Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παίδες επειδή είμαι και στην δουλειά και η πρόσβαση στα site είναι ''περιορισμένη'' :P

what is cindercoat? γιατί νομίζω είχα drop χθες...

Είναι τπτ καλό?

Δημοσ.

To expansion πότε να το περιμένουμε;Ακομα δεν έχω πάρει το diablo 3 γιατί θέλω να το παίξω όλο μαζί!

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα πρός τα μέσα-τέλη του 2014.

Επίσης, κάτι που άρχισα να κάνω από χτες και θα πρότεινα να το κάνατε κι εσείς γιατί βοηθάτε κόσμο έτσι, είναι ότι όποια legendaries είναι μέτρια και τα προορίζω για salvage, μπαίνω σε πολύ low mp public games και τα δίνω σε undergeared παίκτες. Ακόμα και 2κ dps να κερδίσουν κάτι είναι :)

• Like 4
Δημοσ.

σωστος καλα κανεις :) Εξυπνη ιδεα

Οσο για το expansion ακομα ουτε καν εχει ανακοινωθει κατι . Προβλεπω ανακοινωση επισημη στην blizzcon και να βγαινει τελος του 2014

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα πρός τα μέσα-τέλη του 2014.

Επίσης, κάτι που άρχισα να κάνω από χτες και θα πρότεινα να το κάνατε κι εσείς γιατί βοηθάτε κόσμο έτσι, είναι ότι όποια legendaries είναι μέτρια και τα προορίζω για salvage, μπαίνω σε πολύ low mp public games και τα δίνω σε undergeared παίκτες. Ακόμα και 2κ dps να κερδίσουν κάτι είναι :)

Ντάνιηηη, Ντάνιηηη! (χεχε!) με συγκίνησες ρε συ! απλά respect...έχω κι εγώ να σου δώσω, όταν βρεθούμε on κάτι τις..

άσχετο : το mempo 9/6 δεν θεωρείται item για undergeared παίκτες ? :P 

• Like 1
Δημοσ.

Η blizard δεν βγάζει expansion μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο από την ανακοίνωσή τους. Και λίγο λέω. Είναι η τακτική της στο marketing τέτοια.

Δημοσ.

παίζει κανένα θέμα με τα drops ????
κατέβασαν το drop rate? 5 valor , full group @ mp6 (360mf) μου έριχνε 1 μπλέ πχ απο rare/elite
στα 5 runs μου έριξε τόσα κίτρινα όσα ήταν τα legendary τις άλλες φορές (5-6)
wtf! ? ! ? !

solo έπαιζα τις προηγούμενες μέρες και σε κάθε run το legendary ήταν σίγουρο (mp5-6)

το είπα στο group και μου είπαν και αυτοί οτι κάτι περίεργο συμβαίνει

Δημοσ.

solo mp9 πριν κανά μισάωρο- μία ώρα μια χαρά drops είχε - και πρασινάκι κιόλας- ... τι να σου πω...

Δημοσ.

Btw αν εχετε τιποτα για dh ενδιαφερομαι ^^

Μπαινω να παιξω μετα απο ποσο καιρο. Οποιος θελει με κανει add. See signature.

Δημοσ.

Καλημέρα. Εμένα εδώ και 2 μέρες που έχω κάνει γύρω στα 5 runs Act 1, δεν έχει ρίξει ούτε ενα legendary.. Έκλεισαν την κάνουλα πάλι? :P

Δημοσ.

Πέφτουνε, αλλά πέφτουνε όλο κάτι σαπίλες...Στα επόμενα gladiators gloves που θα πέσουν, θα κόψω τον αντίχειρα μου και θα τον μαγειρέψω...

Δημοσ.

Καλημέρα. Εμένα εδώ και 2 μέρες που έχω κάνει γύρω στα 5 runs Act 1, δεν έχει ρίξει ούτε ενα legendary.. Έκλεισαν την κάνουλα πάλι? :P

δεν ξέρω τι στα κομάτια κάνουν αλλα αυτό που είδα τις προιγούμενες μέρες και γούσταρα δεν το βλέπω τώρα

έπεφταν 1 legendary/run σίγουρα και οκ δεν ηταν τα φοβερά αλλα 1-5m πουλιόντουσαν και ήμουν χαρούμενος (ας πούμε)

τώρα απο χθες μέχρι σήμερα δεν πέφτει τίποτα και έφτασα 400%mf και πάλι τίποτα @act1-3 mp6

κάτι yellow il61-62 και στην καλύτερη κανένα crap il63

με έπιασε τρελή βαρεμάρα τώρα , θα ξαναπαίξω εν καιρό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...