Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

RNG Νίκο..

ναι αλλα δεν έχει λογική αυτό

δεν έτυχε , ρώτησα κ άλλους και παθαίνουν το ίδιο

πχ παίζεις mp6 με 400τοσο mf και πέφτουν 1 κίτρινο il60 απο κάθε elite pack πχ και μετά απο ώρες 1 legendary lvl 59

μπαίνεις solo @ mp2 και πεφτουν ενας σκασμός κίτρινα il63 απο τα mobs και 1-2 legendary il63 σε κάθε run

είναι τουλάχιστον περίεργο όταν συμβαίνει για μέρες

Δημοσ.

θα δοκιμάσω και εγώ σόλο σε κανά Mp2-3 να σας πω γιατί και σε μένα αυτές τις μέρες πετάει μλκιες σε Mp7-8

Δημοσ.

μπήκα public mp6 act 3 και έπεσαν 2 legendary
lvl59-60
τα νευρα μου ... στα forums βλέπω πολλούς να το λένε αυτό ... σε κάποιο σημείο είχαν γίνει κομπλέ τα drops και τώρα τελευταία ξαναέγιναν γτπ καβάλα. ..

Δημοσ.

μπήκα public mp6 act 3 και έπεσαν 2 legendary

lvl59-60

τα νευρα μου ... στα forums βλέπω πολλούς να το λένε αυτό ... σε κάποιο σημείο είχαν γίνει κομπλέ τα drops και τώρα τελευταία ξαναέγιναν γτπ καβάλα. ..

Άμα τα drops ήταν για όλους καλά τότε δε θα είχαν αξία.

• Like 1
Δημοσ.

Άμα τα drops ήταν για όλους καλά τότε δε θα είχαν αξία.

υπάρχουν τα σκουπίδια , τα καλούτσικα , τα καλά, τα πολύ καλά και τα godlike

το να πέφτουν 99,9% σκουπίδια σε κάποιους και μετά απο ΠΟΛΥ καιρό καλούτσικα (1-2m @ ah) δεν ειναι λογικό

ας πέφτανε καλούτσικα και καλά τουλάχιστον να έχουν μια χρησιμότητα , έστω για κάποιον που ξεκινάει act 1 mp0

τα σκουπίδια που πέφτουν δεν χρησιμεύουν σε τίποτα , αφού κάποιος τελειώνοντας πχ με rare το hell δεν θα τα χρησιμοποιεί , δεν ειναι upgrade.

όσο χρήσιμο ειναι ενα άσπρο όπλο άλλο τόσο ειναι και ενα crap legendary

τέλος δεν θεωρώ λογικό να πέφτουν mp6 inferno @ act3 legendary για level 58

wtf δηλαδή!

πρέπει η προσπάθεια που κάνεις να ανταμείβεται ώστε να σε κρατήσει

πολλοί δε ειναι αυτοί που λένε οτι πριν το paragon 80 δεν είδαν ούτε ενα καλούτσικο drop , crap στο full 

Δημοσ.

το εχω παρατησει εδω και κατι μηνες.το 2 αξιζε σαν game ?το εχει βρει ενα φιλαρακι γυρω στα 7ευρω με το expansion παρεα

εν τω μεταξυ τωρα ειδα οτι εχει βγει καινουργιο patch στο 3 θα μπω απο περιεργεια να δω

Δημοσ.

Αυτο με τα crap αντικειμενα σε μεγαλο mp πρεπει να ισχυει ...σε γενικες γραμμες.

Επειδη παιζω ολο mp8 μπας και κατοσταρισω μεσα στην χιλιετια αυτη , γενικως ειναι πολυ σταγονομετρο φαση.

Χτες σε 90% act1 run / mp8 εριξε εως και ΤΙΠΟΤΑ. ουτε καν 63αρια rares...

Σε μικροτερα mp δεν ξερω τι παιζει....

Δημοσ.

παιδιά ίσος το game όταν παίζουμε χαμηλά MP θεωρεί ότι έχουμε χαμηλής δυναμικότητας
χαρακτήρα και πετάει κάνα καλύτερο αντικείμενο... :mellow:

Δημοσ.

σήμερα είχα πάρει μαζι ενα legendary recipe για το staff και το πέταγα οταν σκοτώναμε πολλά mobs και νομίζανε οτι τους έπεσε legendary
τσιμπήσανε 10/10 (γύριζαν πίσω να δουν τι ειναι)
μετά άρχισαν και έκαναν leave

Δημοσ.

stavraka sοβαρά τώρα το έχω πάθει και εγώ άπειρες φορες να περπατάω ώρες χωρίς τίποτα απόλυτος, ούτε ίχνος legendary h xalia antikeimenon.  Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι μπορεί όντως να έχει το παιχνίδι τυχαία μηχανή πετάματος αντικείμενον αλλα δεν έχουν βάλει σε προγραμματισμό μονο αυτό.έχουν βάλει συγκεκριμένο χρόνο κάθε ποτε θα ρίχνει καλο αντικείμενο και σε μεγάλα MP έχουν λιγοστέψει σίγουρα τα level63 με κατακερματισμό τον ιδιοτήτων ώστε ουσιαστικά να είναι άχρηστα. Όλα αυτά είναι λογικά ρε παιδιά αλλιώς όλοι θα είχαμε τέλεια antikeimena kai tha htan axrhsto to game kai to AH mazi.

allios οποιος έφτανε πρώτος MP10 και μέγιστο MF θα γαμούσε και θα έδερνε άμα έπεφταν συχνά τέλεια αντικείμενα τώρα έχουμε μια ελπίδα και εμείς που παίζουμε μέχρι Mp5 σχετικά καλά. Isos me ena pathma koumpiou anigoun kai kanoula kapou kapou,paizei kai ayto analoga posos kosmos paizei...

με μεταφραστή γράφω συγγνώμη για την κακή μετάφραση σε ελληνικά είμαι εξωτερικό, μη σβήνετε τα post μου

Δημοσ.

σήμερα είχα πάρει μαζι ενα legendary recipe για το staff και το πέταγα οταν σκοτώναμε πολλά mobs και νομίζανε οτι τους έπεσε legendary

τσιμπήσανε 10/10 (γύριζαν πίσω να δουν τι ειναι)

μετά άρχισαν και έκαναν leave

Που φτασαμε.....να πεταμε τα legendary 4fun :P

Δημοσ.

Που φτασαμε.....να πεταμε τα legendary 4fun :P

οχι ρε , το Staff of Herding plan πέταγα που μου είναι άχρηστο

εξάλλου δεν μπορούν να το σηκώσουν

η πλάκα ειναι οτι  πριν λίγο με έβριζε ενας αχχαχααχα

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...