Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

RNG. Τέλος

Τώρα το αν η blizzard ανοίγει κατά καιρούς τις βρύσες και πέφτουν βροχή τα legendary δεν το ξέρουμε ούτε μπορούμε να το ξέρουμε με σιγουριά (αν δλδ κάτι τέτοιο ισχύει). Υπάρχουν λόγοι που θα έκανε κάτι τέτοιο και υπάρχουν λόγοι που δε θα το έκανε.

Έστω όμως ότι γίνεται. Πώς όμως; Δυστυχώς δεν έχω τις γνώσεις για να πω. Θα μπορούσαν δλδ χωρίς patch να ανεβοκατεβάζουν τα drops? On the fly? Αυτό μόνο οι προγραμματιστές του παιχνδιού μπορούν να μας το πουν και φυσικά δε θα μας το πουν ποτέ, τουλάχιστον όχι επίσημα οπότε είναι ΛΟΓΙΚΟ η συνομωσιολογία να υφίσταται.

Από την άλλη είναι τόσα πολλά τα stats που μπορεί να roll-άρει ένα αντικείμενο που είναι φαντάζει λογικό ακόμα και 1000 rune swords να σου κάτσουν, ούτε ένα να μην αξίζει χωρίς να κρύβεται πίσω από αυτό κάποιος.

Από τη στιγμή λοιπόν που δεν μπορούμε να απαντήσουμε με βεβαιότητα στο ερώτημα για το αν η blizzard επηρεάζει τις πιθανότητες για τα καλά drops δεν έχει νόημα να το σκεφτόμαστε.

• Like 1
Δημοσ.

Συνωμοσιολογια για τα drop rates στα παιχνιδια της blizzard παντα υπηρχε.

Θυμαμαι πριν χρονια στο wow κυκλοφορουσε η φημη οτι οταν εκανες login στο παιχνιδι και εβγαινες "εξω" και πλακωνες τερατα στα πρωτα 5-10 λεπτα ειχαν παρατηρηθει αυξημενα drop rates...και καλα για να σε κρατησει η μπλιζ στο παιχνιδι.

Αν ισχυε ή οχι στα αληθεια ποτε δεν θα το μαθουμε..

Δεν αποκλειεται να κανει παρομοια πραμα και στο D3 οταν βλεπει οτι πεφτει ο αριθμος των χρηστων.

@Blackscorpion

Αν η αυξομειωση των drop rates ειναι κατι που ρυθμιζεται στην server μερια δεν απαιτειται υποθετω καποιο patch.

"..ειναι τοσα πολλα τα stats..."  .........Mα γιατι να ειναι ? Θα χρησιμοποιησει ποτε μαγος ασπιδα?Hunter θα φορεσει ποτε σπαθι/spear/mace  και λοιπα 1-hand?

Ας ειμαστε σοβαροι....δεν προκειται ποτε.Γιατι να μην αποκλειστουν καποια στατς απο καποια αντικειμενα?Λογικο ειναι.Ειναι μαλακια να σου σκαει legendary και τα stats  ναναι οτι ναναι.

Μου σκασε χτες lacuni και .....δεν ειχε ουτε ενα στατ!!!μονο δευτερευοντα...αν ειναι δυνατον.

Δημοσ.

νομιζω οτι ειναι πολυ απλο να το κανει <<on the fly>> . Εδω ολοκληρο expansion ανεβασε χωρις να ριξει τους server στο wow pandaria στο να αυξησει το drop rate θα κολησει ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το παιχνίδι παίζεται στο σέρβερ δηλαδή εκεί!!! oxi sto pc mas! . Όπως μπορεί ανά πασα στιγμή να σου γράψει στην οθόνη "είσαι καραγκιόζης" έτσι και ποιο απλά μπορεί να πατήσει στα επόμενα 5 kill να ρίξει legendary.Με το pc μας ουσιαστικά στέλνουμε συντεταγμένες και "κλιks".

φυσικά δεν πατάει "ατομικα" να στείλει πράσινο η καφέ σε μένα και σε σένα αλλα αν p.x ο αριθμός τον παικτών πέφτει κάτω από 10.000 as poume τότε λέει στείλε από 1,2 μέχρι και 5 ας πούμε καφέ η πράσινα σε όλους η στο 50% ώστε να μείνουν στο παιχνίδι k να μπούν και alloi, kati tetoio.

Επεξ/σία από greeneye
Δημοσ.

Δεν έχω τις τεχνικές γνώσεις για να ξέρω πώς και τί. Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι και για να πω την αλήθεια δεν ξέρω τι από τα δύο θα ήθελα να ισχύει :P

@mphxths

καλά δίκιο έχεις, το itemization θέλει δουλειά, το είπαν άλλωστε και οι ίδιοι. Δεν τους βγήκε. Δεν μπορώ να φανταστώ τλι περίμεναν ότι θα γίνει αλλά δεν τους βγήκε. DH δε θα βάλει ποτέ ασπίδα έτσι όπως είναι το παιχνίδι. Ίσως αν μπορούσες να μοιράσεις τα stats του χαρακτήρα όπως θες εσύ, θα μπορούσε (ακραίο) να βάλει ασπίδα αλλά έτσι όχι.

Αυτό που με χαλάει λιγάκι είναι ότι δεν έχουν βάλει φαντασία ρε παιδί μου...

πχ. Σκοτώνεις ένα unique τέρας, ξέρετε αυτά τα μωβ, που δεν είναι champions ούτε packs... γιατί να μην παίρνεις 1 από τις δυνάμεισ του (τυχαία ποια από όλες) για λίγο, έτσι για να έχει και λίγο fun περισσότερο. Πχ σκοτώνεις ένα unique τέρας με molten, έ, να πάρεις και εσύ molten για 1-2-3 λεπτά. Και πόσα άλλα άμα κάτσεις να σκεφτείς :P

Δημοσ.

RNG είναι για εμένα... 

Σύμφωνα με τον νόμο τον πιθανοτήτων μπορεί να κάτσει ώστε να σου πέσουν 15 legendary μέσα σε 15 λεπτά ή κανένα για 2-3 μήνες. 

Όλα μπορούν να τύχουν, άλλον τον χτυπάει στην ζωή του 3 φορές κεραυνός, άλλος κερδίζει 2 φορές το λόττο και άλλοι παίζουν τζόκερ κάθε εβδομάδα και παίρνουν απ'τα 3 το μακρύτερο. 

Δεν νομίζω ότι παίζει κάτι πιο ψαγμένο. 

Άντε το να βάζουν λίγο καλύτερα drops τις πρώτες μέρες ενός patch το δέχομαι αλλά τα υπόλοιπα μου φαίνονται παπαριές, ειδικά αν σαν δείγμα πάρουμε 5-10 runs ή παιχνίδι 4-5 ωρών.

• Like 2
Δημοσ.

WPD ειναι για μενα... wrongly placed decimal :)

Κατσε να δεις οτι αντι για κανα 0.09% θα χουν κανει λαθος και θα ναι τιποτα 0.009% και μεις κοπανιομαστε τοσο καιρο σαν μαλακες :)

Δημοσ.

Μολις μου επεσε ενα blacthrone jousting mail με:

90 str/dext/int, 170 vit, 19% mf, 159 hp/s, 350 p/h και 10% life.... Στα 800 και μακαρι να φυγει και τοσο.

Δημοσ.

Αν βαλω κανα perfect star στο ah θα φυγει? Ή ξερουν ολοι οτι το να τα φτιαχνεις ειναι πιο φθηνο?

Δημοσ.

To θέμα βέβαια είναι και πώς ορίζεις το "καλό" drop. Από τη στιγμή που οποιοδήποτε non perfect roll είναι για τα σκουπίδια, μπορεί να σου κάτσει 10 φορές το ίδιο legendary με τα stats που θες και πάλι να μην είναι της προκοπής.

Πιστεύω το θέμα είναι πως, αφού υπάρχουν best in slot και ενδιαφέρουν μόνο τα perfect rolls, αυτομάτως τα drops ποτέ δεν είναι "αρκετά καλά".

Δημοσ.

τωρά τι να σου πω ανοίγεις μεγάλη συζήτηση....

πχ μετά από πάρα πολλές ώρες παιχνιδιού drop mempo ή ice climbers ή skorn ή unity ή και άλλα πόσα δεν είχα.... οπότε από εμένα ούτε λόγος για perfect roll αφού δεν παίζει drop για αρχή :D

Δημοσ.

Εγω βλεπω οτι και το 3 εξελισσεται οπως και το 2 , που τιγκαραμε το inventory με runes που δινανε magic find για να δουμε κανα drop...ετσι και τωρα.....καταληγουμε να κυνηγαμε το magic find για να γινει παιχνιδι.

Λογικο ως ενα σημειο μιας και ειναι item hunting παιχνιδι ...αλλα στο τελος οταν το αντικειμενο πεφτει... 9 στις 10 ειναι φολα....οποτε καπως ακυρωνεται το ολο κονσεπτ...

Δημοσ.

Είσαι λιγάκι αισιόδοξος...  :P

9 στα 10?

Πιστεύω είναι 9,99 στα 10 φόλα και κυνηγάμε το θαύμα!!!

προσωπική άποψη πάντα ..

Δημοσ.

Εμένα με κούρασε πάλι το παιχνίδι.. Θα επιστρέψω με το νέο patch λογικά. Εις το επανειδήν μέχρι τότε!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...