα τα δημιουργησανε δεν ξερω αλλα δε με νοιαζει κιολας...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...