overpower Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μιας και που εχω dh και εχω ενα κολλημα με τα 1h crossbow, λεω να φοραω το set danetta's revenge & spite. Τα dmg που χανω (περιπου 23k) τα βρισκω ανετα απο gems. Ετσι και αλλιως απο 1k dps εχουν, ενω το manticore που ειχα, ειχε 1,3k. Εσεις τι πιστευετε για την ωρα. Αξιζει να θυσιασω 23k dps για: +0.7 attack speed, +40% cd (το ενα gem ειναι star, και το αλλο perfect star) και +760 life per hit.
overpower Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 φιφα παίζεις? no 2 legendary μεχρι τωρα. Παραξενο, αν και χαλια stats
greeneye Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) 3 καφε και 1 πρασινακι χτες σε 1 ωρα (το πολυ να ηταν 1 ωρα) παιχνιδιου ! τουλαχιστον ετσι παιζεις με κεφι και ελπιζεις... με τα 3 γελασε ο blacksmith αφου δεν εχει δει χειροτερα για salvage και το 1 θα δειξει για κατι ψιλα γιατι ειχε υψηλο dps CD και 1 socket... ( axe) Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2013 από greeneye
lalanis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Αφού σχεδόν όσα πέφτουν είναι μούφα, γιατί δεν τα κάνουν να πέφτουν πιο συχνά, να χαιρόμαστε και λίγο με τις λάμψεις;
greeneye Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 εγω πιστευω επρεπε να πεφτουν ποιο σπανια και να εχουν καλα στατς η εστω να βγαλουν ενα ΝΕΟ χρωμα που οταν πεσει τετοιο να ειναι πολυ καλο γενικα... να μεινουν δηλαδη καφε και πρασινα αλλα να βγει και ενα μπλε ας πουμε που οταν το δεις θα πανηγυριζεις πριν το ανοιξεις...
Tmark Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μπλε υπάρχει βασικά Αλλά ένα βαθύ κόκκινο θα γάμαγε!
greeneye Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μπλε υπάρχει βασικά Αλλά ένα βαθύ κόκκινο θα γάμαγε! ναι εχεις δικιο τα ειχα ξεχασει ποια τα μπλε!!! ενα κοκκινο ναι!
gozzar07 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 H Blizzard μας έχει κάνει κυρίες. Φεύγουμε σιγά σιγά απο το κράξιμο για τα legendary και μιλάμε για χρώματα..
greeneye Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 το παιχνιδι πλεον το γουσταρω περισσοτερο! εχει γινει καλυτερο ναι! βεβαια απομενει να φτιαχτει το εξης να διοξουν τα bots να φτιαξουν το gold να εχει αξια... οποτε να βρεθουν λυσεις gold sink να φτιαχτει με καποιο τροπο το ΚΑΛΟ ΙΤΕΜ, δεν εννοω να πεφτουν σε ολους τα καλυτερα αλλα κατι να αλλαξει προς το καλυτερο με καποιο τροπο... * φανταστειτε μια μερα ξαφνικα να πει η εταιρεια τα χανετε ΟΛΟΙ ΟΛΑ και αρχιζουμε απο το μηδεν! εκει θα γινει της πηνελοπης
nevermore Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 ρε μεγάλε πες μου τι πίνεις και δεν μας δίνεις..... εδώ και 5 μέρες προσπαθώ να ανεβάσω έναν wd και από την βαρεμάρα ακόμη 55... που το είδες το καλύτερο ήθελα να 'ξερα.... δεν άλλαξε τπτ ( τα drop είναι για 10 lvl πιο κάτω από εσένα και αν δεν μπεις ah δεν έχει προκοπή....) εδιτ : ήταν 45 lvl οταν τον αφησα τον wd να φανταστήτε.. 1
greeneye Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 ρε μεγάλε πες μου τι πίνεις και δεν μας δίνεις..... εδώ και 5 μέρες προσπαθώ να ανεβάσω έναν wd και από την βαρεμάρα ακόμη 55... που το είδες το καλύτερο ήθελα να 'ξερα.... δεν άλλαξε τπτ ( τα drop είναι για 10 lvl πιο κάτω από εσένα και αν δεν μπεις ah δεν έχει προκοπή....) εδιτ : ήταν 45 lvl οταν τον αφησα τον wd να φανταστήτε.. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ διαφωνω μαζι σου... το παιχνιδι σου δινει εναλλακτικη να ψωνισεις απο το ΑΗ γιατι επειδη ειναι random μπορει να ΜΗ σου πεσει αντικειμενο καλο... σε καπιους θα πεσουν πολλα σε καπιους λιγα και σε καπιους καθολου οπως εμενα... αυτα που ψωνιζεις εσυ απο το ΑΗ ειναι αντικειμενα γενικα που καποιος αλλος παικτης του πεσανε... αρα δεν ειναι ενα ξενο μαγαζι αλλα δικο μας μαγαζι που πουλαμε ολοι οτι εχουμε! για σκεψου το λιγο! * τωρα αν αυτοι βαλανε και 10 αντικειμενα που δεν πεσανε αλλα τα δημιουργησανε δεν ξερω αλλα δε με νοιαζει κιολας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις