Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγώ πάλι από την άλλη, είμαι αρκετά ως πολύ ικανοποιημένος από τα drop μου!!!

Μάλλον παίζω άλλο game εγώ... :-D

Το μεγαλύτερο πρόβλημα νομίζω ότι είναι το ΑΗ που δυστυχώς δεν κουνιέται φύλλο...

Δημοσ.

έχω την εντύπωση πως ανεβάζοντας το max mf ειναι λογικό να μην έχουμε πολλά και φοβερά drop @ mf 380πχ
ίσως να φταίει και αυτό .

Δημοσ.

εγώ πάλι από την άλλη, είμαι αρκετά ως πολύ ικανοποιημένος από τα drop μου!!!

Μάλλον παίζω άλλο game εγώ... :-D

Το μεγαλύτερο πρόβλημα νομίζω ότι είναι το ΑΗ που δυστυχώς δεν κουνιέται φύλλο...

Καλόμαθε η γριά στα σύκα...
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν πεφτει τιποτα λεμε :)

Εκανα ενα run act 3 mp9 σημερα , με τα stacks ειχα κοντα 480% mf...και μαζευα μονο 63αρια κιτρινα και τα καφετια/πρασινα...

Εεε ουτε μια γραμμη του inventory δεν γεμισα...Επεσε ενα σπαθι legen του κωλου σημερα και μια inna's belt χτες (οκ αυτη εφυγε κανα 10αρι μυρια) αλλα απο κει και περα....τ ι π ο τ α  ναδα...καπουτ... :-)

Δεν λεω ολο και κατι βλεπω απο legen/set καθημερινα..αλλα τα αξιολογα ειναι 1-2 στα 10...και οταν λεμε αξιολογα μιλαμε να φυγουν εως 5-6 μυρια ΑΝ φυγουν δηλ :)

• Like 1
Δημοσ.

Παιδες πρεπει να το χωνεψετε οτι το game δεν εχει μελλον. Η εξαρτηση απο το AH ειναι το μεγαλο προβλημα του παιχνιδιου, και καποτε οπως θα ηταν λογικο θα φταναμε εδω που φτασαμε, δλδ να παιζει λιγος κοσμος με αποτελεσμα να μην πουλαμε αντικειμενα. Λυπαμαι αυτους που ακομη δεν εχουν gear για mp 9-10 και προσπαθουν να αναβαθμιστουν καθως αν δεν εχουν τα items και περιμενουν να πουλησουν αλλα ωστε να μαζεψουν gold καηκαν. Pay to win λοιπον

Εχω τελειωσει το end game και επαιζα πλεον για να μαζεψω μερικα καλα items να τα πουλησω στο euro αλλα βλεποντας οτι δεν μπορω να πουλησω τπτ πλεον βαζω stand by το game εως οτου ξανα μπει κοσμος για καποιο λογο (patch- expansion κτλ)

Nα γιατι εκτιμω τοσο το PoE πλεον.

Δημοσ.

@Sayan

Δεν εχεις αδικο σε αυτα που λες , αλλα ειλικρινα δεν υπαρχει κατι....να "win" στο παιχνιδι...δεν ανταγωνιζεσαι κανεναν...οποτε δεν χρειαζεται αγχος :)

Ασε που πλεον στο ΑΗ μπορεις να βρεις σχετικα καλα αντικειμενα σε σχετικα καλες τιμες...χωρις να πρεπει να ξεβρακωθεις για να τα παρεις...Αν απο κει και περα θες να παρεις κανα mempo/natalya's ring ή κλασικα trifecta amulet/rings εεε εκει θα πρεπει να βαλεις το χερι βαθια στην τσεπη...πραγματικη ή virtual :)

Ειδικα αν παιζει καποιος co-op παιχνιδι που παιρνει bonus σε mf τοτε δεν χρειαζεται να παιζει σε τρελα mp για να δει drops...ο,τι και αν βγουν στο τελος ...

@overpower

Σου εστειλα request να παιξουμε οποια στιγμη βρεθουμε online...και αν σκεφτεις να το γυρισεις σε 2h + quiver σε περιμενουν manticore + dead man's legacy :)

• Like 1
Δημοσ.

@overpower

Σου εστειλα request να παιξουμε οποια στιγμη βρεθουμε online...και αν σκεφτεις να το γυρισεις σε 2h + quiver σε περιμενουν manticore + dead man's legacy :)

Τσαμπα με περιμενουν...... Ειδα κατι τιμες :P Παντως σε mp6 τα σκοτωνω ανετα τα mobs αλλα σε Public, μονος δεν μπορω να τανκαρω ακομα.

Δημοσ.

δεν είναι δυνατόν να μπαίνω solo mp2 για να δοκιμάσω κάτι και με 225mf  να έχω πολλαπλάσια drops απο οταν είμαι σε public με 400τοσο mf
JESUS .......
μου έπεσε και natalyas sight στα 15 λεπτα
στο public mp6 εδώ και 3ης μέρες τίποτα ...
όταν λέω πολλαπλάσια , γέμιζε ο τόπος κίτρινα il63

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...