Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ παίζω mp5 (σε public γιατι στο 6 δεν τραβάει) και mp6 σε solo
μακάρι να έβρισκα άτομα που παίζουν εκεί αλλα αμα μπω public 99,9% θα με ξενερώσουν
σκάνε κάτι full κίτρινα mf gear που ψοφάνε κάθε 2 δευτερόλεπτα και απο dmg χώμα (για mp0 και αν) και σπάνε μπάλες .............

----------------------
error 3005
ΕΛΕΟΣ.

Δημοσ.

oh yes!!!

http://imageshack.us/f/443/screenshot157nm.jpg/

και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδία που με boostαραν ή κάναμε μαζί όλα αυτά τα υπέροχα runακια...

Ευχαριστώ τον Gozzar07 (που αντέχει εδώ και 6 μήνες την τρέλα μου! :-D ), Throw (μαζί και τους 10-15 κολλητούς του ! χαχα..thanks a lot guys), Lalanis & friends (thanks master of power lvling), Tmark & Masistas...και όποιον άλλον ίσως να έχω ξεχάσει!...

και στα δικά σας παίδες... :-D

• Like 3
Δημοσ.

Ρε παιδια, υπαρχει λογος να κανω runs με αλλους για level; Μονος μου παει αρκετα γρηγορα και παω και με τους ρυθμους μου.

Θα παει πιο γρηγορα ή εχω κατι αλλο να κερδισω αν μπαινω σε public runs

Δημοσ.
και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδία που με boostαραν ή κάναμε μαζί όλα αυτά τα υπέροχα runακια...

Ευχαριστώ τον Gozzar07 (που αντέχει εδώ και 6 μήνες την τρέλα μου! :-D ), Throw (μαζί και τους 10-15 κολλητούς του ! χαχα..thanks a lot guys), Lalanis & friends (thanks master of power lvling), Tmark & Masistas...και όποιον άλλον ίσως να έχω ξεχάσει!...

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ! Μπράβο ρε καράφλα!!! Αν και ξέχασες να ευχαριστήσεις την ακαδημία...! :P

Αντε και στα δικά μας!

Δημοσ.

oh yes!!!

ευγε νεαρε μου :D παμε για αλλα

Δημοσ.

oh yes!!!

Ευχαριστώ τον Gozzar07 (που αντέχει εδώ και 6 μήνες την τρέλα μου! :-D ), Throw (μαζί και τους 10-15 κολλητούς του ! χαχα..thanks a lot guys), Lalanis & friends (thanks master of power lvling), Tmark & Masistas...και όποιον άλλον ίσως να έχω ξεχάσει!...

Μπράβο ρε αιωνόβιε! Πάμε να ρανάρουμε να πέσουν τα 6αρια mempo!
Δημοσ.

Ρε παιδια, υπαρχει λογος να κανω runs με αλλους για level; Μονος μου παει αρκετα γρηγορα και παω και με τους ρυθμους μου.

Θα παει πιο γρηγορα ή εχω κατι αλλο να κερδισω αν μπαινω σε public runs

Σε group έχεις xp-mf-gf boost ανάλογα με το πόσοι είστε. Ειδικά εάν είναι group που νιώθει να παίξει είναι πολύ καλή φάση απο όλες τις απόψεις. Καλύτερα βρες κόσμο απο δω μέσα γιατί τα εντελώς public games είναι επικίνδυνα απο την άποψη ότι ο καθένας θα κάνει της ψ#λής του το χαβά!

Αν πάλι βαριέσαι το group απλά ψάξε να βρεις ενα mp που αποδίδει. (xp/m ας πούμε)

Δημοσ.

Σε γκρουπ έχεις 10% επιπλέον MF/exp bonus για κάθε επιπλέον άτομο. +30% είναι πολύ σημαντικό... Από την άλλη στα παμπλικ όντως είναι ότι να ναι ο κόσμος. Από άτομα που παίζουν mpX ενώ θα έπρεπε να παίζουν mpX/2, έως άτομα που δεν κάνουν τίποτα ή σπριντάρουν μπροστά χωρίς λόγο... Καλύτερα βρες κάποιον από εδώ ή παίξε 3-4 public και κάνε add οποίο ταιριάζει καλύτερα με τον τρόπο που παίζεις.

Δημοσ.

8 legendary σε ένα alkaizer run... pack ανά pack πετούσε και κάτι. μου έχουν πέσει 2x ik gloves από το ίδιο mob .... αλβανός goblin πέταξε 2 legendary 

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ θυμάμαι μια φορά που είχα ρέντα μου είχε πετάξει 3 "Dawn" σε μόνο 38 συνεχόμενες ώρες παιχνιδιού! Δεν το πίστευα! Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά κοιτάω κάτω και βλέπω 2474g χωρίς να είναι drop απο mob ή κάτι άλλο.

Αν μου πετάξει και κανα "Cindercoat" θα κάνω uninstall.. Δεν θα χει νόημα μετά...

Δημοσ.

Μολις τελειωσα ενα run  σε public game , ειχα με ολα τα buffs περιπου 410-420% mf και μου ριξε 4 legendaries.Τα 2 στην ιδια περιοχη και σχετικα σε κοντινα packs...Βεβαια ολα του κωλου...αλλα και παλι...

Παντως με 400% και ανω βλεπω τουλαχιστον 1 legendary ανα πληρες run..

ΥΓ : η πλακα ηταν οτι ειχα πεθανει και ετρεχα πισω να χωθω ξανα στην μαχη και βλεπω το legendary να φεγγοβολαει :)

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες!

Όντως τα drops έχουν αυξηθεί (βέβαια το salvage πάει σύννεφο αλλά και τι να κάνεις)

Πάντως τα Public games όντως δεν παλεύονται (μιλάμε για πολύ αμπαλοσύνη) αλλά και τι να κάνεις αφού το κέρδος σε mf και bonus xp είναι σημαντικό..

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ θυμάμαι μια φορά που είχα ρέντα μου είχε πετάξει 3 "Dawn" σε μόνο 38 συνεχόμενες ώρες παιχνιδιού! Δεν το πίστευα! Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά κοιτάω κάτω και βλέπω 2474g χωρίς να είναι drop απο mob ή κάτι άλλο.

Αν μου πετάξει και κανα "Cindercoat" θα κάνω uninstall.. Δεν θα χει νόημα μετά...

Απ' το να σου πέσει cindercoat καλύτερα να σου κάτσει το τζόκερ, που έχει και τις μισές πιθανότητες...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...