Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και εμένα ρε γμτ ...
αν συνέχιζαν τα drop όπως ήταν οταν άρχισα ξανά θα έμενα.. είχα σκοπό να 100ρίσω τον monk και να φτιάξω και wd/wiz

Δημοσ.

Δεν υπάρχει pattern στα drops Νίκο. Μπορεί να σου πέσουν 5 legendary σε 10 λεπτά και μετά για μια βδομάδα να μην πέσει τίποτα.. Αυτό έχει και τα καλά του και τα κακά του..

Για να καταλάβεις πως δουλεύει περίπου το RNG, άν εχεις ένα νόμισμα και το ρίξεις 100 φορές, δεν σημαίνει ότι θα φέρει 50 φορές κορώνα και 50 φορές γραμμάτα, επειδή η πιθανότητα είναι 50%. Μπορεί να φέρει 99 φορές κορώνα και 1 γράμματα!

Δημοσ.

γιατί δεν βάζουν μυαλό να βγάλουν ενα patch με αυτά που ζητούσε η πλειοψηφία απο την αρχή (μην τα ξαναλέμε πάλι και πάλι καταντάει κουραστικό) να τελειώνουμε ??!
τι πάει να πει ΕΜΕΙΣ θέλουμε να δώσουμε αυτό ? τι πάει να πει "δεν θέλουμε να δώσουμε κάτι σαν το d2" (η κάπως έτσι όπως το είχαν πει τέσπα)

Δώστε στον κόσμο αυτό που ζητάει ρε #$^$#@κες και αφήστε τις φαεινές ιδέες γαμώ τα μπρίκια που έχετε για εγκεφάλους επιτέλους! Δεν φτιάχνετε ενα παιχνίδι για να παίζετε εσείς με τους φίλους σας , το φτιάχνετε για τον κόσμο
τι με νοιάζει εμένα αμα γουστάρουν pony και candy candy ? δώστε ενα secret level που να γουστάρεις να παίξεις και όχι αυτό το βδέλγιμα που στην καλύτερη θα σου προκαλέσει επιληπτική κρίση και καρκίνο

η κατάσταση μου θυμίζει τα need for speed , όλοι ζητούσαμε να είναι σε φάση underground και η ea μας έγραφε επιδεικτικά στα τέτοια της και έβγαζε κάτι άλλο .

ήθελα να τα πω να τα βγάλω απο μέσα μου μην πάω και τα γράψω στο forum τους και μου ρίξουν κανα ban λολ!

αυτά!
ας περιμένουμε λοιπόν το νεο patch μπας και στρώσει η δουλειά .

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει pattern στα drops Νίκο. Μπορεί να σου πέσουν 5 legendary σε 10 λεπτά και μετά για μια βδομάδα να μην πέσει τίποτα.. Αυτό έχει και τα καλά του και τα κακά του..

Για να καταλάβεις πως δουλεύει περίπου το RNG, άν εχεις ένα νόμισμα και το ρίξεις 100 φορές, δεν σημαίνει ότι θα φέρει 50 φορές κορώνα και 50 φορές γραμμάτα, επειδή η πιθανότητα είναι 50%. Μπορεί να φέρει 99 φορές κορώνα και 1 γράμματα!

μα το παραπονο δεν ειναι ποτε θα πεσει το πορτοκαλι και το πρασινακι και ποσα θα πεσουν...αλλα το τι stats θα roll-αρουν στο identify..που τις περισσοτερες φορες ειναι ασυναρτητα και βλακωδη και νιωθεις οτι σε τρολλαρει το παιχνιδι :)

Το ξαναλεω , μου επεσε lacuni χωρις ουτε ενα κυριο stat (str,intel,dex,,vit ) .ουτε ε-ν-α. Ειχε μονο κατι attack speed , gold find και κατι τετοια ακυρα...ΠΟΙΟΣ θα την χρησιμοποιησει αυτην την φολα δηλ?

Ας στρωσουν λιγο τα αντικειμενα και ας πεφτουν καθε αργια που λεει ο λογος....ετσι και αλλιως ολοι πλεον εχουν φουλαρει magic find και βλεπουν πιο συχνα πια drops.

Δημοσ.

Mας παρακολουθουν σας λεω..

Σε run που ηταν μετα βιας 2-3 περιοχες , επεσαν 2 καφετια και 2 πρασινα...και δεν ειχα ουτε καν 5 stacks (ειχα το 3x buff + 1x nv stack).

Εβαλα τα 2 πρασινα για πουλημα , τα αλλα δεν αξιζανε τον κοπο.

Καθε φορα που κραζω τα drops εδω περα , πεφτουν απο τον ουρανο....μας παρακολουθει σας λεω...

• Like 2
Δημοσ.

γυρισα και εγω και αρχιζω παλι να παιζω λιγο η πολυ diablo, ειμαι περιεργος που εχω 22 ημερες να μπω αν θα πρασινισει ο τοπος...! :-)

Δημοσ.

Εγω τσαμπα γυρισα μετα απο τοσους μηνες. 1 legend την ημερα και αυτο ουτε που αξιζει...... Δεν μπορω να ντυσω dh....

Δημοσ.

Κοροιδευατε ε? και βαζατε ζωνες στοιχημα οτι θα ριξει παπαρουνες ε?!

και ΝΑΙ

Ο τολμων αμοιβεται... εκανα ενα run στο Ακτ1 εκει στη μεση περιπου με ΜΡ5 και επαιξα

τοσο μεχρι να βγαλει το πρωτο legendary που το εβγαλε κανενα 30-40 λεπτα... με ΝV5 και με απλο

mob... (klasika)

και ΝΑΙ! το παιχνιδι με ανταμοιψε μετα απο 3 βδομαδες που ειχα να μπω!!!

Ολα τα κιτρινα βασικα μεχρι τοτε ηταν μαπες αλλα το legendary εβγαλε ματια...

ελεος :mad: κατσατε πανω μου! :X

post-44836-0-54858600-1370354647_thumb.jpg

Δημοσ.

εγώ ήδη θα είχα κλείσει για διακοπές σε νησιά και θα είχα παραγγείλει μία cayman S if i were you... 

ps1: υπάρχει περίπτωση ούτε ο vendor να το πάρει, just in case i inform ya <3

Δημοσ.

Στο αγοράζει ο vendor και το δίνει του εγγονού του για να παίζει στη γειτονιά με τα άλλα πιτσιρίκια.

Και άμα του χαλάσει, παίρνει κι άλλο :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...